Demin bir reklamda milliyet in altında demirören in logosu vardı. Galiba Galatasaray'a atıp tutmalarının sebebi bu.
magara.swf
Keza Vatan öyle.
Tarihi net hatırlamıyorum ama 2010 gibi satın alındı. O dönemden önce her kulübe eşit şekilde sallarken Demirören'den sonra ağırlıklı olarak bize sallamaya başladılar, o şekilde devam ediyor. Buna rağmen Nevzat gibi adamlar Florya'dan içeri sokulmakta, kamplara götürülmektedir. Geçmiş yönetimlerde de böyleydi (( bir tek Nevzat için konuşmuyorum, genel olarak medyaya yaptırım uygulanmamasından bahsediyorum )) bu yönetimde de böyle. Varsa nedenini bilen anlatsın isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Burnley
Demin bir reklamda milliyet in altında demirören in logosu vardı. Galiba Galatasaray'a atıp tutmalarının sebebi bu.
Hocam ah sen birde Beşiktaşlı gözüyle baksan .. Yemin ederim bize şu feda sezonunda 10 tane 3milyoluk transfer yaptırdılar. Kavgalar çıkarttılar , sakatlıklar yaptırdılar.. Böyle bir gazete olamaz..
Ayrıca bir haberinde x futbolcuyu başka klübün oyuncusu yaptı .. Sonra anladılar haberi sildiler.
Zaten bu tür gazeteler artık miladını doldurdu.. Türkiye'de medya en fazla 5 yıl yaşar böyle giderse.. Bir devrim olur başka bir gazete gelir anca öyle kurtulur.
vatan,fanatik ve milliyet'e dikkat etsin Galatasaray ve Beşiktaş lılar. Nasıl kasıt haber yapılıyor. Hala unutamıyorum demirören'in şaraçoğlunda kupayı atıp gitmesini. Surat 5 karış. sanki ailesinden birisini ölürdürmüşüz. Beşiktaşla derdi de bambaşka şu an başarılı olmasınlar diye herşeyi yapıyorlar,samet hocayı değersiz gösterme çabaları falan.
Milliyet ve Vatan Demirören grubunun. Yalnız keşke Trabzonspor'a yaptıklarını dikatli izleseniz, GS'ye, BJK'ye torpil geçiyor zannedersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozziii1905
vatan,fanatik ve milliyet'e dikkat etsin Galatasaray ve Beşiktaş lılar. Nasıl kasıt haber yapılıyor. Hala unutamıyorum demirören'in şaraçoğlunda kupayı atıp gitmesini. Surat 5 karış. sanki ailesinden birisini ölürdürmüşüz. Beşiktaşla derdi de bambaşka şu an başarılı olmasınlar diye herşeyi yapıyorlar,samet hocayı değersiz gösterme çabaları falan.