Bildirim
Milli Savunma Sistemleri Projelerimiz 'Milli Piyade Tüfeği, NEB, Cirit, Uydu Fırlatma, SAMUR' Bölüm:2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Süper cihazlar. Uydu işinde de dışa bağımlılık biterse süper olur.
-
MİLLİ İMKANLARLA ÜRETİLEN SİLAHLARA YER VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
-
Çok teşekkürler yine çok güzel bir video olmuş. Video süresinin biraz daha uzun olmasını isterdim :D
-
Güzel olmuş. -
Uçak gemimizi de görmek nasip olur inşallah. Allah devleti milleti esirgesin.
-
Ülkemizde mühendislerin işi imza atmak olmasa, direkt işin uygulamasında olsalar çok daha erken elde edilebilirdi bu başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da hangi yakada oturuyorsunuz diye anket vardı İstanbul'da oturmuyorum diye videoyu izleyemedim.
-
Ülkemizde böyle gelişmler gördükçe insan mutlu oluyor :) inceleme için teşekkürler mesut bey.
-
Allah çalışanlara güç kuvvet e başarı versin. Türkiye hak ettiği noktaya doğru emin adımlar ile ilerliyor. Haber için teşekkürler.
-
Güzel şeyler bunlar askeri caydırıcılık ve dışa bağımlılığın azaltılması önemli.
-
samura ve cirite aşık oldum
-
Adamlar herşeyi kötülerler bak kardeşim güzel şeylerde var gel buyur bir bak..
-
Daha uzun ve kapsamlı videolar bekliyoruz. Yüreğinize sağlık...
-
her şey iyi güzelde, benım insanımın verdiği oy askerimi öldürüyorsa, aselsal roketsan bişeler yapmış bana mı fayda
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
her şey iyi güzelde, benım insanımın verdiği oy askerimi öldürüyorsa, aselsal roketsan bişeler yapmış bana mı fayda
kafanızı yaşamak istemezdim. olayı nerden nereye alakasız biryere bağlamışsınız. böyle konuşarak bile yazık ediyorsunuz bu ülkenin insanlarına. -
çok güzel bir program tebrik ve teşekkür ediyorum
-
böyle işte her zaman telefon incelemesi olmaz ki :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis
Uçak gemimizi de görmek nasip olur inşallah. Allah devleti milleti esirgesin.
Hocam ucak gemileri asiri pahali birinci sebep bu ikincisi ucak gemisi uzak bolgelerde kullanilir. Turkiyenin Abd gibi uzak yerleri kontrol etme niyeti tok zaten o yuzden bugunu sartlari ile ucak gemisi yapmaya calismak bence gereksiz ve aptalca olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bağımsız uydu yollamak heyecan verici!
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet aktarma
- instagram görüldü kapatma
- kitap okuma uygulaması
- instagram hikaye süresi
- telegram hesap silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X