Şimdi Ara

Milli piyade tüfeği MPT-76 seri üretime başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O değilde bu başarı KALEKALIP'ındır arkadaşlar. Yalnız ismi bile geçmiyor hayret. Yıllar öncesinden takip ederim, çok değişik silah tasarımları vardı. Bu da onların bir eseri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetwolf

MPT 76 (Piyade Tüfeği) - JNG 90(Sniper) - UST 15(Pompalı) hepsi alanında dünyada ses getirip adından bahsettirdi. Bu ülkenin evlatları mühendislerimizden razıdır Allah ta onlardan razı olsun.

MPT-76'yı biliyordum ama JNG 90 ve UTAS UTS-15'in yerli olduğunu sizin yorumdan gördüm ve araştırdım çok şaşırdım, sevindim.
    Battlefield 3 ve 4'te JNG-90 ve UTAS UTS-15 ile oynamayan, sevmeyen yoktur. Gerçekten silah sanayimiz çok gelişti. Umarım silah bağımlılığımız giderek azalır dışarıya.

Bu arada JNG-90'ın tasarımı Jandarma Astsubay Necmi Güngör'e aitmiş. Silahın adı da Jandarma Necmi Güngör-90 (1990 çıkışlı)'den geliyormuş. Kendisinin bir çok silah patenti de varmış, umarım değerlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 16 Mayıs 2016; 10:13:51 >

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    bu ülkede 90 senedir bunca darbe neyi ayakta tutmak için yapılmıştır ? her darbe bu üllkeyi 20 30 sene geriye götürdü ,iste millet silah uçak araba vs vs yaparken biz islam düşmanı kamalist zihniyeti ayakta tutmak için darbe yapıp durduk ! 90 küsür yıldır bu milletin ekseriyeti bu din düşmanı zihniyete karşıdır ne zaman eline fırsat geçse bu zihniyetin karsısında kim varsa onu desteklemistir , ne zaman destekledikleri insanlar bu ülke için birseyler yapsa darbe ile sonları getirilmistir neyse bu konu uzar gider... Heykelleri yıkacaksak ben en ön sıradayım gel beraber yıkalım heykel dikmeyide anayasayla yasaklayalım nedersin ?...
  • İstemezükçüler gelmiş
  • hadi hayırlı olsun
  • İnceleme yapmayı düşünüyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobazlara bak,sokak basi put dikmiyorda silah yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melinoz -- 17 Mayıs 2016; 20:14:03 >
  • çok tepiyor.
  • Çok güzel

• Hayırlı olsun bu yeni silah ordumuza.Ama daha geliştirilmesi gerekir.Tekli atışlarda ,sağa doğru geri tepmesi var.Bu durum pek güzel görünmüyor.Çünkü hem yorucu hem de hedef bozucu.Çoklu atışlarda sıkıntı daha da artıyor.Kalaşnikof la karşılaştırıldığında maalesef silahımız şimdilik geri durumda.Bazı özellikleri de kaleşlerde yok.Ama ,şu geri tepme meselesi mutlaka çözülmelidir..Bu konuya kafa yormak gerekecek.Başarılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999 hindistan marsa koloni kuruyor
    Yok jupitere ülke kuruyor..

sende bu treni binip marstaki koloniye git orda yaşa dostum.Belki oraya bi faydan olur.

bizim başarımız bizi mutlu eder. Biz olamayanlara....

• Ölüm silahları ve teknoloji sitesi olarak değiştirmelisiniz bence vizyonunuzu çünkü bunun teknolojiyle bir ilgisi yok..Teknoloji insanlar içindir ve daha kaliteli yaşamaya yardımcı olur. Vizyonu teknoloji olan bir sitenin ölüm silahlarını tanıtması çok absürt bir durumdur..

• Yeni BF de bu silah olur dedik, adamlar mağara devrine gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ölüm silahları ve teknoloji sitesi olarak değiştirmelisiniz bence vizyonunuzu çünkü bunun teknolojiyle bir ilgisi yok..Teknoloji insanlar içindir ve daha kaliteli yaşamaya yardımcı olur. Vizyonu teknoloji olan bir sitenin ölüm silahlarını tanıtması çok absürt bir durumdur..

Kılıç öldürmez insan öldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

hindistan marsa koloni kuruyor

Hindistan önce fakirleri doyursun. Ülkede açlık felaket durumda fazla. İnsanların değeri yok. Oraya öyle bir düzen getirmişler ki üstelik akıl alır gibi değil. Hangi vicdansız öyle bir şey yapabilir ki? Vicdansız demek bile az kalıyor. İnsanların geleceğiyle oynanılan yerlerden birisinin o derece zengin olması gayet tabi normal. Köleliğin 2. başkenti.(Çin'den sonra)

• Put dökecek yerleri kalmamistir dermisim

• Türk silahını bile yabancılar tanıtıyor :D

• yerin dibine batsın bu muhalefet anlayışı. adamlar 10 yıl uğraştı yaptı. siz hala muhalif olacağım diye çamur atın. sonra da vay efendim mühendis yapmış da hükümet yapmamış da. bunlardan önce mühendis mi yoktu, hükümet mi yoktu, para mı yoktu? nasıl bir vatandaşsınız anlamıyorum ben. partileri pkk yandaşı dolu adam diyor ki pkknın kucağına oturmuşsunuz. onlar oturmuşsa siz beraber çocuk yapmışsınız.
  • b 4 3
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.