Şimdi Ara

Milli arayı sevmeyen bir tek benmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecek hafta feghouliyi,ndiaye yi filan izlemek varken,luxescunun evlatlarından leşxukları,yasinleri izleyeceğiz.Bu milli maçları neden hafta içine alıp haftasonu lige devam etmiyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıkcası Milli takımın maçlarını izlemiyorum, hiç de heyecanlandırmıyor çabucak o hafta bitsin diye bekliyorum ben de. Sorun Milli takım değil o isim altında oynayan leş türk futbolcularda.
  • Milli takımı çok sevimsiz hale getirdiler.İzlersem Cengiz için izlerim.
  • Bu arayı sevdim ben.. bir kere lider giriyoruz pskikolojk olarak 20 gün daha lideriz:)

- feghouli ve asamoah transferlerinin bitmesini bekliyorum.. Asamoah hem ortayı hem sol beki götürebilir... Rodriques in yapamadığı ince işleri feghouli yapacak.. Kondisyon biraz daha artar ve yayarsa tudor bu işi yapar.. Birde stoper alabilsek ve çöplerden kurtulsak... şuan volkan şen yasine tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Bu arayı sevdim ben.. bir kere lider giriyoruz pskikolojk olarak 20 gün daha lideriz:)

- feghouli ve asamoah transferlerinin bitmesini bekliyorum.. Asamoah hem ortayı hem sol beki götürebilir... Rodriques in yapamadığı ince işleri feghouli yapacak.. Kondisyon biraz daha artar ve yayarsa tudor bu işi yapar.. Birde stoper alabilsek ve çöplerden kurtulsak... şuan volkan şen yasine tercih ederim.

Stoper demişken Denayer gibi biri neden kiralamadılar halan ? Serdar sakatlanırsa kalmıyalım Ahmete.

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Bu arayı sevdim ben.. bir kere lider giriyoruz pskikolojk olarak 20 gün daha lideriz:)

Stoper demişken Denayer gibi biri neden kiralamadılar halan ? Serdar sakatlanırsa kalmıyalım Ahmete.

Bilmiyorum hocam inşallah kiralarlar.. Denayer de joker bir adamdı sağ bek te oluyordu.. asamoah hem linnesin hem fernando nun yerindede oynayabilir böyle adamlara ihtiyacımız var. 31 tane finalimiz kaldı tudorun dediği gibi 15,16 tane katkı verecek oyuncu olmalı en az..

• leşçukla yasin bugünde oyundaydı yanlışın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle dandik federasyon böyle dandik karar verir işte.

Avrupada en çok ara veren ligiz. Sürekli bir dur kalk bekle hali.

Tempoyu alıp gidemiyor şu lig.

Lig daha başladığı ne oldu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 26 Ağustos 2017; 2:37:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Böyle dandik federasyon böyle dandik karar verir işte.

Avrupada en çok ara veren ligiz. Sürekli bir dur kalk bekle hali.

Tempoyu alıp gidemiyor şu lig.

Lig daha başladığı ne oldu sanki.

• Milli takım maçları zerre keyif ve heyecan vermiyor. Milil maçları izlemeyen vatanaşlıktan çıkarılacak deseler belki o yüzden ilerim. Bu kadar nefret ettirmeyi nasıl başardılar helal olsun.
  • Milli ara bize hiçbir zaman yaramadı yaramaz. En basit örneği geçen sezon.
  • nefret ediyorum milli aradan , milli maç olgusunu arda ile terim resmen sevdi attılar. Arda şunu yaptı arda bunu yaptı laflarını duymaktan her maç sonu bir ton aksiyon gazeteci kavgalar bıkmıştım izlemiyorum zaten milli maçları. Emre belözoğlu dönüyormuş karakter konusunda ardaya tercih ederim şu adamı , Ardadan o kadar nefret ettim ki özellikle o instagramdan selcuk inan mesajı ile ortalığı karıştırmaya kalkması ile.

• Bizim için ölüm kalım maçları. Milli maçları heyecanla bekliyorum. Umarım kazanırızda bu ülke 16 sene sonra tekrar bir dünya kupası izler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bizim için ölüm kalım maçları. Milli maçları heyecanla bekliyorum. Umarım kazanırızda bu ülke 16 sene sonra tekrar bir dünya kupası izler.

Ulan adam milli duyguyla gitmiyor ki? Gidecekler yine primdi oydu buydu bir ton laf sonra hoppaaaaa Luce kovulsun Arda MT'ı bıraksın. Helavelavelvela.
  • Takım iyi giderken milli maç arası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.