Şimdi Ara

Milli Takımın Geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle ben su an altin jenerasyon oldugunu dusunmuyorum.Altin jenerasyon hirvatistan gibi olur.Ama iyi oyuncularimiz var.

Furkan:Yetenek+disiplin=Buyuk oyuncu
    Furkani lise cagindan bu yana takip ederim.Hicbir zaman yildiz havalarina girmedi.Milli takimin en onemli oyuncusudur.

Okben:Belkide furkandan daha yetenekli bir adam ama disiplin yok ve kendini liseler arasi turkiye sampiyonasindan bu yana yildiz gibi goruyor kendini.Ivkovic gibi genclere sans veren bir koc bile cok az kullandi.Eger sıki calismaya baslamazsa kaybolacak.

Pota altimiz:Egemen,ege,mehmet ve ayberk yetenekli oyuncular fakat gucsuzler.Arapovic dun dalga gecti sanki .Bu bolgenin enesle takive edilmesi lazim.Siyaseti basketbola karistirmasinlar.Ve furkanda gelecek.Egemen ve egenin nba potansiyeli var ama guclu pivotlara karsi savunma yapamiyorlar.

Guardlar:Kenan,kartal,berk bu pozisyona yetecektir.Hepsi ust duzey oyuncular.Bu bolgede sıkinti yasayacagimizi sanmiyorum.

Forvetler:Cedi,Furkan,Okben(disiplinli) hepsi cok iyi oyuncular sıkinti cikacagini sanmiyorum.

Ama milli takimin 10 yillik geleceginde 98-99 ve 2000-2001 jenerasyonuda onemli.Bu jenerasyon oldukca size'li.Ama 2001'lilerin katildigi milli takim secmelerine katildim ama oyuncular cok iyi degildi.Turnike atamiyordu cogu.Bu nesilden cok umutlu degilim.Cogunun tembel oldgunu dusunuyorum.

Kenan(Berk)
    Cedi(Tolga)
    Furkan(Okben)
    Ege(Furkan)
    Enes(Egemen)

Bu 5 ve 2. 5 avrupa 2.si ve dunya 3.su olabilecek seviyede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.