Üslüp öğretmeye çalışan destekçiye bak sen. Üsluptan bahsedecek en son tiplersiniz burda.. Sağa sola fanatik derken aynaya bakıyor musun? Takma ismin bile buram buram fanatiklik kokuyor. |
Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.AYAR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göstermanyak mı adamlar senin gibi birisi ile muhatap olsunlar.
Adam neden taksiye binmemek lazımın sözlükteki karşılığı gibi :)
İmamoğlu'nun ne kadar haklı olduğunu bizlere gösteriyorsunuz.
-
Sen taksici baronlar derken hangi kanıtla ne tarafından uydurdun?
Dayanağın ne? oto center daki 2 tane galerici mi!
soruma cevap ver, Ekrem neden ibb başkanlığını aldıktan sonra ilk ziyareti kayyum atanan pkk lı belediyelere oldu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K23
Şunu ciddiye alma lütfen hocam.
Tam bir fanatik.
Alıntıları GösterHocam cidden samimi soruyorum.Sizin veya bir yakınızın taksi plakası var mı ? Diğer İstanbul beyefendisi taksici kardeş gibi :)
-
Ne yaparsınız insanlara. hepiniz helal para kazanan yolların kanatsız melekleriydiniz 2 dakika önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2020; 23:44:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K23
Sen taksici baronlar derken hangi kanıtla ne tarafından uydurdun?
Dayanağın ne? oto center daki 2 tane galerici mi!
soruma cevap ver, Ekrem neden ibb başkanlığını aldıktan sonra ilk ziyareti kayyum atanan pkk lı belediyelere oldu?Tüm ülkenin taksi sistemini bilmediğini mi sanıyorsun?
Senin ispatın nerede ? 3000 PKK'ya verilecek derken neye dayanrak söylüyorsun? Açıklasana sana bir laf söyledik havada bırakıp sağa sola atlıyorsun.
-
Şunu şuraya atayım da arkadaş inadına görmezden geliyor ya. Bizide aptal yerine koymaya çalışıyor. Bİr ispatımız olsun.
-
Diğer elemanın neci olduğunu zaten analmıştım. Bu taksi işini savunabilecek tek adam vardır o da taksi sahibi.
Kaymaklarına dokunulmasına çıldırıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuatDiğer elemanın neci olduğunu zaten analmıştım. Bu taksi işini savunabilecek tek adam vardır o da taksi sahibi.
Taksiciler , Halka ve Halkın çifte seçilmiş belediye başkanına karşı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mgoraTaksiciler , Halka ve Halkın çifte seçilmiş belediye başkanına karşı :)
Alıntıları GösterBunlara bu yüzü verenler kaybetmeye yakın.
-
Var tabi ki, yakınımda olmasa da çevremde çok var. şimdi bu insanlar bu abilerim taksici baronları mı?quote:
Orijinalden alıntı: mgoraHocam cidden samimi soruyorum.Sizin veya bir yakınızın taksi plakası var mı ? Diğer İstanbul beyefendisi taksici kardeş gibi :)
Alıntıları Göster
Ya hocam neyin peşindesiniz anlamıyorum, Şu pandemi sürecinde Avrupa'nın en büyüğü Başakşehir şehir hastanesinin "yolunu yapmam" diyen adamı burda savunuyorsunuz yazık ya! Başka bir şey söylemek istemiyorum Allah yolunuzu açık etsin. Bu tartışmayı da burda bitirelim lütfen..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam -
Adminlerden ricam bize bir iyilik yapıp şu ayarı sessiz olarak ayarlar mısınız? Yazdıkları göz zevkimizi ve akıl sağlığımızı bozuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuatDiğer elemanın neci olduğunu zaten analmıştım. Bu taksi işini savunabilecek tek adam vardır o da taksi sahibi.
Biri şu olayı istiyor diye pkklı ithamında bulunuyorsa o zaman bir sıkıntısı vardır. Ya ciddi ölçüde fanatik akplidir ya da bu işten bir çıkarı vardır. Yoksa bu kadar nefret normal değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.AYAR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterEnteresan bir düşünce tarzı.
Yalnız pek normal değil , İmamoğlu gerçekten çok haklı.
Hocam güncel bir iki iftira daha atsanız bize.
Benim bu ranttan pay alma ihtimalim yok sadece motosiklet kullanırım
-
Bu narsist bakış açınız ve zihniyetiniz yüzünden bu ülkede hiçbir zaman iktidar olamayacaksınız. Aynı 80 sene önce ki Anadolu'luya bakış açısı gibi "siz askere gel dediğimiz zaman geleceksiniz, ek dediğimiz zaman ekeceksiniz" diyen zihniyet! ama köprünün altından çok sular aktı artık bitti o devirler..quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuatŞunu şuraya atayım da arkadaş inadına görmezden geliyor ya. Bizide aptal yerine koymaya çalışıyor. Bİr ispatımız olsun.
Şuna bak attığı videoya bakış açısına bak!
Taksi esnafı tipsiz, işsiz, elinde tesbih ağzında sigara fln filan. ispata bak! Bi ne idüğü belirsizin YouTube videosunu bize ispat diye atmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X