Şimdi Ara

MİLLİ TAKIM AVUSTURYA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknik direktörün tercihi. Bir şeyler deniyor.

Mert konusu soruldu genç oyuncular oynamayınca olmuyor falan dedi. Büyük ihtimal moral bulsun diye çağırdı. Zaten 18 dışında kalacak. Cenk gelse de aynı şekilde olacaktı muhtemelen 2. kaleci Sinan Bolat.

Kendi takımından oyuncu çağırılmadı diye milli takımı tutmayan da tutmasın zaten. Desteklese ne olur etmese ne olur. Menfaat sağlama aracı değildir Milli Takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Neden A Milli Takım'a Cenk değil de Mert alınıyor? Toraman neden alınmıyor?

İzahı yok bunların..

Sizin defansta çoğu maçta sivok ve ferrari oynamıyor mu..
    Necip diyenlerede şunu soruyorum sizin takımda necip yerine ernst , aurelio oynamıyor mu..
    Daha kendi takımınızda doğru düzgün oynamayan adamların milli takımda oynamasını isteyemessiniz..
  • milli takımımıza sonuna kadar güveniyorum yanlız şöyle bir durum var türk oyuncular taktikle oynamıyorlar bence motivasyon bizi yeterince ateşliyor bunun en güzel örneğini euro 2008 de verdiler bu kadar eksikle yarı final oynandı.şu an yabancı tek.direktörümüz var ve bunu veremeyecek inşallah oyuncularımız taktikle oynamay becerir çünkü bakın avrupa takımlarına hepsi kondisyona dayalı oynuyor bizde kondisyon yok bu bir gerçek ancak strateji ve taktiklerin doğru uygulanmasıyla bu takımlara ezici üstünlük kurabiliriz.örnek olarak belçika bizden daha düşük bir takım oyuncuları bieysel olrak iyi görünselerde iyi takımların ortalama futbolcuları.ben inanıyorum ki milli takımımız bu ve bundan sonraki zorlu sınavı kayıpsız atlatıcaktır.
    skor tahminim

tur - aus : 2-1
    bel - tur : 0-1 yada gollü beraberlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodgate -- 29 Mart 2011; 1:35:32 >
  • Nuri Şahin 17 yaşındaydı sanırım ilk milli maçına çıktığında. Adam 22 yaşına geldi hala milli takıma monte edilemedi.
    Devamlı birşeyler kaçırıyoruz ama geleceğe hiç yatırım yapmıyoruz. Hep günü kurtarma çalışmaları.
    Sonuç günüde kurtaramıyorsun, geleceği de yok ediyorsun. 2010 Dünya Kupası'na gidemedik.
    Gençleştirme çalışmaları yapılmalıydı yavaş yavaş. Yapamadık,sonuç Almanya'ya ve Azerbaycan'a yenildik.

Bu çağırılan kadroda gelişme var. Gökhan Zan, Hakan Balta olmasaydı daha iyi olurdu. Mevlüt'e de bir şans verilmeli.
    Bursaspordan hiç kimse çağırılmamış! Cenk sanırım A2'ye bilerek alındı. Sinan Bolat'ın gönlü olsun diye milli takıma çağırdılar heralde ( Onur sakatken).
    Cenk'i 3. kaleci olarak kullanmaktansa A2'ye yollamaları mantıklı.Aurelio, Tuncay ve Nihat'ı almamaları da birşeydir.
  • Kadroda tek sırıtan oyuncu Hakan balta'daydı bence sanki zoraki oyunuyomuş havası verdi.belçika maçına kadar hemen alternatif bulunması lazım(sizce kim oynuyabilir o mevkide ?).genel olarak takım bence çok iyi ama sahaya yansıtamadıgını düşünüyorum.bu kadroya bir kaç kişi eklenip uyum sağlanırsa bence finalli zorlar çok rahat.cenk'e 10 dakika şanş verilseydi keşke gelecek maçlar için.

Arda formsuz olmasına rağmen elinden geleni yaptı helal olsun.gökhan ve volkan'da iyilerdi.mehmet ekici'nin teknik açıdan iyi geldi bana.Burak orta seviyedi ama bence milli takıma kazanılmalı diye düşünüyorum.bundan sonraki en önemli görev kadroya göre taktik ve uyummunu sağlamak.Bu maçdan sonra beklentilerim artı kadro kalitesi görünce.bundan sonraki maçda belçika'yı yenerek (%80 yeneriz :D) geçtikden sonra malubiyet almayız . kademe , kademe performansımız artacağını düşünüyorum son maç almanya ile olacaksa eyer güzel süprizler yapabiliriz almanlara:D .

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Neden A Milli Takım'a Cenk değil de Mert alınıyor? Toraman neden alınmıyor?

İzahı yok bunların..

Sizin defansta çoğu maçta sivok ve ferrari oynamıyor mu..
    Necip diyenlerede şunu soruyorum sizin takımda necip yerine ernst , aurelio oynamıyor mu..
    Daha kendi takımınızda doğru düzgün oynamayan adamların milli takımda oynamasını isteyemessiniz..

necip okadar önemli bir oyuncuki u21 hocası ona ihtiyacım var diyerek u21 de tutuyor kendisini...u21 de anlayacağınız necip..

toraman konusuna gelince,milli takımda en azından yedekte olarak bile alınmayan toraman ın izahı olamaz diyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.