Şimdi Ara

MİLLİ TAKIM AVUSTURYA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Sonunda Mehmet Topal
    Balta neden alınır hala anlamadım

2012ye kadar bir iskelet oluşturulmalı artık.Her maç farklı isimler var kadroda.

? ne geleceği belli değil.

MİLLİ TAKIM AVUSTURYA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI!

İleri uçtaki adam formuyla Cenk Tosun olur heralde.

Bu arada Mevlüt neden çağrılmıyor ?

Onu bende çok merak ediyorum...

Mevlüt çok fazla gol kaçırıyor. Hafta içindeki Benfica maçında bomboş pozisyonda 6 pastan üstten auta attı ayrıca kaleciyle karşı karşıya da gol kaçırmasa tur atlayacaklardı.

1.24 ve 3.06'da kaçırdığı golleri görebilirsin...

Kadroya gelince Balta'nın kimin tarafından torpili var anlamış değilim. Genel olarak kadro eskisine nazaran iyi sayılır...

• Hem de çıra gibi çıra haberi yok , Allah korusun Köybaşı falan bir sakatlansa Balta oyunda olacak ve sonumuz olacak.

Bu arada Balta yerine aklıma kimse gelmiyor diyen arkadaşa fena şekilde teesüf ediyorum Gs'nin içine ettiği yetmedi mi?Neyini düşünüyorsunuz ki bu konuya mesaj atan 18-30 yaş arası az çok top oynamış birini bile koyabiliriz takıma Balta yerine düşünecek ne var?

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

hakan balta aşkı senide yakacak hiddink
  • Kadro 24 kişilik 18 e indiğinde hakan balta ve yekta giremez girmemesi gerekir onun dışında iyi kadro olmuş bence yerinde kaliteli bir kadromuz var avusturyayı rahat yeneceğimizi düşünüyorum bu arada mehmet ekici'ye dikkat çok iyi oyuncu kadro şöyle olmalı bence,
    ......................................................Volkan......................................................
    .....Gökhan..............Servet...............................Serdar.............................İsmail
    ....................................................Topal..........................................................
    .............................M.ekici................................Nuri.........................................
    .....Hamit.......................................................................................Arda(Tunay)
    .................................................Semih...........................................................

• Burak Yılmazın ilk 11 de yer alacağını düşünüyorum, sezonun başından beridir iyi oynuyor. İstikrarlı bi adam.

Bu arada kadrodaki adamları tartışmaya gerek yok, mevkiilerinin en iyileri. Tabi bi kaç formsuz oyuncu var içlerinde ama onlardaki tecrübe her zaman önemli.

Bu arada Necip uysal ümit milli de oynuyormuş. O niye yok demeyin die söledim.
  • Balta ve Gökhan Zan nasıl çağrılmış bu takıma anlamadım.
  • bence de servet gökhan zan hakan balta bu üçlü milli takıma nasıl çağırıyorlar anlayabilmiş değilim.

GİT ne yap et çağır
    ÖMER TOPRAK STOPER
    SERDAR AZİZ STOPER
    SERDAR KESİMAL STOPER
    BEKİR İRTEGÜN STOPER
    ERSAN GÜLÜM STOPER
    EGEMEN KORKMAZ STOPER
    GİRAY KAÇAR STOPER
    HÜSEYİN TOK STOPER
    ÖMER ERDOĞAN STOPER
    İBRAHİM
    ALMANYADA BİR ÇOK TÜRK STOPER VAR
    HASAN ALİ KALDIRIM SOLBEK
    AYKUT (GENÇLERDEKİ ) SOLBEK
    GÖKHAN DÜZEN SOLBEK
    ORHAN ŞAMI SOLBEK OYNAT
    İSMAİL KÖYBAŞI SOLBEK
    ayıptır yahu BU KAdar oyuncu varken sen rahatlığın için risksiz hareket için gidip bu kazmaları çağırıyorsun..

bugünü zaten kaybettik bari ilerisini düşünun be kardeşim almanyanın yaptığını yapmak neden bu kadar zor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Cenk Gönen A2 milli takımında, Mert Günok A milli takımda

Takmayın ona fazla. Tam tersi olmalıydı bence de orası ayrı. 2. kaleciye bile gerek kalmadığından genelde belki moral olsun diye alınmıştır diye düşündüm ben. Ama bence de Cenk olmalıydı. Cenk şuan daha iyi çünkü. Mert maça bile çıkmıyor.

Her seferinde tartışıyoruz da gereksiz. Tartıştığımız adamlar genelde oynamıyor zaten.

MERT çok iyi kaleci

cenk de iyi kaleci ona bişey diyemem
    ancak mert için haksızca düşünmeyin bence

geleceğin kalecileri
    onur
    mert
    cenk

• quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Burak Yılmazın ilk 11 de yer alacağını düşünüyorum, sezonun başından beridir iyi oynuyor. İstikrarlı bi adam.

Bu arada kadrodaki adamları tartışmaya gerek yok, mevkiilerinin en iyileri. Tabi bi kaç formsuz oyuncu var içlerinde ama onlardaki tecrübe her zaman önemli.

Bu maç kadıköyde oynanacağı (İstanbul) için İlerde Semih ile başlar bence. İstanbul taraftarı Trabzon taraftarı kadar sabır göstermez kaçan goller de

Kişisel görüşüm Fenerbahçe den çağrılan oyunculardan Mert hariç tümü ilk onbirde yer bulacak dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Burak Yılmazın ilk 11 de yer alacağını düşünüyorum, sezonun başından beridir iyi oynuyor. İstikrarlı bi adam.

etme gözünü seveyim hocam servet hakan ve gökhan en iyiyse futbolu bırakalım biz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Cenk Gönen A2 milli takımında, Mert Günok A milli takımda

Takmayın ona fazla. Tam tersi olmalıydı bence de orası ayrı.

hımmm....

Cenkin a milli takima gelipte klubede oturmasi onu bile memnun etmez merak etmeyin. Volkan varken Cenk yedek bekleyecegine A2ye katkisi olsun diye boyle bir tercih yapilmistir. Cenk ve Necipten baskada milli takim seviyesinde oyuncu yok zaten Besiktasta.

Gokhan Zan ve Hakan Baltayi cagiriyorsa Hiddink o aldigi paralar haram olsun. Soyleyecek soz bulamiyorum.

kusura bakma ama yine saçmasapan bir yorum.milli takıma çağrılmak bir futbolcu için en büyük onur ve prestij.oynasın oynamasın yedek kalsın her maç isterse.yok çağrılıp klubede oturtulması memnun etmez bilmemne.bir sor bakalım ona sana ne diyecek.
    beşiktaşta necip ve cenkten başka milli takım seviyesinde adam yok diye bir cümleye de birşey deme gereği duymuyorum...

olaya futbolcu tarafından değil milli takım tarafından bakmak gerek. turnuvalarda sadece a milli takım yok, a2 ninde başarılı olması gerek. cenk'i volkan varken a milli takıma alıp yedek bekleteceğine, a2 nin kalesine koyki a2 nin kalesindede iyi bir kaleci dursun. bence son derece mantıklı bir hareket.

•  MİLLİ TAKIM AVUSTURYA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossstrogot

MİLLİ TAKIM AVUSTURYA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI!

Tuncay yerine Kazım Kazımı koy tamamdır..Ayrıca Mevlüt kadroya çağrılsın artık ya adam fransada şampiyonluğa oynayan psg nin forveti ama milli takıma alınmıyor..
  • Skandal resmen. İyice soğuttular ülke takımından valla kalbim Portekiz için atıyor artık. Hakan Balta nedir Mert Günok nedir?
  • q7 yi almamışlar nerde q7 nerde almedia nerde simao
  • Fildişi sahilleri maçlarını izleyin arkadaşlar bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electra

Fildişi sahilleri maçlarını izleyin arkadaşlar bundan sonra

biz seni izliyoruz daha eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe !

quote:

Orijinalden alıntı: Electra

Fildişi sahilleri maçlarını izleyin arkadaşlar bundan sonra

biz seni izliyoruz daha eğlenceli.

• çok ilginç bir kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

FEHMİ MERT GÜNOK
    GÖKHAN ZAN
    HAKAN KADİR BALTA

Şaka mısınız ya

Beter olsunlar,banane milli takımdan,oh iyi olmuş bizden bir kişi aldıkları.

Ayıp.

Yürü.

O Oğuz milli takımla ilişkili olduğu sürece benim için milli takım,Beşiktaş'ın arkasından gelir.

Zihniyete bak be...

@ThePhenom

keşke cevap bile vermeseydin.Türk insanı bi' tek futbolda milliyetçidir.

• Kadroya bakın tam bir komedi Oğuz Çetin klasiği...Dibe vurmuş Galatasaraydan bir dünya oyuncu alınhmış ve Bursaspor'dan tek bir futbolcu göremedim, milli takıma mağlubiyet ve elenmek müstahaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.