Şimdi Ara

Milli Eğitime mail atmayi düşünüyorum👈

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İyi akşamlar. Hemen konuya gireyim; bizim okulda bir müzikçi var. Kızlara bakıyor sapık sapık. Okulda kendi reklamını yapıyor. Benim eğitim merkezime gelin gitar alin felan. Şöyle örneklendireyim. Gitar kursu vereceğim dedi. Kaç kişide gitar var dedi 5 kişi kaldırdı. Ertesi hafta 15 kişi kaldırınca sinirlendi atarlandı vazgeçtiğini söyledi. Ve okulun giriş kapısında afişi var. Fotoğrafın çektim ve milli eğitim e atmayi düşünüyorum. Sizce başarılı olur muyum? Ve maili bulamadım. Yardım ederseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 4 Mart 2015; 21:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O el işaretini konu başlığına nasıl ekledin yia

• Muzikcinin adi murat mi?

Pislik ve muzikci tanimini tam olarak kafamda canlandirdigim bi tip varda

• İl ve ilçe milli eğitime at. Daha etkili ve nokta atışı olur.
  • CastellonA C kullanıcısına yanıt
    Onu demek için geldim bende . Ceval bekliyoz

• cumfiçu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hemen yazıyorum maili.

• kesinlikle şikayet et,böyleleri hep başıboşluktan istediğimi yaparım havasındalar özellikle ilçe milli eğitim müdürlüğüne at onlar daha çabuk ilgilenir,zorla kursuna öğrenci çekmeye çalışıyor yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler swiftkey klavye kullaniyorum ve sağ altta emojilerden ekledim başlığa.

Hocam teşekkür ederim yardımıniz icin hemen yazıyorum. Hizliresim.com dan da resim aticam.

• bu isler sistematik bir bicimde olur once mudure sikayet et sonra ilceye sonra ile en son mebe et yalniz kamuoyu olusturmak da onemli bu ulkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam müdür görmüyor olamaz. Uğraşmam seviyesi ufaklarla ben direk üst mertebeleriyle görüşürüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Değil ve doğulu

Sapıklık bence senin beyninde. Adam doğulu diye hemen sapık yaftasını yapıştırmış görünüyorsun. Önce git beynini temizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Hocam müdür görmüyor olamaz. Uğraşmam seviyesi ufaklarla ben direk üst mertebeleriyle görüşürüm :)

valla bir sey cikmasa da bence mudurle gorus ilk etapta usttekilerin ugrasacagini sanmam

• Elinden geleni yap bence nefret ediyorum bütün egoist hocalardan. Egoist insanlardan nefret ederim ama egoist öğretmen olunca dayanamıyorum ya pis mahlukatlar öğretmenliğin adını lekeliyolar resmen
  • Arkadaşlar bence 147'yi arayın, inanın 147 daha etkili

• Ne diyorsunuz hocam? Benim doğulu kardeşim, arkadaşım, flört ettiğim kızlar oldu. Ben ırkçılık felan yapmıyorum. Orada dedi ki hayal ediyorum dedi bende doğulu dedim. Yoksa ben kolay kolay ırkçılık yapmam.

• Gerekenler yapılmaz ise bunada başvururum :)

• ilk ay her hafta, 2. ay haftada 3, 3. ay her gün at cevap yazarlar belki
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt
    resmi dilekçe verirsen yasal süre içerisinde muhakkakcevap vermek zorundalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.