Şimdi Ara

Milli Takım Kalecisine Pet Şişe Fırlatmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Her sene trabzonlu "futbol teröristleri" ne bulurlarsa atarlarken de böyle konuşuyor muydun ey fani YOURMOVE ?
    Bu takıma kurşun sıkıldı daha 2 sene önce

Sen hiç ayna kullanmıyorsun herhalde ?..
  • Yaheli kullanıcısına yanıt
    bunu yapma birdaha.

Birdaha sakın twitterda gördüğün esprili twitleri sanki senin esprilerinmiş gibi yazma bu foruma. Sakın bunu bir daha yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazeticelere saldirsaydik keske ceza almazdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 10 Eylül 2017; 11:33:25 >
  • Milli takım kalecisine ana avrat küfredip milli takımdan kovunca güzeldi değil mi?

• Maçı soğuttu,haketti vs. diyen potansiyel teröristlerin de uzaklaştırılması lazım tribünlerden aynı o siseyi atan gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen yıl bursa bjk macında sahaya bir ton şey attılar ceza aldılar mı bu da bjk macı öncesi oldugu için geciniz ceza falan almazlar. soran olursada tff bjkyi kolluyor dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

gecen yıl bursa bjk macında sahaya bir ton şey attılar ceza aldılar mı bu da bjk macı öncesi oldugu için geciniz ceza falan almazlar. soran olursada tff bjkyi kolluyor dersiniz

Tff bjkyi kolluyor.

• Eskiden böyle olaylara karşı çıkardım ama bu tarz futbolcular hak ediyorlar. Son örneği Burak Yılmaz, adam her maç kendini yere atıp rakibin hakkını çalıyordu suratına o maddeyi(yanılmıyorsam çakıydı) yeyince aklı başına geldi. Kasıtlı olarak her pozisyonda süre geçirmek profesyonellik değildir, oraya maç izlemeye giden binlerce insanın ve ekran başında olanların hakkını çalıyorsun. Ben para verip futbol izlemek istiyorum ve sen bunu benim elimden almak için elinden gelen tüm kıllığı yapıyorsun. Aynı şeyi bizim futbolcumuz da yapsa hak ediyor böyle şeyleri. Artık ben de holiganım ve bu tarz futbolcuları görmek istemiyorum.

Ayrıca o savunulan Milli Takım Kalecisi de unutmayın ki bu ülkede bir gazeteciye saldırdı ve siyasi bağlantıları sayesinde hiçbir ceza almadı. O Milli Takım Kalecisi dün akşam tribünde olsaydı o şişeyi fırlatacak adamların başında olurdu.

Diğer taraftan ne kadar futbolcunun o hareketi hak ettiğini düşünsem de adam akıllı bir mekanizmanın FB'ye 2-3 maç seyircisiz oynama cezası vermesi gerekiyor. Tribün kapatma cezaları da anlamsız zaten o adamlar başkasının passoligi ile ellerini kollarını sallayarak tekrar giriyorlar stada. Yine sinirlenip boşa konuştum, neyse.

• Meşale yaktığımız için anında disiplin kuruluna sevk edilip seyircisiz oynama cezası alırız. Bunlar ise öyle bir lobiye sahip ki, bein sports bile korkudan görüntüleri tekrar yayınlayamıyor. Futbolcusu hakemin önünde rakibe ana avrat küfür eder, formasını çıkartır ikinci sarıdan atılmaz, el ile gol atıp secdeye yatar, sarı kartlı oyuncusu rakibin ayağına basar ikinci sarıdan atılacağına RAKİP sarı kart görür hah hah...

Bunların yaptığı vukuatlar say say bitmez. O yüzden zaten ayarlanmış tff onlara asla ceza vermeyecek. Verirse herhalde son zamanlarda ilk defa şerefli bir iş yapmış olacaklar.
    Milli Takım Kalecisine Pet Şişe Fırlatmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Gsli olarak tabi ki Basaksehir'i tuttum macta fakat Babacan beni bile kanser etti. Bu kadar aptal olunmaz be kardeşim. 2-0 öndesin başlat oyunu 3 ü kovala 4 ü kovala. hadi vakit öldürüyorsun biraz çaktırmadan nizami yap su isi bu kadar amatorluk olmaz. Resmen ben kaşınıyorum gelin bana sarı verin dedi.

Türk futbol taraftarını tanıyorsa böyle hareketler yapmaması gerektiğini bilir. Bugün FB'ye yapar yarın Gs'ye böyle hareketleri savunacak değiliz. İnsan gibi oynasınlar su oyunu.

Haketti kim ne derse desin.

Hak mı etti ? Siz bence bir psikoloğa falan görünün bir an önce Zaman geçirmeler futbolun içinde var. Yerde yatmalar, vakit öldürmeler vs. Neyi hak etti pardon ?

• Suyu fırlatanı kınıyorum. Halbuki otobüse kurşun sıkmak, içki şişesi fırlatmak ve hakem veya oyuncu dövmek varken niye su atıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Gsli olarak tabi ki Basaksehir'i tuttum macta fakat Babacan beni bile kanser etti. Bu kadar aptal olunmaz be kardeşim. 2-0 öndesin başlat oyunu 3 ü kovala 4 ü kovala. hadi vakit öldürüyorsun biraz çaktırmadan nizami yap su isi bu kadar amatorluk olmaz. Resmen ben kaşınıyorum gelin bana sarı verin dedi.

Türk futbol taraftarını tanıyorsa böyle hareketler yapmaması gerektiğini bilir. Bugün FB'ye yapar yarın Gs'ye böyle hareketleri savunacak değiliz. İnsan gibi oynasınlar su oyunu.

Haketti kim ne derse desin.

Hak mı etti ? Siz bence bir psikoloğa falan görünün bir an önce Zaman geçirmeler futbolun içinde var. Yerde yatmalar, vakit öldürmeler vs. Neyi hak etti pardon ?

Öyle futbolu benimsedikleri için milli takım bu halde.

Sonra senelerce yabancı sınırını tartısırsınız.. Kafa bu olduktan sonra bir şey olmaz.

• Bu pet şişeyi atan şahıs Fenerbahce düşmanıdır. Futbol federasyonu, koydugu o sacma kuralı uygularsa o tribünün kapanması gerekir. Mıllet, colugunun cocugunun rızkından artırıp kombıne alıyor.. O adamların ne gunahı var??? derbı macı ızlıyemeyecek? Ama bakıyorumda hala cahılce pet sıseyı atanı savunanlar var. Allah akıl fıkır versın dıyorum..
    Volkan Babacan'a yapılan o hareket cırkın bır davranıs ama Volkan Babacan'ın acıklamalarını dınlerken ''vay beee'' dedım. '' Bızım colugumuz, cocugumuz var!!!.. Mıllı takım kalecısıne boyle seyler yapılmamamlıymıs!!! vs.. '' Sen gecen sene gazetecının gırtlagını sıkıp takım arkadaslarınla gazetecılerı yumruklarken o adamlarda ekmek parası ıcın calısmıyorlarmıy dı?? Onların colugu cocugu yokmu? Herkes kendıne musluman bu ulkede anasını satayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.