Şimdi Ara

Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
19.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
478 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhur değil cukka ittifakı :) . Olduğu bir kez daha tescillendi.

• Wowturkey sitesinde bir vatandaşa göre HDP söz almış yönetimden taksi için.Yani 2.500 adet taksi HDP'ye verilecekmiş falan filan.Bu yüzden İmamoğlu uğraşıyormuş falan filan

Benzer kişiler seçim öncesinde de PKK belediye kadrosudan olacak diye zırlıyordu

Ulen zırt pırt sormuyorlar mı taksiler boş niye boş diye.Arkadaş anla işte artık ! Kimse memnun değil ki insanlar kullanmıyor.Hani para olmamasını falan geçtim bari buradan anla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 26 Kasım 2020; 21:38:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dogrudur sozu var ve butun derdi o hdp ile istanbul secimi kazanmaya kalmissa isin kucukcekmeceye pkk bayragi dosemeyide kabul ediceksin sozlerini tutmayip koc u dahada zengin ederken tehditleri kale alip hdp ye 6000 taksi istihdami saglamayida!!!

Halk vatandas gariban edebiyati yapmakla yurumuyor peynir gemisi

2002 3 kasim secimlerinden onceki dolar kuru ve asgari ucretle bugunkune- ben yazmis olmuyum- bir bakin pandemi etkisinde operasyon yemis dolar kurumuza ragmen 18 senede dolar karsisindaki asgari ucret alim gucunun iki katina yakin yukseldigini gorursunuz ki buda
    secim oncesi secim yatirimi olarak 222 olan asgari maasin temmuzda 250 olarak hesaplanmasiyla ortaya cikan sonuctur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Asıl plaka vermemek rant , IBB kangren olmuş bir yaraya daha neşter vuruyor.

6000 kontrol edilen taksi , hem insanlara tercih imkanı verecek , hem rekabet sayesinde kalite yükselecek , hem de bu pastada en az 18000 kişi daha pay alacak.Halk iyi hizmet alacak ama olmaz değil mi ?

Sen ve senin benzerlerinin bu Pkk vb masalları bana hep Amerikan History X filmindeki hapishane sahnesini hatırlatıyor.

Halk görüyor devam edin böyle , çöküş hızlanıyor.

Plaka vermemek nasıl rant olur arkadaş iyice saçmaladınız:D

6000 kontrol edilebilir taksi ne demek arkadaş, sen mevcutların kontrol edilemediğini mi düşünüyorsun? Bi taksiye çıkıp çalışmak istesene bakim senden ne istiyorlar? Bezersin yeminle, psikotekniğinden tut, uyuşturucu tahlillerine kadar! sigortaları yapılmış sisteme giriş yapması gerekiyor çalışması için.. Mevcut olanın daha fazla iyileştirilmesi varken 6000 yeni plaka sürmek rant değil de nedir? yapmayın yaw.

Bak kardeşim şu olaydan haberiniz var mı bilmiyorum ; bundan önceki ukome toplantısında İstanbulun en büyük iga havalimanı turizm taksiciler kooperatif başkanı toplantıda yer alıp ayak üstü Ekrem'e meramını anlatmaya çalıştı, pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini, kendini ifade etmeye çalışırken susturdu izlediniz mi bilmiyorum, peki sonra ne oldu biliyomusunuz!
    ertesi gün zabıtalarını iga havalimanı taksi kooperifinin parkına gönderip didik didik taksileri arayıp sorgulamaya başladılar! Adamın özel durağı, parkı, araç sefere çıkmamış! yatıyor bildiğin, Allah tan dirayetli biri çıkmış ta kooperatif başkanı kovmuş bunları.
    Şu kine, nefrete bakarmısınız! Niye? Sırf orda ukome toplantısında Ekrem'e karşı çıkıp dertlerini anlattığı ranta karşı çıktığı için..

• milletin halkin umugunu sikanlar secim yaklasirken imf den aldigi paralarla asgari ucret yukseltenler taroristler ekonomi dusmanlari sokaklari yakip yikan vandallar ulkeyi maymuna ceviren feto ,operasyon cektik diyen zibidiler 15 temmuzlar olmasa heralde 3-4 kati artmis bir refah seviyesine ulasilicakti.

butun bunlara ragmen iyi dayaniyor memleket
    o yuzden gunluk cakma iceriklerle butun hayatini sosyal medya icerikleri ustunden algilayan aptal toplumu insa etmenin projesi coronayida atlaticaz sabir insallah
  • Prompter bağımlıları nerede ben göremiyorum , gülücükcüler ya da Selam ve duacılar birde başka bir güruh vardı şey İHA YAP ( TİK ) , SİHA YAP ( TİK ) , KÖPRÜ YAP ( TİK ) , OKULLAR AÇ ( TİK ) , ÜNİVERSİTE AÇ ( TİK ) .....

• CMteria C kullanıcısına yanıt

Neden yalan söylüyorsunuz?

Küçükçekmece'de görevden alınan park ve bahçelerden sorumlu kişiler akp'li. Eski dönemden kalma üstüne ülkücü kökenli  

İbb alışları açık yapıyor kiralama yapılacaksa açık arttırma ile yapılacak.

Türkiye kişi başına düşen gelirse 50. sıralardan 80. sıraya düştü. Bu da yalan.

Daha önemlisi 2001'de kimseye asgari ücret verilmezdi o bahşişli işlere verilirdi. Bugün yüzde 50 olmuş.

Neden hep yalan söylüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda birkaç kez taksiye biniyorum ondada dolandırılma stresi yaşıyorum.

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Rant tam olarak bu işte vermemek. 30 yildir İstanbulun nufusu artarken plaka sayisi artmiyor.

30 yildir neden artmiyor bu sayi rantin tanimi tam bu işte

• sorsan birde dusunce ozgurlugu tek adamliga karsilik bilmemne. doldur dagda nefes alamayan terorist olmayi gozu yemeyen anarsistleri zabita kadrosuna devlet mafyaymis ondan sonra yok bilmemne kendi yedigi halti karsiya iftira diye at.

Şu üsluba bakarmısınız? Gayet sakin konuşan bir ukome üyesine takındığı tavıra bakın :D

• taksicileri savunan kişiler acaba taksiye her bindiklerinde acaba beni ne kadar dolandıracaklar diye düşünmüyorlar mı bana mı hep kötü olanları denk geldi?
    şimdi de biri araştırma yapmış da ona göre sonuç çıkmış. mühim olanı o anket önemli hakemli dergilerde yayınlandı mı?
    bu kişinin geçmişi ve bağlantıları nedir?
    çünkü maalesef bu anket olayları da ticarete döküldü spss kullanan herkes anket yapabilir ama o anketin geçerliliği güvenirliliğine bağlı. yıllarca zeytinyağlı yiyemem türküsüyle bizleri kandıranlar kötü yağları övenler de bu tür araştırmaları öne sürüyorlardı.

• valla dert para kazanmak olunca, taksicilerin içinden de ahlak sahibi olmayanlar çıkıyor maalesef. o yüzden bunlar işsiz kalmış, para kazanamamış hiç umurumda değil. istanbul için diyorum, imamoğlu taksi plakası yerine başka türlü bir çözüm üretmeliydi. ee kolay değil tabi bunu anlayabiliyorum. fi zamanda beşiktaş'ta denk geldiydi. taksici'ye sataşıyordu biri. ne duruyorsun, yürüsüne bekleme diye. acaba diyorum ibb tekelinde olan alternatif bir sistem mi olmalı, bu taksicilerin karşısında?

• dedimya isten cikartmak icin isi ustune yikip cirkefligi ...a bulamislar kimse secemesin diye tam eko styla alim acik yapiliyormus 50 den 80 eymis ben dunya kisi basi gelir seviyesine siralamasina dair konusmadimki yalanci ne demek bu topraklar icinde dolara karsi asgari ucret alim gucunu izah ettim alakasiz iki konuyu birlestirmissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taksilobisi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

İade etmek daha çok hoşuma gidiyor taksici çocuğu.

• Ya uber guzeldi kullandik taksi ranti oy secim diye den cok devlet uber maliyeye kaydol bu ulkede elde ettigin gelirlerin vergisini ode dedi adamlar vermeyiz bir kurus dedi aynisini paypal de yapti onuda kullaniyorduk ikisininde gidisine zil takip oynamadik ama faliyet gosterdikleri butun ulkelerde ofis kurup vergi odeyip kurumsal calisirken turkiyeye rest cekip kazandiginin vergisini odememek nedir ? buna arka cikmanin sahip cikmanin ne anlami var keske verselerdi kalsalardi once atar yaptilar sonra baktilar konu ciddi son raddede tamam tamam ozur goruselim dediler bu sefer alta bak diyen Turkiye oldu .

Arkadaşım işten alınanları içişleri belirliyor belediye değil. Nereye yıkıyorsun. Bildiğin yıldız simgesine bile düşmansınız. Tutup CHP'ye laf edeceğiz diye ülkücü adamları görevden aldınız yetkililer onlar.

Neden yalan söylemeye devam ediyorsunuz?

Dolara karşı asgari ücret hesabınızda yanlış. Doların alım gücü değişiyor Abd'de enflasyon var. Doların emisyonu var. Tüm dünyada kişi başına düşen gelir daha önemli kabul edilir.

Bu arada berbat durumda olduğumuz o sayılarda hatalı. Zira bir günde hesap yöntemi ve tarih değişikliği ile elde edilmiştir.

Neden sürekli yalan söylüyorsunuz?

Neden bunun anlaşılmayacağını sanıyorsunuz?

Neden bana cevap verirken gizlice veriyorsunuz?

Neden korkuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2020; 22:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Plaka vermemek nasıl rant olur arkadaş iyice saçmaladınız:D

6000 kontrol edilebilir taksi ne demek arkadaş, sen mevcutların kontrol edilemediğini mi düşünüyorsun? Bi taksiye çıkıp çalışmak istesene bakim senden ne istiyorlar? Bezersin yeminle, psikotekniğinden tut, uyuşturucu tahlillerine kadar! sigortaları yapılmış sisteme giriş yapması gerekiyor çalışması için.. Mevcut olanın daha fazla iyileştirilmesi varken 6000 yeni plaka sürmek rant değil de nedir? yapmayın yaw.

Bak kardeşim şu olaydan haberiniz var mı bilmiyorum ; bundan önceki ukome toplantısında İstanbulun en büyük iga havalimanı turizm taksiciler kooperatif başkanı toplantıda yer alıp ayak üstü Ekrem'e meramını anlatmaya çalıştı, pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini, kendini ifade etmeye çalışırken susturdu izlediniz mi bilmiyorum, peki sonra ne oldu biliyomusunuz!
    ertesi gün zabıtalarını iga havalimanı taksi kooperifinin parkına gönderip didik didik taksileri arayıp sorgulamaya başladılar! Adamın özel durağı, parkı, araç sefere çıkmamış! yatıyor bildiğin, Allah tan dirayetli biri çıkmış ta kooperatif başkanı kovmuş bunları.
    Şu kine, nefrete bakarmısınız! Niye? Sırf orda ukome toplantısında Ekrem'e karşı çıkıp dertlerini anlattığı ranta karşı çıktığı için..

Alıntıları Göster

X sayıda plaka var ise ve yolcu sayısı artıyorsa.Pasta büyüyor demektir.Sen X'i arttırmazsan birim payı büyütürsün.

Basit matematik buna da saçmalamak diyen ya matematik bilmiyordur , ya kötü niyetlidir.(Hepimiz kardeşiz diyen belediye başkanı gibi).

Hocam masal anlatma artık , bu ülkede takside sorun yaşamadım diyen insan nadirdir.Taksiler tam bir kaos.Denetleme hak getire.Bu kadar net bir konuda bari yapmayın.

Mevcut olan kanser.

Bu ülkeden bir über geçti tamam yeniydiler ama hizmet kalitesi zirvedeydi.Şöförler mutluydu en basitinden.Saat vb stresi yoktu.mevcut durumda kalite zor çünkü kiralar fahiş , şöförler insanlıktan çıkıyor.

O taksici dua etsin Chp'liler gibi naif tiplere laf söylemişler , aksi durumda görürdük onları.

Hocam maymun gözünü açtı , 6000 taksi gelsin hatta farklı renk olsun, taksiciler verdikleri hizmetten eminse korkmalarına gerek yok ama aksi ise korksunlar.

Bence korkuyorlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Şu üsluba bir bakın hocam!
    Malum tayfa dışında objektif tüm forum üyelerinden ricam, gayet mütevazi açıklama yapmak isteyen bu ukome üyesine takındığı tavrı Allah için değerlendirin..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.