Şimdi Ara

Milyonluk Kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kaza yapan sürücüler arkadaşlarmış
    ne güzel arkadaşlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum arabayı aldığım gün sana çarpıcam demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen kasko yaptırdım. Yaklaşık 200 TL fark vererek primi sınırsız yaptırdım. Ne olur ne olmaz. Benim arabam ucuz ama karşı taraf pahalı olabilir. Zaten şu piyasada bir far 30-40 bin TL ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Dedikleriniz şüphe varlığında araştırılacak durumlar. Ayrıca KVKK nedeniyle sigorta şirketleri bu verileri ancak sizin rızanız dahilinde sizden isteyebilirler.
    Talep eder verip vermemek sizin elinizde verirseniz ve telefon kayitlari cikarsa supheli hasar dosya red cevabi alirsiniz. Benim ozelimdir vermiyorum dediniz supheli hasar dosya red cevabini alirsiniz. Cevremde alan cok insan var oradan biliyorum. Ayni zamanda kendi basima bir benzeri geldi de zor yirttim. Aracim 1 hafta kadar serviste kalacagi icin arac kiralamaya arkadasimin arabasiyla gittim donuste arkadasim yokus yukari arabayi kaydirip geri geri bana vurdu. Tampon tirnaklari atti bir far catladi arkadasin arabasinin tampon boyasi atti bir stop kirildi vs. rapor tuttuk benzer Konusmalari yasadim eksperle Allahtan duzgun biriymis halden anladi isi uzatmadi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.