'Barbie Operasyonu'ndaki telefon kayıtlarına, 3 büyüklerde oynayan 4 ünlü futbolcu da takıldı. Hatta Cimbomlu Necati'nin, milli takımın isviçre maçı için girdiği kampta 'fuhuşa teşvik'ten yargılanan Dinçsoy'la konuştuğu ortaya çıktı
İstanbul polisinin 4 ay önce yaptığı fuhuş operasyonunun yankıları hala sürüyor. Aralarında ünlü mankenlerin de olduğu birçok kadının, satıcılar aracılığıyla yaptığı fuhuş pazarlıkları polisin dinlediği cep telefonu görüşmeleri sayesinde tüm detaylarıyla ortaya dökülmüş, bazı futbolcuların da ifadesi alınmıştı. Bir tek Beşiktaşlı Sergen, "Bekarım, istediğimi yaparım" diyerek bu görüşmeleri doğrulamış, diğer futbolcular ise polisin ifadelerine başvurduğunu söylemişti. Ancak son kayıtlarda 3 büyük futbol kulübünde top koşturan 4 ünlü isimle ilgili pazarlıklar da yer alıyor.
Milli kamptan geceyarısı aradı Fuhuş pazarlıklarından birinin yapıldığı mekan ise 'pes' dedirtiyor: Almanya'da düzenlenen 18. Dünya Kupası öncesinde, İsviçre ile baraj maçı oynama hakkını kazanan milli takımın, maç için 7 Kasım'da İsviçre'de girdiği kamp... Tüm Türkiye'nin nefeslerini tutarak izlediği maçlar öncesinde, kamptaki futbolculardan Galatasaraylı Necati Ateş'in gece yarısı yaptığı bir telefon görüşmesi, polisin "Barbie Operasyonu" ndaki teknik takibe de takıldı. Zira Necati, 3 dakika 48 saniye süren bu görüşmede, operasyonda fuhuşa teşvik suçundan yargılanan Dinçer Dinçsoy'la kıran kırana pazarlık yapıyor. İşte ünlü futbolcularla ilgili konuşmalar...
Kızın yatağı güzel, 300 dolar verirsin Ligin ilk haftasında Necati Ateş ile tartışan Hasan Şaş da takibe takılanlardan. Dinçer Dinçsoy'u, Sergen Yalçın'ın cep telefonuyla arayan Şaş, Ankara'dan gelen misafirine bir bayanın eşlik etmesini istiyor.
(14 Ekim 2005, 22:53) Dinçsoy: Sen kıza 300 dolar ver. İki defa kalsın sende. Çok güzel bir kız. Yatağı çok güzel. Bana da bir 100 dolar harçlık gönderirsen sevinirim. Hazırlansın mı? Bana bir 100 dolar gönderecek misin?
Şaş: Hazırlansın, gönderirim.
Funda yaşlı Aylin'i vereyim Necati Ateş'in İsviçre'de kamptayken yaptığı 3 dakika 48 saniye süren görüşmesi:
(8 Kasım 2005, 00.04) Ateş: Kardeşim ne yapıyosun? Dinçsoy: Hiiç canım, sen ne yapıyosun? A: İsviçre'deyiz, milli maç var. D: İyi, koşturuyosun ha, maaşallah. Nasıl dayanıyorsun Necati? Helal olsun sana. A: İşimiz bu yavrum... Mecbur koşacaksın, para kazanıyorum. Ya şeyi soracağım sana. Funda vardı, ne oldu bu kadına? D: O yaşlı ama... İnternete gir sana bir kaç şey göstereyim. Aylin P'ye bak. A: Baktım... D: Peki Aylin C.'yi biliyor musun? Ona da bak. Bizim Didem A'ya bak. A: O kim? D: Avrupa Yakası'nda oynuyor. A: Burçin ne yapıyor? D: Vallahi iyi. Soruyor bazen napıyor diye. Ben de mahsustan, "Görüşemiyoruz, yoğun" diyorum. Kıza birşey söylemiyorum yani. A: Güzel kız ama hata yapmayacaktı bana. Artık işim olmaz. Hata yaptı, bitti. D: Ayıp ediyosun hayatım. Burda kardeşin var. İste hangisini istiyorsan, vereyim.
(29.09,2005,12.52) Dinçsoy: Çok güzel bir kızla tanıştım, fotoğrafını göndermek istiyorum sana. Ateş: İsmi ne? Fotoğrafı almıyor benim telefonum. D: Ciddi misin? Bu Gürcü kız, Türkiye'de yaşıyor. Annesi Türk, babası Gürcü, Maria diye bir kız, çok güzel, dehşet bir kız. Dün tanıştım, fotoğrafını göndereyim sana. A: Burçin'i ara, konuş benim telefonu göndersin. Sen al o telefonu, sende kalsın. O telefon çok önemli benim için, oğlumun resimleri var.
'Tik tak' program (14.10.2005, 20.10) Nil adında bir kadın, Dinçer Dinçsoy'u arıyor: Dinçsoy: Bir program olabilir. Müsaitsen resmini göndereceğim... Nil: Müsaitim. D: Ali Güneş'e tik tak bir program yapacağım. 300 alacağım. 200 sana, 100 bana... N: Tamam. Nerede onun evi? D: Benim evde olur büyük ihtimalle.
(07.11.2005, 22.54) Dinçer Dinçsoy, Ali Güneş'i arıyor: Dinçsoy: 20 yaşında üniversite öğrencisi bir kız var. Resmini şimdi sana atacağım ben. Güneş: Tamam, peki diğeri? D: Arkadaşın kim? G: Altan ya... D: Tamam ona da Bahar'ı gönderiyorum. Onla idare etsin. Başka kız yok çünkü. Kızların hepsi çalışıyor.
Özel helikopterle Bursa'ya kadın servisi Fenerbahçe'nin genç yıldızı Semih Şentürk hiç kimseyle görüşmüyor. Ancak tutanaklarda Şentürk'ün, "Fenerbahçe Spor Kulübü Şamandıra Tesisleri İstanbul" adresine kayıtlı görünen "0538 633 .. .." numaralı telefonunun, Burçin B. ve Filiz adlı bir kadın tarafından kullanıldığı yazıyor...
(27.09.2005, 21.54) Dinçsoy, Semih'in telefonundan Burçin'i arıyor: Dinçsoy: Yarın Bursa'ya gidelim mi? Akşam özel helikopterle koliye. Burçin: Ne kadar? D: Sen cevap ver, para sorun değil.
(04.10.2005,19.10) Dinçsoy: Şeyini ver, koli yapcam sana. Burçin: Ne zaman, bugün mü? D: Bu akşam olabilir... B: zevce.com adresine girip, Burçin B.'yi bulsun.
(18.10.2005,15.16) Dinçsoy: Alpaslan çocuğun ismi... Filiz: Tamam. D: Ben çok iyi bir kız dedim. Etiler'de. O da Etiler'de şirkette biliyorsun. Kürşat Y.'nin oğlu. Genç çocuk, 23-24 yaşında. Yakışıklı, bebek gibi...
Kaynak : VATAN
eh bea..işe bak..walla futbolcu olmak varmış..
abi necatiyle hasanın gül gibi karısı war bee ikisinede burdan
kesinlikle düzmece bence.
yaw bu kadarda olmaz ki canım yaw.
Kimbilir diğer futbolcuların neleri var
Misal oflu bi arkadaşım var. Yattara nın Trabzondan gitmemesinin tek sebebi Trabzondaki rus kızlarıymış. Herif işini biliyo
bi de utanmadan oğlumun resimleri var diyor
quote:
Tamam ona da Bahar'ı gönderiyorum. Onla idare etsin. Başka kız yok çünkü. Kızların hepsi çalışıyor.
yattara da evli sanıyorum. bekarsa helal olsun. evli ise
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
/>
yaw bu kadarda olmaz ki canım yaw.
Kimbilir diğer futbolcuların neleri var
Misal oflu bi arkadaşım var. Yattara nın Trabzondan gitmemesinin tek sebebi Trabzondaki rus kızlarıymış. Herif işini biliyo
Bana telefon görüşmeleri düzmece gibi geldi. Dinçer Dinçsoy'un Türkiyenin gündeminde önemli bir yer tutan İsviçre maçının olduğunu bilmemesi ve Necati Ateş'e Ne yapıyorsun diye sorması sonucu İsviçredeyim cevabından sonra şaşırması dikkatlerden kaçmamalı.
Ayrıca zevce.com adlı bir internet sitesinin de reklamı yapılmış gibi geldi...
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
kesinlikle düzmece bence.
HAKLISIN HARBİDEN DÜZ-MECE BUNLAR
sergen bekar adam yapar ama semih hasan ve necati evli insanlar