|
Milli Uçak Gemisi MUGEM geliyor: TCG Anadolu'dan daha büyük! (2. sayfa)
-
-
Sıkıntı bir ürün tanıtıldığı zaman şişirme yapılması. Kendi halkımızı manüpüle etmeye çalışıyoruz. Neyse onu söyle geç. Maliyet bazında %60 yerli de mesela daha anlamlı olur. Motor 10 milyar dolarken gövde 5 milyar dolara geliyorsa ama kütle olarak %90'ı karşılıyorsa %90 yerli demek saçma. Yada kullanılan kalem ürünlerin sayısı üzerinden yapsalar yine iyi. Şişirmeden nefret ederim çünkü yalanın süslü halidir. İstemezükçü değiliz, realist olmamız gerekiyor. Yoksa yapılan en ufak şeyi asrın projesi diye yedirip destek devşirme yapılması olasıdır. Buda orta ve uzun vadede verimsiz ve geri ülke olarak kalmamıza sebep olmaktadır. Çünkü, verimli çalışabilecek proje üretebilecek insanları değil reklamcı insanları yönetici olarak seçiyoruz bundan dolayı para ve zaman kaybediyoruz. Kaç nesil heba oluyor gelecek ümidiyle.
-
bu saçmalıklara ve algı yönetimine hala inananlar var, yok böyle bir dünya arkadaş...
-
kurtlar vadisinde bir diyalog var, laz ziya nesrine diyor ki:
"
alırken kocanın ne olduğunu biliyordun, sakın onu ""senin tercih ettiğin hayatı"" yüzünden yargılama,haksız çıkarsın
"
türk halkı sistem partilerinin ne halt olduğunu gayet net biliyordu, akp-chp-mhp-iyip-hdp seçmeni bu açıdan bunları eleştirmeye bir gram hakkı olmayan seçmenlerdir.
%0.1 diye dalga geçilen, oyları boşa gitti denilen doğu perinçeğin bile bu sistemi eleştirmeye ahlak felsefesi olarak hakkı var.
1 yıl kadar önce halk alevi kimliğini vurgulayan ve işe yaramaz aday yerine inceyi seçip tayyibi devirebilirdi, veya sahte diplomalı imamoğlu veya korkak yavaş aday olabilir ve tayyibi yine devirebilirlerdi, onlar tayyibe seçimi hediye ederek destek vermeyi (korkaklık bahanesiyle) ve bugün varolan bokluklarda emeği geçen aktör olmayı seçtiler. bugün olanların temelleri o zamanlarda atıldı. tüm bunlara, **** örgütünde bir sürü siyasetçinin seks kasedi olduğu söylentisi dışında tutarlı bir neden düşünemiyorum, aklıma gelmiyor.
...
tayyip artık gidici, iktidarda uzun süre tutunamayacağını ve gideceğini o da biliyor, 1 seneye, veya taş çatlasın 2 seneye gidecektir, yerine ne gelecek? aynı sistemin farklı varyantları, varklı varyantlar demek farklı şemsiyeler demek, farklı mehmet cengizler demek, farklı isimler olacak, benzer sistem devam edecek. önemli olan halk veya refah veya adalet değildir, önemli olan bu lut kavmininki gibi ahlakı olan sistemdir....
ben artık umursamayı bıraktım, ne işlenen cinayetler, ne yapılan hızsızlık-yolsuzluklar ne de halkın bazı avrupa ülkelerindeki evcil köpeğin masrafından bile az parayla yaşamasını umursamıyorum, kendileri seçtiler kendileri barbaros şansalın dediği şeyleri yaşıyorlar. ingilizler bu duruma "karma is a bitch" diyorlar, bizim halk karma kavramını algılayabilir mi emin değilim.
bu saatten sonra geriye sadece şemsiye açma çalışmaları ile alay etmek kalıyor.
mhplilerin vatan aşkıyla öcalana alkış tutmaları, öcalana adi terörist diyenleri yuhalamaları falan gayet yaşanabilecek şeyler...
-
ben militaristim partilere ve demokrasiye inanmam heleki bu coğrafyada bunlara ancak senin gibi saflar inanır, onları eleştirmem beyin kolay gelişmiyor
-
Amerika'ya secde edenler de gelmiş.
Ağzının payını alınca niyet okuma ve itelemece mi? Çok erken pes etmişsin kanka.
Hadi biraz bilgi paylaşalım mı?
Motor ithal olunca tüm platform, ürün ve/veya diğer komponentler de ithal olmuş olmuyor
Bu sadece Amerikan, İngiliz, Ukrayna, Güney Kore vb. menşeili motorları kapsamıyor
Yerlilik oranını sen belirle(ye)mediğin için kenarda susup izle
Nasıl İHAlar ithal motordan yerli motora geçti ise, eğer iktisadi ise diğerleride geçer
Örnek motor
TF-6000in yabancı lisansını derhal paylaş
tr.wikipedia.orgTEI-TF6000 - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/TEI-TF6000#:~:text=TUSA%C5%9E%20Motor%20Sanayii%20A.%C5%9E.,-Ana%20kullan%C4%B1c%C4%B1larAğlamak yok %100
Kaçmak yok %100
Engellemek yok %100
Korkmak yok %100
Eğleneceğiz
-
Öcalan mecliste konuşma yapmalıdır açıklamasını Özel yapsaydı sizin gibi troller her yerden saldırırdı şimdi kıvırma burda
-
Noldu kudurdun mu?
Noldu da yerli milliden bir anda ithal savunuculuğuna geçiş yaptın.
Motor istemezük değil, yalan istemezük!
Tabi siz alışmışsınız yalanlara.
Yalanınız foyanız ortaya çıkınca işte böyle ithal parça savunmaya çalışırsınız hahahaha
Biz bilmiyor muyuz bir işin bir günde olmayacağını.
Gemi ürettik!
Nereye gemi ürettiniz!
İspanyollar gemi üretiyordu, maliyeti artınca projeyi bitirmek için ortak aradı, bunlarda projeye dahil oldu.
Juan Carlos I oldu sana TCG Anadolu.
Ortamda orda burada yerli milli gemi yaptık propagandası.
Bende elimdeki telefona Marmara ismi koyayım oh ne güzel :)
Ama size hayranım.
Yalan isterük yalan isterük yalan isterük yalan isterük sloganı ağzınıza pelesenk olmuş.
Bende size güzel bir yalan söyleyeyim.
Togg'un yerlilik oranı yüzde doksan dokuz nokta dokuz nokta dokuzmuş!
Hadi git ötede tatmin ol bu yalanla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amerika'ya secde ettiğim iftirasından sonra okuduğunu anlamadığı için ithal savunucusu yaptı beni 😘
Neymiş?
Yalan istemezmiş
Eee? Projeleri desteklediğini söylesene, bu gelişmeler şahane desene, ARGE muhteşem desene, herşey aşama aşama gitmeli desene. Savunma sanayi ve birçok firma için gelecek parlak desene.
Neymiş? Yerlilik oranını kendi belirle(ye)medi diye koskoca adam çocuk gibi ağlıyor
Yazık 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel daha fazlasını yaparak devlet vaadi verdi
Eee?
Istemezük yaftası yapıştıran herif iftiradan yakınmış.
Puhahaha fıkra bu kadar.
En kısa zamanda Washington'da hac görevini yerine getirirsin inşallah.
Sevdiğin saygı gösterdiğin coni hazretleriniz ile hasret giderirsiniz inşallah.
Bizim yakındığımız şey şu laf anlamaz okumaz badem bıyıklı kardeşim.
El işi ile gerdeğe giriyorsunuz.
Ama o "ele" yerli diyorsunuz.
Siz yine o "el" ile gerdeğe girin buna bir şey demiyoruz, ama o "ele" yerli ve milli demeyin. "El" diyin.
Sonradan Altay Tankı'nda olduğu rezil rüsva oluyorsunuz.
Madem yerli milli tanktı bu Altay denen makine, neden Almanlar yüzünden seri üretime geçemiyor?
Yarın öbür gün Amerika "vermiyorum la bu geminin yedek parçalarını" dediğinde ne yapacaksınız?
Amerika dedi ki vermiyorum motor bakım kitlerini.
Nolacak o yerli milli dediğiniz geminiz?
Eee? Projeleri desteklediğini söylesene, bu gelişmeler şahane desene, ARGE muhteşem desene, herşey aşama aşama gitmeli desene. Savunma sanayi ve birçok firma için gelecek parlak desene.
Diyemedi 😎
İleri derece stratejik öneme sahip yerli ve Milli Altay tankına "Altay denen makine" diyerek itibarsızlaştırmaya çalışan istemezükçü ithal sevdalılarına ağır gelir. 😂👇
savunmatrALTAY Tankına yerli motor entegrasyonu başlıyorhttps://www.savunmatr.com/altay-tankina-yerli-motor-entegrasyonu-basliyor/
bi motor kaldı yakaladığınız açık olarak
-
her lisanlı üretim teknoloji transferi demektir, ben de merak ediyorum bakalım uçak gemisini nasıl yapcaz.
-
şevval sam diyorsun yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@ Mylevi
hdp / dem -chp - tip ' e oy verenler diye düşünüyordum halbu ki !
@ Mylevi
hdp tip ve chp seçmeni ahlakı da 9 yıldır tartışılıyor.
topluca anıtkabire gidemiyorlar , ama liyakatta aynı oda da para sayanlar gibiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 24 Ekim 2024; 3:2:56 >
@Ümit_22 ' nin tek oy verdiği / desteklediği %100 teknoloji chp' nin muhteşem ve ultra kar getiren liyakatlı heykel açılışları olsa gerek.
Bugün fetönün oluşmasında da , şuanda onun ülkeye zararından nemalanan da chp siyaseti.
k.k ve abd deki kaybolduğu saatleri unuttu muhtemelen yada fetöden içeride olan koltuk sahibi kadrolarını.
hdp tip fetö ve chp' nin topluma faydasızlığına oy verenler 12 ay şevval sam' a sarılmış durum da.
Ö.Ö bile dimirtaş a gidip hicazet almadan güney doğuya ayak basamıyor)) Ama bu gece gözleri fır dönen ADD başkanı ( hiç sevmem ) tele1 ' de iyi çoştu ve giydirdi pkk ya!!!
chp nin tek amacı tip ve hdp içindeki militan zihniyetleri sokağa dökmek.
Kusura bakma mubağla bazen eğlencelidir de seninki hamaset kokan bir mesaj olmuş.
Bence bu boyutta bir gemi yerine Anadolu'nun kardeşi yapılabilirdi üstüne de para artar İSTİF'lere ve STM500'lere harcanırdı.
Şu yerlilik millilik konusuna ise çok takılmayın. Koca ABD bile İtalyanlara güdümlü füze firkateynleri tasarlatıp yaptıracak. Önemli olan Silahlar, Sensörler ve Yazılımın Milliliği, gerisi 2. öncelikli sistemler.
-
Yan troll hesaplar gelmiş hemen. Hoş geldiniz troller
Mecliste terörist başı Öcalan ile halay çekmeyi dört gözle bekliyordunuz. Sonunda hayalinize kavuştunuz.
Sende artık terörist başı ile bir selfie çektirmeye, halaya katılmaya gidersin.
Size yakışan budur badem bıyıklılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X