Şimdi Ara

Milli takım kampında silah çekti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar töre cinayetine kurban gidecekti ucuz kurtulmuşlar
  •  Milli takım kampında silah çekti
  • Sonra donda bi ıslaklık.
  • bu senaryoyu film yapsak sanırım oscarı alırım
  • Zaytung diye beklerken...
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    dalga geçiyorum abi bu habere ciddi ciddi yorum yazcak halim yok :)
  • Jules'la birlikte elemanların odayı basmışlar

Milli takım kampında silah çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Gokhani taraftarin gozunde itibarsizlastirmaya calisiyorlar gibi geldi bana. Yani tamam gece kulubunde vurulmus olabilie ama kampta silahla futbolcu tehdit etmek ? Fatih hoca donemini varsayarsak bir daha milli formayi giyemezdi Gokhan... Zaten birak Fatih hocayi kim olsa milli takimdan kovar. Olusan ortam ne ? Yonetim beceriksiz degilde oyuncu sorunlu imaji. Belkide Besiktas almasin diye de cikartilan asilsiz haberler olabilir.

Haberı yazan elemanı 1 dk arastırırsan sebebı ortaya cıkar.Bu adamları kamu oyundan men etmek gerekıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzına silah sokmuş!!!! sdkfhspdıufhasdüf
  • Bu ülkenin en büyük satılık kalemlerinden biri çoluğu çocuğu bu benim babam diye gezebiliyor mu acaba ?
  • bu ülkede bir tane spor gazetesi veya eki var mı ki prestiji olsun, o yazdıysa doğrudur denilsin.
    bu ne rezil basındır.
  • Pana Film Gökhan TÖRE' ye önümüzde ki sezon için teklif götürmüş arkadaşlar.

Hazır olun Kurtlar Vadisinde oynamaya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForrestGump.

ocaktasın evlat

• böyle rezil bir habere menejeri tarafından verilen yazılı cevabı oldukça yumuşak buldum. Çok daha sert ve mahkemeye vereceğini söylediği bir açıklama bekliyordum açıkçası. İlginç geldi bu.
  • Bu ne ya
  • Şimdi insan demez mi milli takim kampinda oda basip agiza silah sokan herifin haberini boyle yayinlarsam bana ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

"Eskiden her gün teknik direktöre forma giyebilmek için yalvarırdım sonra teknik direktörlerin çalışma biçiminin bu olmadığına anladım. Hocanın kafasına silah dayayıp kendimi zorla kadroya aldırdım ve şimdi hergün tanrıya beni affetmesi için dua ediyorum."

Al Töre

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: nannan10

Yalnız bu haberi biz yaptırdıysak çok sevinirim. Artık medyaya ısmarlama haberler yaptırabiliyoruz demek ki. Hem de tanrı parçacığı Erdal Cömert'e :)Biraz böyle mafyatik işlere ihtiyacımız var en azından medya bazında.

Ne ara biz yalan haberlere, kendi futbolcumuza atılan iftiraya sevinecek, bundan mutlu olacak kadar aşağılık olduk? Nerede kaldı Beşiktaşlılık duruşu? Baba Hakkı? Şeref Bey?

Onlar kronik sakat diye ilgilenmiyormusuz. F.orman oyle diyecektir.
    Futbolcuya sakat, paragoz, personel uzerine iseyen gibi iftira atan, ismarlama haber cikaran f.orman yonetimi degilde kimdir?

Tıp buna ne teşhis koyar bilemem ama benim tahminim sizde F.O. hastalığı var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.