Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğanın Avrupa Birliği Hakkındaki Söylemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aksinaletinsan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa Birliği'nin tekrar uluslararası itibarına ve içine düştüğü çıkmazdan sadece Türkiye, Türkiye'nin tam üyeliği kurtarabilir.— Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Böyle Demiş Ukrayna Rusya Savaşında 2 Tarafta Kayıplar Yaşadı Ama Bu Açıklama Aklıma 1950 Yılında Ki Kore Savaşını Getiriyor Türkiye Natoya Girme Karşlığında Koreye Asker Yollamıştı Avrupa Birliğine Girme Karşılığında Ukraynaya Asker Mi Yollamayı Düşünüyor Recep Tayyip Erdoğan İnşallah Böyle Bir Durum Olmaz

• erduvan;

"Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız, Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmemizi yaparız ve bu değerlendirmelerden sonra Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz"

sanchez;

"Türk hükümeti AB yolunu gerçekten canlandırmak istiyorsa, bunu açıklamalarla değil somut reformlar ve eylemlerle göstermelidir” 09.2023

• Türkiye’nin Avrupa Birliği’ni kurtarabilecek neyi var? Ülkede insanlar sokakta birbirine saldırıyor, adeta 'güçlü olan ayakta kalır' anlayışı hakim. Ülke, kaosa sürüklenmişken bir de Avrupa’yı sırtlamak mı mümkün? Türkiye’nin öncelikli çıkış yolu, ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada ve Japonya gibi ülkelerden danışmanlık veya rehberlik alarak kalkınmayı sağlamaktır. Bizi ayağa kaldırabilecek yegâne unsur, küresel güçlerin başarılı yönetim modellerinden faydalanmaktır.

• OttomanTurks O kullanıcısına yanıt

Ucuz işgücü?Türkler avrupaya gidip oranın asgari ücretiyle çalışabilir.Ab nin bayaği işine gelir açikcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye tek başına, bu şekilde ab'ye giremez. vatandaşı kimse kandırmaya çalışmasın. ne güzel sömürüyorlarken, kim bundan rahatsız olur da ab'ye alır? zaten kaçak göçmenleri göndermekle meşgul ve göçmenlere yapmadıkları kalmışken (akdeniz'de hayatını kaybedenleri düşğünürsek) bu konuda ab'nin vaadine bakan var ise hala ne diyelim. bu yeni bir şey değil zaten. ab bu konuda her zaman aynıydı. bir kere ab demek, vizesiz avrupa demek. paraportsuz avrupa demek.  

• Ne söylediği umrumda bile değil. Ben zaten tv izlemiyorum, bizimkilere gittiğimde tvde görünce sövüp kanal değiştiriyoruz

• Ab'ye girmenin bedeli ukrayna'da mayın eşekliği ise kalsın,hans,pierre ve jack halletsin o işi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Askeri Güvenlik...

Trump Avrupayı niye koruyoruz boşa para keybediyoruz deyip yarin sabah askerlerini çekse. Kabak gibi acikta kalacaklar.

Ne ordulari var dogru düzgün ne ekipmanlari. Var olan az bir miktar tankını topunuda ukraynada hiç ettiler.

Halklarini öyle gevşek alıştırmışlarki tüm anketler ezici çoğunlukla "ülkem icin asla savaşıp ölmem" diyor.

Bizde sokaklar karisik ise Avrupada süt liman degil.

Almanya da kac hafta üst üste Sokakta rasgele arabayla büyük kalabaliklari ezdiler. Ülke o kadar zivanadan çıkti ki halka kesici alet dağitan Nazi partisi haftasonu seçimden galip ayrildi.

ABD yi örnek gösteriyon Abd sokakta işlenen cinayet konusunda dünya lideri.  

Son 3 ulkenin danismanliga ihtiyaci var geriliyorlar

Ozellikle japon ekonomisi 30 senedir kuculuyor nufusu yaslaniyor insan gucu yok

• Avrupanin Ukrayna'da anlasmadan sonra asker bulundurma fikri var. Ben de bu aciklamayi ilk duydugumda ayni seyi dusundum. Ukrayna'ya asker gonderelim bizi AB'ye alin demezse iyi. Avrupa devletlerinin yerine bizim askeri Rusya'nin onune atarlarsa sasirmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 25 Şubat 2025; 9:6:23 >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

Bende bunu düşündüm. büyük ihtimalle askerde göndereceğiz nato kapsamında

• Turkiyeyi Avrupa Birligine almazlar. Amaclari olabildigince etinden sutunden yararlanmak. Avrupa Birligine girmek demek vizesiz seyehat demek ki bunu Avrupa asla istemez. En fazla ekonomik bir is birligi olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vizesiz sehayati 1980'de kaldırıan taraf Türkiye idi. Son yirmi yıldır izolasyonist davranan taraf Avrupa değil Türkiye. Latin Amerika ülkerine üç aya kadar vizesiz seyahat verip, Afrika ve Asya'lı mültecileri kabul eden Avrupa'nın tatile gelmek isteyen Türklerden pek çekindiğini sanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.