Şimdi Ara

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar milli istihbarat teşkilatında ve ya milli istihbarat teşkilatına girebilmek orada çalısbilmek için ajanlıktan baska seçenek yok mu ??

• Birde en az bir noktada kesismen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki yine ajan diye geçiyordur ama orada masabaşı eleman olabilirsin.
    Bu iş için üni olarak ankara hukuk ve mülkiye uygun.

• https://www.mit.gov.tr/ikBasvuru/ui/cv.aspx buyrun hocam b urdan bilgilenirinizi girin ve hangi alanlarda alım olduğunu görün, ancak belirteyimki başvurucağınıızı alanları seçiyorsunuz sonra bütün formları dolduruyorsunuz en sonunda bir hata veriyor, yurtdışı eğitiminiz yetersiz veya yabancı dil seviyeniz uygun değil veya gerekli niteliklere sahip değilsiniz diye, yani düşünün imternetten başvurmak bile çok çok zor, girmek ne kadar zordur Allah bilir, bence teknik elamanı üst düzey üniversitelerden alıyortlar. bide ulan madem yetersiz doldururken söylesene en sonda niye söylüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 23 Ağustos 2014; 8:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

https://www.mit.gov.tr/ikBasvuru/ui/cv.aspx buyrun hocam b urdan bilgilenirinizi girin ve hangi alanlarda alım olduğunu görün, ancak belirteyimki başvurucağınıızı alanları seçiyorsunuz sonra bütün formları dolduruyorsunuz en sonunda bir hata veriyor, yurtdışı eğitiminiz yetersiz veya yabancı dil seviyeniz uygun değil veya gerekli niteliklere sahip değilsiniz diye, yani düşünün imternetten başvurmak bile çok çok zor, girmek ne kadar zordur Allah bilir, bence teknik elamanı üst düzey üniversitelerden alıyortlar. bide ulan madem yetersiz doldururken söylesene en sonda niye söylüyorsun.

tesekkürler

• 2 vesikalık muhtardan.. neyse bunu yapmıcam

• hüloğcu olcan kardeşim mite girebilmek için yok orayı okucan falan hikaye. İstersen boğaiçi bitir rteci olma giremezsin.

Ha türkiyede ajanlıkta yok bu arada o kurum ne halta yarıyor dersen şuan fetoşa komplo kurmaya yarıyor sahte deliller felan filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

•  MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatc180

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI

Oraya gelen geçeni almıyorlar . İnteretten başvuruda yalan inanma oraya girmek için küçüklükten beri yetişiyorsun

Yurtlardan falan topluyorlardır yetimleri falan

Aynı kurtlar vadisinde ki gibi misal

• Noel Babanın Oğlu kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bi duyumda aldim küçük lükten yetistiriyorlar ve genelde küçük ken annesini babasini kaybetmis insanlari aliyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatc180

Evet böyle bi duyumda aldim küçük lükten yetistiriyorlar ve genelde küçük ken annesini babasini kaybetmis insanlari aliyormus

Onun için boşuna uğraşma dostum siyasete falan girebilirsin ama kamu teşkilatı falan :)

• Noel Babanın Oğlu kullanıcısına yanıt
    TESEKKÃœR EDERÄ°M KARDESIM EYV ((.
  • ekle kardeş benimde hedef mit
    maaş iyi çalışma şartlarıda bana uygun yurtdışı işleri oluyor vs güzel yani
  • Kardeşim küçüklükten yetiştirme falan hikaye. Arkadaşımın babası çalışıyordu. Çok samimi olduğum için ben biliyodum. Mit lojmanlarına girip çocuğu çağıramıyodum kendi çıkıyodu dışarı. Aynı şey bordo berelileredr söyleniyor bunların ikisi de şehir efsanesi inanma

• arapça biliyorsan mütercim tercüman olarak 3 ila 7 milyar arası alabiliyorsun diye biliyorum
  • Bizzat tanışım 22 yaşında kpss ile tekniker olarak girdi çok abartmayın bu devirde mossad cia bile anlattiklarınizi yapmiyor bknz.kitap. bir ekonomik tetikcinin itiraflari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı hazırla yardımcı olayım
  • mit personeli olacam diyorsan olabilirsin evet askeriyeden geçişi ve masabaşı elemanlığı var
    ama mit ajanı olacam diyorsan orası imkansız küçük yaştan yetiştirme olayları yalan değil kaybedecek biseyi olmayanları secmeleri normal değil mi?
  • Mitin karşısında oturuyorum isteyeni duvardan atlatayım

• istihbarat uzmanı olarak alınabilrsin bunun içinde ilk önce kpss p1 p2 p3 puan türlerinden en az birinden 80 üstü alman gerek ve de yds den de 70 üzeri alman gerek.1-2 sene çağırılma süren olabiliyor.bunlar sadece mülakat için gerekli girdikten sonra kademeleri olarak 2-3 sınav daha var onlara giriyosun sözlü mülakat ve fiziki yeterlilik var tabi bunların yanında ailenin genel durumuda onemli suça bulaşmış mı bulaşmamışmı ama genelde içeride olan adamın referans olması bu işleri dahada hızlandırıyor..:)

birde 4 yıllık bir üniversiteden mezun olman gerek hukuk siyasal iktisat mühendislik fln..istihbarat üzerine yüksek lisansın varsa bunlarda önemli..:) ama en önemlisi referans gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezzardede -- 18 Aralık 2014; 0:36:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.