Şimdi Ara

MILLI MACLARI ARTIK TRT YAYINLAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev Futbol Şöleni TRT'de 2010 Dünya Kupası'nın yayın haklarını TRT aldı.
    Futbolseverler, dünyanın en büyük futbol organizasyonunu yine TRT ekranlarından izleyecekler. Avrupa Yayın Birliği EBU'nun Spor Bölümü Başkanı Mark Jörg ile TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney arasında yapılan görüşmeler sonunda, 2010 Dünya Kupası finallerinin yayın hakkının TRT'ye satılması konusunda anlaşmaya varıldı.
    Güney Afrika Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde yapılacak Dünya Kupası finallerinin TRT'den yayınlanacağına ilişkin ön protokol imzalandı.
    TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, TRT'nin, futbol yayınlarında yeniden ön plana çıkacağını söyledi.
    İlk kez Afrika kıtasında düzenlenecek finallerde maçlar Güney Afrika Cumhuriyeti'nin 9 kentinde oynanacak. 11 Haziran ile 11 Temmuz 2010 tarihleri arasındaki 1 aylık sürede futbolseverler tam 64 maçı, TRT farkı ile izleyecek.
    Dünyanın en güçlü, en renkli 32 takımını buluşturacak dev organizasyona, ev sahibi sıfatıyla Güney Afrika Cumhuriyeti doğrudan katılacak. Diğer 31 takım için ise kıta elemeleri yapılacak.
    Eleme gruplarının kuraları, bu yıl 23 Kasım'da Güney Afrika'nın ikinci büyük kenti Durban'da çekilecek. A milli futbol takımımızın da rakipleri belli olacak.

• hmm güzelmiş
  • keşke euro 2008i alsalardi. dunya kupasina nerdeyse 3 yıl var. şimdiden bunu haber yapmanin bir espirisi yok.
  • evet iyi olmuş trt bu işi iyi biliyo
  • trt almış güzelde artık HD istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

keşke euro 2008i alsalardi. dunya kupasina nerdeyse 3 yıl var. şimdiden bunu haber yapmanin bir espirisi yok.

haklı. 2008 kimde acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • euro2008 digiturk te 2010 trt nin aldıgı iyi olmus..sevindim...
  • Hayırlı olsun. Çok sevindim
  • aynen kanal 1 werirken yok şifre girdi yok zart yok zurt
  • trt nin neyini begeniyorsunuz anlamıyorum daha futbolcuların adını dogru düzgün söyleyemiyorlar ,2002 dünya kupasını ellerine yüzlerine bulastırdılar ,

bu işi stardan daha iyi daha kaliteli yapan tanımıyorum

şampiyonlar ligini nasıl yıllarca aynı kalitede verdiyse milli maclarıda o kalitede verecek olan tek kanal stardır

siz trt diye kendinizi kandırım

trt ancak fosil yorumcularıyla,nostalji maçları anlatmayı becerirler

trt bir cacıktan anlamıyor

• trtden maç izlemek eziyetten başka bişey değil
  • böyle ciddi bir organizasyon da ancak trt gibi tecrübeli bir yayın kuruluşuna yakışır . tebrik ederim kendilerini
  • diğer kanalların cıvıklıklarını, spikerlerini görmeden Trt ye çamur atıyorsunuz.. nedir bu ön yargı..

isabet olmuş trt nin bu maçları alması.. keşke her maçı trt verse ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2601

trt nin neyini begeniyorsunuz anlamıyorum daha futbolcuların adını dogru düzgün söyleyemiyorlar ,2002 dünya kupasını ellerine yüzlerine bulastırdılar ,

bu işi stardan daha iyi daha kaliteli yapan tanımıyorum

şampiyonlar ligini nasıl yıllarca aynı kalitede verdiyse milli maclarıda o kalitede verecek olan tek kanal stardır

siz trt diye kendinizi kandırım

trt ancak fosil yorumcularıyla,nostalji maçları anlatmayı becerirler

trt bir cacıktan anlamıyor

İyi de birader maçları TRT değil de başka bir şifreli platform alsaydı ne olacaktı ?
    O zamanda neden TRT gibi devlet kanalı almıyor da diğerleri alıyor diye şifreli diye onlara kızacaktınız

• hayirli olsun..
  • Günün güzel haberlerinden biri...
  • sanırım 2006 dünya kupasını izlemediniz ben maçlardan soğudum acemi spikerleri bulmuşlar bi okay abinin anlattığı maçlar bi de stardan gelen bir spiker vardı o maçlar hariç diğerlerini izlemedim neredeyse toplama kadroyla bu iş olmaz tabi star da alsa ii olurdu bence trt yılların verdiği deneyimle rahatlıkla altından kalkacaktır dünya kupası yayınının tabi spiker kalitesini yükseltirse Fransa 98 ve Euro 2000 de güzel yayın vardı ama 2002 de ve 2004 te idare ederdi umarım daha ii bir kalite tuttururlar da biz de 4 yılda bir olan bu organizasyonları ağız tadıyla izleriz...
  • iyi olmuş trt her yerde çekiyo tüm millet izler 2006 dünya kupası gibi uyduları kucaklayıp kırdırmaya gitmeyiz
  • 2008 Avrupayı da keşke TRT alsaydı.Şöyle beynimizi yoran saçma yorumlar olmadan izlerdik ne güzel.Ama mualesef ATV ve Digitürk almış yayın hakkını.Gerçi İlker Yasin olmayacak yorum yapan ben buna da razıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.