Arkadaşlar milli takımımızı Macaristan ve Moldova ile zorlu maçlar yapacak.Sizce milli takım bu maçlarda ne yapar?Diğer rakiplerde düşünüldüğünde grubu kaçıncı bitiririz?
Ben bu maçları zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum.Grubu 1.bitirme şansımızı oldukça yüksek görüyorum
4 puan
quote:
Orjinalden alıntı: Heroe7
Arkadaşlar milli takımımızı Macaristan ve Moldova ile zorlu maçlar yapacak.Sizce milli takım bu maçlarda ne yapar?Diğer rakiplerde düşünüldüğünde grubu kaçıncı bitiririz?
Hicbirsey..Terim gonderilmeli MiLLi takimdan biseyler yapilmak isteniyorsa..YOksa bu yuce teknik direktor yine hakan şukuru oynatir forvette .. ( bence aralarinda guclu bir bağ war (para arkadaslik vs ) )
4 puan
İki maçtan 6 puan çıkarmamız şart. Macaristan'ın bize ters gelme olasılığı yüksek. Fakat Yunanistan ve Norveç'in iki maçıda kazanacağını düşünürsek ne yapıp edip ikisinide yenmemiz gerekir. Avrupa'da oynanan son maçlara bakarsak bu işi başarabiliriz. Diğer yandan Terim'in oyuncu seçimleri ve kadro istikrarını sağlayamamış olması da düşündürücü. Keza Emre'nin yerini dolduracak bir futbolcu yok aday kadroda. Ayhan yada Selçuk düşünülebilirdi fakat alınmadılar. Nuri diyeceğim fakat onbirde pek tercih edilmiyor. Lüksemburg ve Malta maçlarındaki gibi orta saha direncini yine bir tek Aurelio ile sağlamaya çalışır ve 5 hücum oyuncusuyla oynarsak ve bu hücum oyuncuları da mücadele etmezse işimiz zor. Aurelio'nun yanına Emre'nin işini yapacak bir adam koymak şart fakat Terim artık kör olmuş. Görmüyor hiçbir şeyi.