Sonunda Mehmet Topal Balta neden alınır hala anlamadım
2012ye kadar bir iskelet oluşturulmalı artık.Her maç farklı isimler var kadroda.
? ne geleceği belli değil.
İleri uçtaki adam formuyla Cenk Tosun olur heralde.
Bu arada Mevlüt neden çağrılmıyor ?
Onu bende çok merak ediyorum...
Mevlüt çok fazla gol kaçırıyor. Hafta içindeki Benfica maçında bomboş pozisyonda 6 pastan üstten auta attı ayrıca kaleciyle karşı karşıya da gol kaçırmasa tur atlayacaklardı.
1.24 ve 3.06'da kaçırdığı golleri görebilirsin...
Kadroya gelince Balta'nın kimin tarafından torpili var anlamış değilim. Genel olarak kadro eskisine nazaran iyi sayılır...
Hem de çıra gibi çıra haberi yok , Allah korusun Köybaşı falan bir sakatlansa Balta oyunda olacak ve sonumuz olacak.
Bu arada Balta yerine aklıma kimse gelmiyor diyen arkadaşa fena şekilde teesüf ediyorum Gs'nin içine ettiği yetmedi mi?Neyini düşünüyorsunuz ki bu konuya mesaj atan 18-30 yaş arası az çok top oynamış birini bile koyabiliriz takıma Balta yerine düşünecek ne var?
quote:
Orijinalden alıntı: justreal
hakan balta aşkı senide yakacak hiddink
Kadro 24 kişilik 18 e indiğinde hakan balta ve yekta giremez girmemesi gerekir onun dışında iyi kadro olmuş bence yerinde kaliteli bir kadromuz var avusturyayı rahat yeneceğimizi düşünüyorum bu arada mehmet ekici'ye dikkat çok iyi oyuncu kadro şöyle olmalı bence, ......................................................Volkan...................................................... .....Gökhan..............Servet...............................Serdar.............................İsmail ....................................................Topal.......................................................... .............................M.ekici................................Nuri......................................... .....Hamit.......................................................................................Arda(Tunay) .................................................Semih...........................................................
Burak Yılmazın ilk 11 de yer alacağını düşünüyorum, sezonun başından beridir iyi oynuyor. İstikrarlı bi adam.
Bu arada kadrodaki adamları tartışmaya gerek yok, mevkiilerinin en iyileri. Tabi bi kaç formsuz oyuncu var içlerinde ama onlardaki tecrübe her zaman önemli.
Bu arada Necip uysal ümit milli de oynuyormuş. O niye yok demeyin die söledim.
Balta ve Gökhan Zan nasıl çağrılmış bu takıma anlamadım.
bence de servet gökhan zan hakan balta bu üçlü milli takıma nasıl çağırıyorlar anlayabilmiş değilim.
GİT ne yap et çağır ÖMER TOPRAK STOPER SERDAR AZİZ STOPER SERDAR KESİMAL STOPER BEKİR İRTEGÜN STOPER ERSAN GÜLÜM STOPER EGEMEN KORKMAZ STOPER GİRAY KAÇAR STOPER HÜSEYİN TOK STOPER ÖMER ERDOĞAN STOPER İBRAHİM ALMANYADA BİR ÇOK TÜRK STOPER VAR HASAN ALİ KALDIRIM SOLBEK AYKUT (GENÇLERDEKİ ) SOLBEK GÖKHAN DÜZEN SOLBEK ORHAN ŞAMI SOLBEK OYNAT İSMAİL KÖYBAŞI SOLBEK ayıptır yahu BU KAdar oyuncu varken sen rahatlığın için risksiz hareket için gidip bu kazmaları çağırıyorsun..
bugünü zaten kaybettik bari ilerisini düşünun be kardeşim almanyanın yaptığını yapmak neden bu kadar zor yahu
_____________________________ BU TAKIM TAM REZALETTİR
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
Cenk Gönen A2 milli takımında, Mert Günok A milli takımda
Takmayın ona fazla. Tam tersi olmalıydı bence de orası ayrı. 2. kaleciye bile gerek kalmadığından genelde belki moral olsun diye alınmıştır diye düşündüm ben. Ama bence de Cenk olmalıydı. Cenk şuan daha iyi çünkü. Mert maça bile çıkmıyor.
Her seferinde tartışıyoruz da gereksiz. Tartıştığımız adamlar genelde oynamıyor zaten.
MERT çok iyi kaleci
cenk de iyi kaleci ona bişey diyemem ancak mert için haksızca düşünmeyin bence
geleceğin kalecileri onur mert cenk
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
Burak Yılmazın ilk 11 de yer alacağını düşünüyorum, sezonun başından beridir iyi oynuyor. İstikrarlı bi adam.
Bu arada kadrodaki adamları tartışmaya gerek yok, mevkiilerinin en iyileri. Tabi bi kaç formsuz oyuncu var içlerinde ama onlardaki tecrübe her zaman önemli.
Bu maç kadıköyde oynanacağı (İstanbul) için İlerde Semih ile başlar bence. İstanbul taraftarı Trabzon taraftarı kadar sabır göstermez kaçan goller de
Kişisel görüşüm Fenerbahçe den çağrılan oyunculardan Mert hariç tümü ilk onbirde yer bulacak dır.
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
etme gözünü seveyim hocam servet hakan ve gökhan en iyiyse futbolu bırakalım biz yahu
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
Cenk Gönen A2 milli takımında, Mert Günok A milli takımda
Takmayın ona fazla. Tam tersi olmalıydı bence de orası ayrı.
hımmm....
Cenkin a milli takima gelipte klubede oturmasi onu bile memnun etmez merak etmeyin. Volkan varken Cenk yedek bekleyecegine A2ye katkisi olsun diye boyle bir tercih yapilmistir. Cenk ve Necipten baskada milli takim seviyesinde oyuncu yok zaten Besiktasta.
Gokhan Zan ve Hakan Baltayi cagiriyorsa Hiddink o aldigi paralar haram olsun. Soyleyecek soz bulamiyorum.
kusura bakma ama yine saçmasapan bir yorum.milli takıma çağrılmak bir futbolcu için en büyük onur ve prestij.oynasın oynamasın yedek kalsın her maç isterse.yok çağrılıp klubede oturtulması memnun etmez bilmemne.bir sor bakalım ona sana ne diyecek. beşiktaşta necip ve cenkten başka milli takım seviyesinde adam yok diye bir cümleye de birşey deme gereği duymuyorum...
olaya futbolcu tarafından değil milli takım tarafından bakmak gerek. turnuvalarda sadece a milli takım yok, a2 ninde başarılı olması gerek. cenk'i volkan varken a milli takıma alıp yedek bekleteceğine, a2 nin kalesine koyki a2 nin kalesindede iyi bir kaleci dursun. bence son derece mantıklı bir hareket.
quote:
Orijinalden alıntı: Ossstrogot
Tuncay yerine Kazım Kazımı koy tamamdır..Ayrıca Mevlüt kadroya çağrılsın artık ya adam fransada şampiyonluğa oynayan psg nin forveti ama milli takıma alınmıyor..
Skandal resmen. İyice soğuttular ülke takımından valla kalbim Portekiz için atıyor artık. Hakan Balta nedir Mert Günok nedir?
q7 yi almamışlar nerde q7 nerde almedia nerde simao
Fildişi sahilleri maçlarını izleyin arkadaşlar bundan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
biz seni izliyoruz daha eğlenceli.
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe !
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
biz seni izliyoruz daha eğlenceli.
çok ilginç bir kadro
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
FEHMİ MERT GÜNOK GÖKHAN ZAN HAKAN KADİR BALTA
Şaka mısınız ya
Beter olsunlar,banane milli takımdan,oh iyi olmuş bizden bir kişi aldıkları.
Ayıp.
Yürü.
O Oğuz milli takımla ilişkili olduğu sürece benim için milli takım,Beşiktaş'ın arkasından gelir.
Zihniyete bak be...
@ThePhenom
keşke cevap bile vermeseydin.Türk insanı bi' tek futbolda milliyetçidir.
Kadroya bakın tam bir komedi Oğuz Çetin klasiği...Dibe vurmuş Galatasaraydan bir dünya oyuncu alınhmış ve Bursaspor'dan tek bir futbolcu göremedim, milli takıma mağlubiyet ve elenmek müstahaktır.