Şimdi Ara

Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
19.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
478 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halkın yararına ne varsa karşılar. bunlara boşuna halk düşmanları demiyoruz! ekrem başkan pes etmemeli ve bu taksici terörüne karşı olan savaşını devam ettirmeli...

• onlara ekmek çıkarsa anca olur bu iş..avantasız ak partili hayatımda görmedim duymadım bilmiyorum..dini imanı para olan adamlardan bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bu narsist bakış açınız ve zihniyetiniz yüzünden bu ülkede hiçbir zaman iktidar olamayacaksınız. Aynı 80 sene önce ki Anadolu'luya bakış açısı gibi "siz askere gel dediğimiz zaman geleceksiniz, ek dediğimiz zaman ekeceksiniz" diyen zihniyet! ama köprünün altından çok sular aktı artık bitti o devirler..

Şuna bak attığı videoya bakış açısına bak!
    Taksi esnafı tipsiz, işsiz, elinde tesbih ağzında sigara fln filan. ispata bak! Bi ne idüğü belirsizin YouTube videosunu bize ispat diye atmış.

Alıntıları Göster

Orada bakman gereken o değil ama işte sana o denk geliyor. Yoksa abi olayı çok güzel anlatıyor ama sen sanıyorsun ki ben takıldığım yer abinin karakteri.

Bak işte sıkıntı nerede iyi görüyorsun. Abi ile ilgili gram sıkıntım yok. Taksici abimiz ne güzel anlatıyor plaka rantını.

Sen ise benim taksici abiye taktığımı düşünüyorsun.

Niye?

Çünkü sen de o rantın içerisindesin ve olayı sapıtıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

manyak mı adamlar senin gibi birisi ile muhatap olsunlar.

Adam neden taksiye binmemek lazımın sözlükteki karşılığı gibi :)

İmamoğlu'nun ne kadar haklı olduğunu bizlere gösteriyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Adam olanla adam gibi senin gibilerle de böyle konuşulur!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Orada bakman gereken o değil ama işte sana o denk geliyor. Yoksa abi olayı çok güzel anlatıyor ama sen sanıyorsun ki ben takıldığım yer abinin karakteri.

Bak işte sıkıntı nerede iyi görüyorsun. Abi ile ilgili gram sıkıntım yok. Taksici abimiz ne güzel anlatıyor plaka rantını.

Sen ise benim taksici abiye taktığımı düşünüyorsun.

Niye?

Çünkü sen de o rantın içerisindesin ve olayı sapıtıyorsun.

Alıntıları Göster
    Bu neye benzedi biliyomusun "kafama göre imam buldum" hesabı:D

Ben taksici abiye taktığını düşünmedim taksici baronlar ifadene takıldım. Biraz önce bunu söylüyordun şimdi taksici abim oldu:) kafan karışık senin! Ekrem başgan yaparsa doğrudur hesabı senin ki.

şimdi de beni taksici rantının içine soktun aferin:)) olayı sapıtıyosun diyosun, sen önce başlığı düzelt insanlara yalan söyleyip yanlış bilgi verme.. konuyu sapıtıyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 27 Kasım 2020; 0:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Adam olanla adam gibi senin gibilerle de böyle konuşulur!

Alıntıları Göster

Çember daralıyor ...

Adam gibi kaliteli hizmet vermeyi öğreneceksiniz.

O zaman göreceksiniz ki , siz hatalısınız , daha iyi hizmet daha çok iş getirecek.

Şu an mecbur kalmadıkça taksiye binmeyen bir kitle var.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt

ne o tehdit mi ediyorsun milleti buradan. hepiniz kudurun.... o yasa eninde sonunda geçecek. halka biat ettirirler gülüm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 27 Kasım 2020; 0:14:44 >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt

işte bu yüzden sizden bıktık. hemen "bir taksicinin de yüzüne söylesene :)" mafya mısınız siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamlar nereden bilsin kısa mesafe binince triplere giren nazlı taksicileri :) yahu bitaksi uygulamasında bile tribe giren taksiciler var, 10 dakika bekletip sonra arayıp iptal eder misiniz ben başka yöne gidiyorum diyen :)) Bunun detayını başka bir taksiciden öğrendim. Yaklışınca nereye gideceğinizi görüp, kısa mesafeyse gelmiyordur demişti :D dolaştıra dolaştıra götürüp, sapağı laçırdım diyenler... daha neler neler. taksiler maaşlı çalışan olmalıdır çok net.

hiç unutmam birgün otogardan max 15dk uzağa gideceğim. benden önce gelen havalimanı dedi bindi. benim bindiğim herif ya niye 1 dakika önce gelmiyorsun, bu mesafeye taksiye mi binilir falan diye söylenip triplere girmişti. şu taksi kullanıp da absürd bir olay yaşamayan yoktur. tek sebebi ise adamın direkt senden para kazanıyor olması.

• Açılım yaparken pkk ya doğuyu teslim edenlerin destekçisi neyin hesabını soruyorsun.. siz hesap verin herşeyi saksaklayan tayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Kasım 2020; 0:20:50 >
  • Daha yeni Şişli belediye başkan yardımcısı pkk/kck operasyonunda tutuklandı!
    Şişli hdp'nin miydi ya:)

Daha durun siz kıyamet kopacak! hdp ye verilen sözler tutulmasın o görün cümbüşü!
    ]

• Bir çok çözümü var bu işin.

Bireysel silahlanma.
    Araba sahibi olmak.
    Daha gaddarlarla karşı karşıya getirmek.
    Korsan kullanmak.
    Vergi, sigorta ödememek.

Vs vs.

Devlet yoksulu değil, zenginleri düşünüyorsa orada hüküm milletindir artık.

• Konuda çıldıran amma akp li var, resmen yırtınıyorlar  

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bu neye benzedi biliyomusun "kafama göre imam buldum" hesabı:D

Ben taksici abiye taktığını düşünmedim taksici baronlar ifadene takıldım. Biraz önce bunu söylüyordun şimdi taksici abim oldu:) kafan karışık senin! Ekrem başgan yaparsa doğrudur hesabı senin ki.

şimdi de beni taksici rantının içine soktun aferin:)) olayı sapıtıyosun diyosun, sen önce başlığı düzelt insanlara yalan söyleyip yanlış bilgi verme.. konuyu sapıtıyosun..

Alıntıları Göster

Tamam sen kafana göre takıl. Sana laf anlatma derdine girmeye gerek yok cevap bile veremedin kendi soruma.

Sen 3000 pkklı taksi iddianın kanıtını sunana kadar sana cevap vermiyorum artık.

• Amerikan History X'teki uyuşturucu dağıtma sahnesi ne kadar oturuyor.

Para söz konusu olunca din,vatan,türklük ortaya çıkıyor.

Vatan sevgileri ranttan ve menfaatten aldıkları pay kadar bunların.

• ülke mafyalara emanet

çok da şey yapmayın

• AKP Dönemi özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Kasım 2020; 1:9:54 >
  • Onceki bulundugum sehirde yaygin taksi ağı vardi, kritik tüm noktalarda taksi durağı vardı, taksimetreyi araca binince aciyorlardi yada hic açmiyorlardi sık taksi kullanirdim o yuzden az cok ne tutacagini bilirdim bulundugum yerde taksi adina bir şey yok sayılır birkac kere taksiye binmek durumunda kaldim adam taksimetreyi duraktan açmış gelmis sordugumda bizde öyle diyor, sonrakilerde de mecburluktan bindim bir keresinde de benim çağırdığım taksici arap turistleri bindirdi götürdü baktim is boyle olmayacak borc harc araba aldım.

Genelde oraya gelmeyiz, buraya gitmeyiz gibi lakayit davraniyorlar yada gelirsek şu kadar aliriz gibi afaki rakamlar talep ediyorlar. Taksicilik tekel olmaktan çıkmalı ve araba suruyor diye her önüne gwlen taksici olmamai.

• istanbul taksisi mafya.

ne mafyası, baron!

...

uber geldi kurtardı hepimizi.

baron devreye girdi.

asrın mucizesini oyun dışı bıraktı.

...

mafya bunlar mafya.

adam öldürürler he.

adam kaçırırlar.

uyuşturucu satarlar.

bir de tekel...

...

yav he he.

yanarım yanarım Ekrem Başkan'ın bu hareketin arkasında tamamen siyasi ve çıkar amaçlı bir oyun olduğunu göremeyenlere üzülürüm. Ne gereği var kirli oyunlara, İBB başkanı olmuşsun, sana güvenimiz sonsuz, AKP'nin uyguladığı taktiklerin aynısın uygulamaya çalışıyorsun, samimiyet çizgisinden çıkıyorsun.

Yazık...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.