Şimdi Ara

Milli piyade tüfeği MPT-76 seri üretime başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silah tasarım olarak gerçekten çok iyi ama biraz fazla tepiyor gibi.
  • Bu silah gerçekten harika oldu. Tasarımı olsun, video incelemelerden izlediğim yorumlar olsun, gerçekten güzel bir başarı.
  • Helal olsun bak yerli dediğin işte böyle olur insanları yerli tank helikopter yapıyoz diye kandırmasınlar dürüst olsunlar sonuna kadar destekleriz.

• Önce sen kendi askerini polisini donat. Adam başı yedek dahil stoklarına yerleştir ondan sonrada satma. Daha iyisini yap daha teknolojk olanı yap sonra onu dagıt ondan sonra eskisini satarsın. Sen bu silahı kime satarsan sat bize karşı kullanılacak bu kadar basit.

• Yerli savunma sanayi haberlerini daha çok görmek istiyoruz Mesut Bey, ayrıca bu tür silah cihazların incelemesini tez vakitte bekliyorum.

Saygılar...

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    Hızlı ve öfkeli 7de de gözüküyor silah çıktığında eşi ve benzeri yoktu dünyanın 15 fişek kapasiteli ilk pompalı tüfeği. Amerikan Swat timleri aktif olarak kullanıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

hindistan marsa koloni kuruyor

Hindistan ilk önce kendi bokunu temizlesin (gerçek manada).

sonrada o gölü temizlesin.a adamlar ölülerinin suyunda duş alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

motor etmiş arkadaşlar sesin çıkmamış... ehehehe

• gurur duydum Türkiyeme yakışan şeyler bunlar ama biraz fazla tepiyor gibi ama olsun devamı gelir umarım diğer alanlarda da bunun gibi başarılı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Silah tasarım olarak gerçekten çok iyi ama biraz fazla tepiyor gibi.

Geri tepmesi 7.62 mm çapına olmsından dolayıdır. NATO standartı olan 5.56 mm değildir.

• Adam ABD'den gelmiş inceleme yapıyor. Bizden birisinin inceleme yapamayacağı bir gezegende mi üretiliyor.?

• videoyu başından sonuna izledim. gerçekten muhteşem bir silah olmuş.. askerlik yapanlar G3ü çok iyi bilirler.. aradaki farkı iyi anlarlar diye düşünüyorum. tek sorun bu silahı bir yabancının değilde bir Türkün tanıtmasını izlemek isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

videoyu başından sonuna izledim. gerçekten muhteşem bir silah olmuş.. askerlik yapanlar G3ü çok iyi bilirler.. aradaki farkı iyi anlarlar diye düşünüyorum. tek sorun bu silahı bir yabancının değilde bir Türkün tanıtmasını izlemek isterdim.

Silahı inceleyen youtube kanalı dünya çapında takipçisi olan yeni çıkan silahları inceyen bir kanal.Bir Türk her zaman inceleyebilir.Bu kanalın silahımızı tanıtması ve ülkemizin adını duyurması gerçekten çok güzel olmuş.
  • quote:

Plajlarina s
    Micarak koloni kuruyorlar..inanmiyrsan google amcaya sor...

• inşallah önü kesilmez

• Ya tamam güzel üretim yapıyoruzda neden satma sevdasına düşüyoruz biz bu silahları millete sattıktan sonra ne anlamı kaldı en iyisi olması yada çok özellikli olması Türkiye Büyük hata yapıyor sen nezaman daha iyisini yaparsan bu silahı o zaman bunu satmaya başla düşmanla aynı silahı kullandıktan sonra biz üretmişiz başkaları üretmiş ne anlamı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 14 Mayıs 2016; 0:46:00 >
  • Nihayet böyle şeylerle gelin

• gurur verici.çok mutlu oldum.teşekkürler yeni türkiye.

teşekkürler içerdeki ve dışardaki bütün düşmanlara karşı bu sistemi inşa edenler,etmeye çalışanlar teşekkürler.umarım devamı gelir.yarınlar için umut verici.

• Tamamen milli olması çok güzel. Fakat ağırlık ve tepme çok fazla gibi duruyor.
    Savaş alanında bu denli ağır bir silah(4 kilo 100 gram) uzun süreli kullanımda kullanıcıyı baya yorabilir.

• İnceleme memleketimde yani MKEK Silah Fabrikasında yapılmış. Vaybe buram buram gurur kokuyor.
    Bu arada @Ekrem71 de Kırıkkale'li

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.