Bildirim
Milyonerim Sorularınızı Alayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
günde kaç tane beceriyosunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: biliirkişi
günde kaç tane beceriyosunuz ?
Amerika'da suburbsler var köy demiyelim de bağlık diyelim hehe orada çok çılgın partiler var... 3 vs 1... -
Şaka bir yana bana göre parası olup çalışan adam enayidir bana göre kendi fikrim bu,adam aylık dükkan ev kirasından 20 bın tl alıyor halen çalışıyor sorsan para kazanacak çakal,aylık 20 bın tl geliri olan adam zaten bu türkiyede zengindir, ben derimki parayı bulduktan sonra çalışmayın açın ufak bir yer koyun bir eleman arada uğrayınquote:
Orijinalden alıntı: apache0990quote:
Orijinalden alıntı: biliirkişi
günde kaç tane beceriyosunuz ?
Amerika'da suburbsler var köy demiyelim de bağlık diyelim hehe orada çok çılgın partiler var... 3 vs 1...
Alıntıları Göster
-
-
-
Adam Kayseri'yi Amerika sanmış.quote:
Orijinalden alıntı: Fhistle-X
O yüzden turkcell hattın var gittigidiyordan uyduruk tablet alıyorsun ve amerika'da yaz okulu arıyorsun tabii canım bayağı zenginsin hem de amerikalısın.
<Bu Mesaj Amerika Minnesota'dan atılmıştır.>
Alıntıları Göster -
Lan sana daha amerikadan vize vermezler tipe bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: ..Unknown..
O yüzden turkcell hattın var gittigidiyordan uyduruk tablet alıyorsun ve amerika'da yaz okulu arıyorsun tabii canım bayağı zenginsin hem de amerikalısın.
T-Mobile hattım var DarkEvopad incelemesi için aldım MacBook kullanıyorum iPad ayrıca :)
Yaz okulu aramıyorum yaz okulundayım zaten ondan öncede NYC de yaşıyordum :)
Şimdi Chicago'da :)))
Ayrıca kimseye bir şey kanıtlamama gerek yok ben hiç bir şey yapmadım peder zengindi ve milyonlar bana kalıyor bu yani olay eziklik kompleksine gerek yok soruları alayım... -
kalkmışquote:
Orijinalden alıntı: apache0990quote:
T-Mobile hattım var DarkEvopad incelemesi için aldım MacBook kullanıyorum iPad ayrıca :)
Ayrıca kimseye bir şey kanıtlamama gerek yok ben hiç bir şey yapmadım peder zengindi ve milyonlar bana kalıyor bu yani olay eziklik kompleksine gerek yok soruları alayım...
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Şaka bir yana bana göre parası olup çalışan adam enayidir bana göre kendi fikrim bu,adam aylık dükkan ev kirasından 20 bın tl alıyor halen çalışıyor sorsan para kazanacak çakal,aylık 20 bın tl geliri olan adam zaten bu türkiyede zengindir, ben derimki parayı bulduktan sonra çalışmayın açın ufak bir yer koyun bir eleman arada uğrayın
20.000 TL yılda 240.000 TL yapar 240.000 TL malesef yeterli değil ama güzel tabii az denemez. -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı
Bak bu adamla da tanıştım Kayseri'de... Adam harbi başka da oğlu tam salak.
Kayseri'de olanlara ipucu bu adamın izlediği maçta locadakileri düşünün onlardan biriyim... Sağ arkalardaydım... -
quote:
Orijinalden alıntı: apache0990
quote:
Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı
Bak bu adamla da tanıştım Kayseri'de... Adam harbi başka da oğlu tam salak.
Kayseri'de olanlara ipucu bu adamın izlediği maçta locadakileri düşünün onlardan biriyim... Sağ arkalardaydım...
-
quote:
quote:
Ayrıca kimseye bir şey kanıtlamama gerek yok ben hiç bir şey yapmadım peder zengindi ve milyonlar bana kalıyor bu yani olay eziklik kompleksine gerek yok soruları alayım...
Eziklik kompleksiymiş Güldürdün sana yav he he diyemeden edemeyeceğim ayrıca gerçekten milyonersen bile konunun o niyetle açılmadığı çok belli.Ukala şey seni
-
quote:
quote:
quote:
Eziklik kompleksiymiş Güldürdün sana yav he he diyemeden edemeyeceğim ayrıca gerçekten milyonersen bile konunun o niyetle açılmadığı çok belli.Ukala şey seni
Her şeyi neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz siz ? Konunun amacı soruları almak cevaplamak eğlenmek :)
Benzer içerikler
- acilde göze bakarlar mı
- tek testis olanların yorumları
- petshop açmak
- çiğ tavuk yenir mi
- eskişehir tren garından otogara nasıl gidilir
- exxen filmleri
- walmart dolandırıcılığı
- yeşil nasim
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X