Şimdi Ara

Milli takim formasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Hoca da deyindi bu konuya.Bizim maclarda herkes takim formasiyla izliyor.Tff nin magazalar acmasi gerek.Aslinda maca gelenlere en dandik urunden bile bedava dagitilmasi lazim.Stad kotu duruyo bir birlik yok.En kotu herkes kirmizi-beyaz giyinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet Milli takım maçlarında BJK,FB,GS forması giymeyi marifet sanıyor bu değişmedikçe bedava dağıtsan giymez.
  • Tff ve teknik ekibi yuzunden ne zaman adil olurlar belli kulupleri kollamaktan vazgecip canli yayinlarda baİ kuluplerin futbolcularina sallamaktan vazgecerlerse birlik saglanir

• Bide acilen milli takim formasina arma logo vs birsey yapilmali pasaportlarimizda bile bu eksik tff logosu cok demode bizden baska sanirim ulke bayragi kullanan yok bayrak olucaksa bile kulup takimlarindaki gibi sag veya solda olabilir cok sade formamiz
    Bide turkuaz forma kalsik formamiz olsa tipki italyanlarin bagimsiz renk kullanmasi gibi farkimiz olurdu

• abi öncelikle adam akıllı bir forma çıkarsınlar ya. çok içimden geliyor almak ama abuk sabuk dümdüz kırmızı formaya da 100 lira veresim gelmiyor acıkcası.
  • Milli değerleri sömürü haline getirmeyip dağıtsınlar yada maliyetine satsınlar o halde.Maç girişleri dağıtılmalı hatta.TFF zaten milyonlarca lira gelir elde ediyor.Bu kurumların amacı kar yapmak değil ki.Maç biletinin içinde forma da olmalı.En azından bi t-shirt verebilirler bütünlüğün sağlanması açısından.Halkın maddi durumu yeterince iyi mi de hem maça parayla gelmesini bekliyorsun üstüne bi'de forma..
  • Magaza acarak bedava vererek bu zihniyetin degisecegini düşünmüyorum

• Her koltuga bedavadan koycan bi tshirt. Ve en onemlisi, stat girisinde kulup formasi olani almayacaksin, çikartacak o formayi anca oyle. Nasil bozuk paralari birakiyoruz, ayni hesap.
  • Adamlar futbolun başında YD ve Terim olduğu için Milli takımı desteklemiyor siz gelmiş herkes aynı giyinsin diyorsunuz.
  • Milli maçlarda kulüp forması ile değil de milli takımımızı temsil eden forma, atkı ve Türk bayrağımızla gidilmesi görüşüne katılıyorum. Hatta milli maçların sadece İstanbul'da değil birden fazla şehirde düzenlenmesi görüşündeyim. Son zamanlarda milli takım hazırlık maçlarını Adana, Mersin ve Ankara gibi yerlerde yaptı ve gerçekten güzel bir uygulama idi. Tabii milli takıma özgü tribün kültürü olması, tezahürat ve bestelerin fazlalaşması lazım. Son yıllarda aynı besteler söylenip duruyor. Bir Karşıyaka taraftarı olarak söylüyorum bunları. Keşke maçlar İzmir'de de yapılsa... Bir de forma ile ilgili olarak TFF'nin sitesi aracılığıyla satılan en son gördüğümde 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz fazla ücreti. Ben bunun yerine barçın'dan, internet üzerinden satın aldım( Mağazada değil, mağazada aynı kampanyalar olmuyor).Barçın'da internet sayfasında kampanyalar oluyor. Ben aldığım zamanda 29 tl'ye almıştım. Alacak olan forumdaşları bilgilendirmiş olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Milli maçlarda kulüp forması ile değil de milli takımımızı temsil eden forma, atkı ve Türk bayrağımızla gidilmesi görüşüne katılıyorum. Hatta milli maçların sadece İstanbul'da değil birden fazla şehirde düzenlenmesi görüşündeyim. Son zamanlarda milli takım hazırlık maçlarını Adana, Mersin ve Ankara gibi yerlerde yaptı ve gerçekten güzel bir uygulama idi. Tabii milli takıma özgü tribün kültürü olması, tezahürat ve bestelerin fazlalaşması lazım. Son yıllarda aynı besteler söylenip duruyor. Bir Karşıyaka taraftarı olarak söylüyorum bunları. Keşke maçlar İzmir'de de yapılsa... Bir de forma ile ilgili olarak TFF'nin sitesi aracılığıyla satılan en son gördüğümde 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz fazla ücreti. Ben bunun yerine barçın'dan, internet üzerinden satın aldım( Mağazada değil, mağazada aynı kampanyalar olmuyor).Barçın'da internet sayfasında kampanyalar oluyor. Ben aldığım zamanda 29 tl'ye almıştım. Alacak olan forumdaşları bilgilendirmiş olayım.

Ekim ayında oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı yine Şükrü Saraçoğluna alınmış yine aynı tas aynı hamam değişen birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Milli maçlarda kulüp forması ile değil de milli takımımızı temsil eden forma, atkı ve Türk bayrağımızla gidilmesi görüşüne katılıyorum. Hatta milli maçların sadece İstanbul'da değil birden fazla şehirde düzenlenmesi görüşündeyim. Son zamanlarda milli takım hazırlık maçlarını Adana, Mersin ve Ankara gibi yerlerde yaptı ve gerçekten güzel bir uygulama idi. Tabii milli takıma özgü tribün kültürü olması, tezahürat ve bestelerin fazlalaşması lazım. Son yıllarda aynı besteler söylenip duruyor. Bir Karşıyaka taraftarı olarak söylüyorum bunları. Keşke maçlar İzmir'de de yapılsa... Bir de forma ile ilgili olarak TFF'nin sitesi aracılığıyla satılan en son gördüğümde 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz fazla ücreti. Ben bunun yerine barçın'dan, internet üzerinden satın aldım( Mağazada değil, mağazada aynı kampanyalar olmuyor).Barçın'da internet sayfasında kampanyalar oluyor. Ben aldığım zamanda 29 tl'ye almıştım. Alacak olan forumdaşları bilgilendirmiş olayım.

Ekim ayında oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı yine Şükrü Saraçoğluna alınmış yine aynı tas aynı hamam değişen birşey yok.

Sorunlar devam ederse çeksinler cezalarını. Bu tff ile işler yürümüyor aslında. Millet tavrını ortaya koysun yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Sorunlar devam ederse çeksinler cezalarını. Bu tff ile işler yürümüyor aslında. Millet tavrını ortaya koysun yeter.

Fatih Terim ve bu federasyonla milli takım bir gram öteye gidemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.