EMRE GÜNGÖR SERDAR KESİMAL SERDAR AZİZ ÖMER TOPRAK ÖMER ERDĞAN HÜSEYİN TOK MUHAMMED DEMİR (KARABÜK) İBRAHİM TORAMAN
Emre güngör mü Emre güngör daha kaleciye pas veremiyor..Bi ara bayağı sabrettik biz ona onun bireysel hataları yüzünden kaç gol yedik..
İbrahim Toraman falan tamamda , şu hüseyin tok , muhammed demir bunları yazarken utan be kardeşim..Yok servetten iyimiş falan..Gökhan zandan iyi olabilirler ona bende katılıyorum..Ama servetten iyi ne demek yaw..Biraz mantıklı düşün..Bu adam Fenerde oynadı..Ordan sivasa gitti muhteşem bir sezon geçirdi..Ardından galatasaraya transfer oldu..Kaç yıldır milli takımda..Türkiyenin en büyük 2 takımında oynamış ve halen oynamakta olan bir oyuncu..Galatasaray her sene hoca değiştiryo , neden çıkıpta tek bi tanesi hocalardan bu adamı kesmiyor..Rijkaard 3 maç 5 maç oynatmadı , baktı gördü olmuyor tekrar aldı.. + bu adamın maç istatistiğine bakarsan yılda en çok maç yapan adam gs de.. Euro 2008 de C.ronaldoya geçit vermedi unuttuysanız açın yotube da izleyin servet best defance yaz izle.. Defansif olarak servet + serdar kesimal iyi olur..ersan iyileşince servet + ersan iyi olur..servet yaşlanınca ersan + serdar kesimal..
Mükemmel bir kadro kuruldu, ben başarının kaçınılmaz olduğuna inananlardanım, bekle bizi Avrupa Kupası biz geliyoruz!
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905 Beşiktaşlılara bakıyorum da takım milliyetçiliği yapıyorlar şundan eminim ki kendi takımlarından daha fazla oyuncu alınsaydı böyle davranmazlardı, Şu kadronun neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorum bir tek hata balta'nın olması o da yedek zaten,kaliteli bir kadromuz var avusturyayıda yeneceğiz içimizdeki irlandalılarıda
Aynen oyle. Bazi oyuncular milli takimda daha iyi oynar.
Bazi arkadaslarin soyledikleri cok uzucu.
Mert'in alinmasini elestirenler var. 3. kaleci zaten ve morallendirmek acisindan cok onemli ve guzel bence. Sinan var zaten cok zor olan kaleci sakatlanma durumu olursa ki Mert de siritmaz.
Kadromuz cok iyi umarim kazanacagiz bu maci.
Bu sene ne kadar acı çektim şu futboldan arkadaş. Kayseri Kayseri dediler 1 tane adam var. Formsuz adamlar, oynamayan adamlar, saçmalıklar yine kadroda. Salı günü maç varmış haberim bile yok. Bu kadar mı futboldan soğudum arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
yuh be yeter artık..trabzon gibi şampiyonluğa oynayan takımdan bir tane adam yok...çekip gitsin tüm milli takım yönetimi artık..ayıp ayıp..umarım yeniliriz...arda tuncay hamit in ne işi var orada...sırf isimleri var diye admlar kadroda..hiç biri oynamadı kaç aydır..öff yaa
Hayatımda ilk defa bir kişi hamite kötü dedi..İlginç..
Biz milli takımımızı seviyoruz ve destekliyoruz..bank asyadan bile oyuncu alsalar , kötü futbolda oynasalar formadaki ay-yıldız için destekleriz severiz..
Adam portekiz milli takımı daha sıcak geliyor diyor..Biz onların portekiz milli takımına aşağılayıcı yorum yapmıyoruz , onlarda bizim milli takımımıza aşağılayıcı yorumlar yapmasınlar..
Volkan D.
GG - Serdar - Servet - Köybaşı
Topal
Hamit Selçuk İ. Arda
Nuri
Semih
GG-Hamit ikilisi sağ kulvarda , Brezilya'daki Maicon-Elano ikilisi gibi oynamalı. Yani Hamit duvar paslarıyla GG'e boş alanlar yaratmalı. Orta sahayı destekleyerek ara pasları ve şutlar denemeli. Arda da Semih'e biraz daha yakın oynamalı. İsmail bu maç deli gibi bindirip sol kanatı çökertmezse iyi olur.
Futbol aslında basit bir oyun. Milli takım şu şablonla bu gruptan kesinlikle çıkar. Ama fantazi arıyoruz sürekli.
Dip Not: Mehmet Topuz diyen arkadaşlar olmuş. O gitsin kumdan kale yapsın
Bence harika bir kadro şu. İsmail defansif anlamda biraz gelişirse çok daha iyi de olur. Semih'i de yedeğe çekip başka bir forvet de denenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905
quote:
Orijinalden alıntı: Celldweller
1- VOLKAN DEMİREL - FENERBAHÇE 2- SİNAN BOLAT - STANDART LIEGE 3- FEHMİ MERT GÜNOK - FENERBAHÇE 4- GÖKHAN GÖNÜL - FENERBAHÇE 5- MEHMET TOPUZ - FENERBAHÇE 6- SERDAR KESİMAL - KAYSERİSPOR 7- GÖKHAN ZAN - GALATASARAY 8- SERVET ÇETİN - GALATASARAY 9- FEHMİ EMRE GÜNGÖR - GAZİANTEPSPOR 10- İSMAİL KÖYBAŞI - BEŞİKTAŞ 11- HAKAN KADİR BALTA - GALATASARAY 12- SELÇUK İNAN - TRABZONSPOR 13- YEKTA KURTULUŞ - GALATASARAY 14- MEHMET TOPAL - VALENCIA 15- NURİ ŞAHİN - DORTMUND 16- MEHMET EKİCİ - NÜRNBERG 17- HAMİT ALTINTOP - BAYERN MÜNCHEN 18- KAZIM KAZIM - GALATASARAY 19- ARDA TURAN - GALATASARAY 20- TUNAY TORUN - HAMBURG 21- CENK TOSUN - GAZİANTEPSPOR 22- UMUT BULUT - TRABZONSPOR 23- BURAK YILMAZ - TRABZONSPOR 24- SEMİH ŞENTÜRK - FENERBAHÇE
bu İŞARETLEDİĞİM OYUNCULARI MİLLİ TAKIMA ALAN ZEKALARA SAYGILARIMI SUNUYORUM (anlayan anladı )
ayıp be yazık be siz türk futbolu ile alay mı ediyorsunuz be kardeşim yazıktır ya..
ÖMER TOPRAK NEREDE hala neden getiremiyorsuunuz ersan gülüm egemen korkmaz giray kaçar hüseyin tok kötü de olsa bunlardan çok daha iyi olan ibrahim toraman serdar aziz ömer erdoğan
GİDİN 2inci ligden stoper bulun yahu bu kadar mı zor bu iş sizin işiniz ney orada be parayı alıp yatmak mı ?
BU ne rezalet kepazelik yahu servet hakan balta gökhan zan hala nasıl o takımda
oda olmadı selçuk inan ve selçuk şahini al orada oynat çok daha iyi
AYIPTIR AYIP
O saydığın stoperlerin hepsinden iyi servet'le gökhan siz bu işi halı saha da oynadığınız futbola benzetiyorsunuz ömer kim ya gs de oynarken kovuldu diyarbakır da sürünürken ertuğrul aldı onun sayesinde biraz iyi gözüküyor hüseyin tok giray falan nedir bunlar ya baltaya eyvallah balta'nın girmemesi lazım ama gökhan'la servet türkiye'nin en iyi stoperleri şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Volkan D.
GG - Serdar - Servet - Köybaşı
Topal
Hamit Selçuk İ. Arda
Nuri
Semih
GG-Hamit ikilisi sağ kulvarda , Brezilya'daki Maicon-Elano ikilisi gibi oynamalı. Yani Hamit duvar paslarıyla GG'e boş alanlar yaratmalı. Orta sahayı destekleyerek ara pasları ve şutlar denemeli. Arda da Semih'e biraz daha yakın oynamalı. İsmail bu maç deli gibi bindirip sol kanatı çökertmezse iyi olur.
Futbol aslında basit bir oyun. Milli takım şu şablonla bu gruptan kesinlikle çıkar. Ama fantazi arıyoruz sürekli.
Dip Not: Mehmet Topuz diyen arkadaşlar olmuş. O gitsin kumdan kale yapsın
Aylardır top oynamayan Ardayı kadroya yazıp, Mehmet Topuza laf etmiş.
Mehmet şu anda ligdeki en formda oyunculardan birisi. Maç izlemeden kadro çiziktirme bidaha.
Arda Milli takımın ön önemli oyuncusu Mehmet Topuz gol atmıyor Hamit varken sadece yedek olur.
Yine silmişler mesajımı futbol federasyonu gibi burdaki yöneticiler kafalarına göre mesaj siliyorlar hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz incitici şeylerde yazmıyoruz daha ne ya zırt pırt kafalarına göre mesaj siliyorlar merak ediyorum hangi yönetici sildi benim mesajımı bir tanesi aklımda varda onun neden sildiğini tahmin edebiliyorum
Necip'i niye almamışlar bunlar.Cenk A2'de.Toramanda yok.Maçı izlemicem ne olursa olsun kadroya bak rezillik
herkes de futbol uleması olmuş. mert günok çağrıldı diye milli takımı bırakan mı istersin, nuri'yi forvet arkası oynatan mı. şu forumda bu işi bilen adamlar da var onlar bu kadar kesin konuşmuyorlar. nuri'nin bundesligada iki maçını izlememiş, avusturya'nın forvetlerini sayamayacak adamlar asıp kesiyorlar ama.
çok tartışılan iki meseleyi ben yazayım. diğerlerinin de elbet bir açıklaması vardır.
- necip, cenk ve serdar aziz kadroya çağrılsaydı ilk 11 çıkmayacaklardı, bunda herkes hemfikir sanırım. yedek kulubesinde oturacaklarına ümit milli maça çıktılar işte. hatırlarsanız real madrid'in yıldızı mesut özil de 22 yaşına kadar almanya ümit millide oynamıştı çünkü çağrılsa yedek bekleyecekti.
- avusturyanın forvetleri arnautoviç, janko ve maierhofer'in boyları sırasıyla 1.92, 1.96, 2.02 bizim servet 1.91. bunun dışında emre güngör 1.82 serdar kesimal 1.86. egemen, giray falan da 1.86'dan fazla değil. peki servet bir şekilde sakatlansa hava toplarını hiddink mi toplayacak 1.92'lik gökhan zan'ın yedekte bulundurulması o kadar da garip değil bu açıdan. kaldı ki milli takımda iyi oynuyor bu adam.
2010 dünya kupasına katılamayan koskoca ülkenin milli takımının o dönemin yani katılamayacagı kesinleştigi günün ertesinden itibaren köklü bir degişiklige gitmesi a/z ye herhalde herkesin katılması gereken olagan bir durumdu.
ancak gelinen noktaya bakıldıgında yönetim kadrosu ve futbolcu seçim karekterinde hiçbir farklılık olmadıgı görüşündeyim. çok büyük maliyetlerle getirilen yabancı hoca nın milli takımı önemsedigini düşünmüyorum. burda oluşunun ilk ve tek sebebi çok ciddi para getirisi olmasından ibarettir. yaptıgı hiçbir köklü degişiklik olmadıgı açık ve net ortadadır. oysa hepimiz biliyoruzki o potansiyelin fazlası kendisinde var, ancak gerek görmüyor. ne de olsa fedarasyon şuan ülkenin en zengin ve borçsuz spor oluşumudur, sponsorlar sayesinde.
milli takım kritik maçlara çıkacak ancak geldigi duruma bakılırsa alacagı en iyi sonuçlara ragmen sıralamada 2. ligi dahi garantileyemiyor kendi başına. yani buraya kadar 2010 dan gelinen noktada bir arpa boyu ilerlemeden sözedemeyiz. kadro degişikligi için kötü sonuçlar alınmasını beklemek için büyük paralarla yönetici olmaya lüzum yokki.bunu aklı yeten diplomalı tüm yöneticiler yapabilir.
kimse hiddink in çok kritik maç öncesi "kaybedersek patron beni kovsun" açıklamasının altında yatanları masaya yatırmadı oysa söylemeye çalıştıgı çok tehlikeli ve asıl niyetinin başarı olmadıgının ele verilmesinden başka bir şey degildir. bunun birkaç anlamı var " ben size gelecek en iyisiyim, bir başarısızlık olursa o benim degil futbolcularındır" ve kovulursam daha da saglam para alacagım üstelik haketmeden.
ne bu kadronun ne onu yönetenlerin bu milli takımı yakın gelecekte başarıya götürecek mantıklı ve saglıklı bir temeli yoktur. futbolda herşey deneme yanılma yöntemiyle oluyor bizim ülkemizde.
aziz yıldırımdan ,adnan polat lara ve daha niceleri için bu hep böyle yürüyor malesef. düşünün bu milli takım hiddink le başarılı olamayacaksa kimle olacak (yabancı olarak )ama işte asıl önemli olan iyi niyet varmı yokmu , o kısım tartışılır. neden çünkü onca başarısızlıga ragmen kadro seçimi köklü bir degişiklige ugramamış zamanında. yoksa artık maç gelmiş yada elemeler başlamış servet niye varda ersan yok demek için geç kalınmış.
Hiddink hakli beyler. Türkiye'de herkes milli takim teknik direktörü :)
Bence kadro galatasaraydan gelen defans harici gayet iyi.Avusturya maçını rahat kazanırız gibi geliyor bana.
Zan ve Balta mı?
Hala burda köklü değişiklik yok diyenler var bence herkes ezbere konuşuyor ya şu kadroda Hakan balta dışında kimse bana bu oyuncuyu niye çağırdın diyemez hepsi mevkiilerinin iyi oyuncuları. Ayrıca şu konuyada değinmek istiyorum biz kendimizi nerede görüyoruz avrupada ağustos ayında havlu atan takımlarımız varken ne bekliyorsunki almanyayı parçalamamızımı kendimizi dev aynasında görmeyi bırakıp hiddink'in söylediklerine kulak vermek lazım gerçekçi olmalıyız yoksa daha çok hayal kırıklığı yaşarız.Hiddink bize savunma yapmayı öğretiyor ekol demek ille 10 kişiyle saldır hücum demek değildir bazende savunma yapmayı öğrenmektir farkındaysanız artık daha sert bir savunma yapıyoruz ileride ki sıkıntıyı zaman ilerledikçe çözeceğiz.
Neden A Milli Takım'a Cenk değil de Mert alınıyor? Toraman neden alınmıyor?