Şimdi Ara

Milli Güvenlikçi Albay Espriyi Patlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün okula gittim.hiç ders işlenmiyordu..hocalar gelip muhabbet ediyordu bizle..sonra ders milli güvenlikti..yine böyle muhabbet ediyoruz..
    bizim arkadaşlardan biri sordu:"hocam tabancanız var mı?"
    albay cevapladı:"olmaz mı..hem de beyaz mermi atıyor.."

anlayanlar gülmekten yerlere yığıldı..zaten tek tük bazı kızlar anlamadı..acayip bi espriydi gerçekten..

• bunu söyleyen er olmasın ?
  • çok seviyeli bir hocanız(!) varmış.
  • Böyle Albay olmaz olsun.Bu ne ciddiyet ?
  • kız yok galiba sizin sınıfta.
  • meslek lisesimi ? kızlar az kişimiydi neydi de bu espriyi(!) yaptı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis Beni Mafya Sandı
    5 ay önce açıldı
    Robot polis intihar etti (!)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kafanızmı güzel inandınızmı siz bu fake in anlattığı hikayeye? hangi albay böyle birşey söyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

arkadaşlar kafanızmı güzel inandınızmı siz bu fake in anlattığı hikayeye? hangi albay böyle birşey söyler ?

Ben meslek lisesi mezunuyum.Bizim m.g dersimize de emekli bi albay giriyordu.Şimdi ismini çıkartamadım.Bu kadar abartı değil ama ülke yönetimini yozlaştıranlara,devlet sorunlarına vb. şeylere pez...k,p.şt... vb. tepkileri vardı.
  • meslek lisesinde bizimde milli güvenlikçimiz vardı boylu poslu bembeyaz suratlı gözlüklü biriydi anlayacağınız tip o biçimdi yani ayakkabları hiçbiryerde görmediğim cinsden sade ve parlakdı galiba ordu mensuplarına özgü bişeydi herzaman gülen bir insandı güldürerek ders anlatırdı tuhaf bir ambiyansı vardı heryerde pozitif enerji veriyodu millet onun dersini iple çekiyodu sanırsam ordu kıyafetinin etkisi vardı rütbesi galiba binbaşıydı hiç öyle siyaset tarzı şeylere girmezdi dersini anlatırdı üç beş espiri yapardı ve çıkardı herkez onun dersinden genelde ya 4 yada 5 alırdı en tembel öğrenci bile 4 alırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 19 Ocak 2010; 13:12:56 >
  • quote:

arkadaşlar kafanızmı güzel inandınızmı siz bu fake in anlattığı hikayeye? hangi albay böyle birşey söyler ?

yok hocam böyle yapan albaylar var. Bizim okula atanan albay hocasıda bir çocukla dalga geçti resmen. çocukta baya bi sivilce vardı yüzünde hastalk vs neden bilmem çocuğa çok mu 31 çekiyon dedi sınıf ortasında
  • oooo bu bişeymi bizim meslek lisesiydi hiç kız yok ne küfürler dönerdi. @west albay dediğinde insan söyler merak etme. Keşke zamanında bi vdeo çekmiş olsaydım sınıfta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

oooo bu bişeymi bizim meslek lisesiydi hiç kız yok ne küfürler dönerdi. @west albay dediğinde insan söyler merak etme. Keşke zamanında bi vdeo çekmiş olsaydım sınıfta.

söyler söylemesinede yukarda yazan olaydaki gibi söyleyeceğini sanmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

oooo bu bişeymi bizim meslek lisesiydi hiç kız yok ne küfürler dönerdi. @west albay dediğinde insan söyler merak etme. Keşke zamanında bi vdeo çekmiş olsaydım sınıfta.

söyler söylemesinede yukarda yazan olaydaki gibi söyleyeceğini sanmam

O kadar olacağını bende sanmam zaten.Küfür edebilir tabiki ama o küfürü geçmiş biraz...
  • Ah ah. Bizim milli güvenlikçi albayı özledim. Kral adamdı.
  • Şu okulda en sevdiğim hoca Milli Güvenlik hocası.
  • mg hocaları rütbe gözetmeksizin nedense derse girince bütün hünerlerini sergilemeye çalışıyolar ve bu espriyi yaptığına inanıyorum. kesinlikle yapmıştır. Askerlerin "laf sokma" ya da "bel altı dokundurma-taciz" ateşleri bolca mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: düdüklü leblebi

dün okula gittim.hiç ders işlenmiyordu..hocalar gelip muhabbet ediyordu bizle..sonra ders milli güvenlikti..yine böyle muhabbet ediyoruz..
    bizim arkadaşlardan biri sordu:"hocam tabancanız var mı?"
    albay cevapladı:"olmaz mı..hem de beyaz mermi atıyor.."

anlayanlar gülmekten yerlere yığıldı..zaten tek tük bazı kızlar anlamadı..acayip bi espriydi gerçekten..

ağlamak istiyorum
  • Bizim güvenlik dersinde hocayla birlikte yaptığımız tek konuşma girerken ve çıkarken dikkat dememiz.

O ne biçim milli güvenlik hocası bırak milli güvenlikciyi hiçbir hoca yapmaz böyle birşey.
  • Özel Abazalar Anadolu Lisesi falanmı sizin okul
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.