< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kaynağı görünce tıklayasım gelmedi.
|
"Kazada başını cama çarpan sürücü çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı."
Emniyet kemeri takmamış milyon liralık arabaya biniyorum havaları bunlar hep. "Cip sürücüsünün Libyalı iş insanı Mustafa Ali Mustafi olduğu ve zaman zaman ticaret için İstanbul'a geldiği öğrenildi." Ekonomi kötü giderse elin Libyalısı gelir ucuza şirket, emlak, fabrika ne varsa toplar. |
araç kullanırken oynadığınız o dijital oyuncaklarınızı alıp kulağınıza sokmak istiyorum.
|
Bize gelen ya uyuşturucu parasını getiriyor, ya da savaşta yağmaladığı parayı. Yatırım yapıp istihdam sağlayan çok az. Katar sermayesi ülkenin arazilerini satın alıyor. Zamanında İsrail'in arap lara yaptığını şimdi katar bizlere yapıyor. Mecburi olmadıkça (QNB Finansbank gibi) bir tane dahi istihdam yaratmıyorlar. Araplar biz Türk'lerden nefret ederler. Din kardeşi deyimlerinin hepsi fasa fiso. Bu durumlar ile bizzat yurtdışında karşılaşmış birisi olarak söylüyorum bunları. Ama sen o güruha yakınsındır. Tamamen duygusal!!! bağların vardır. Tersini düşünür ve savunursun onu bilemem. |
Sigortanın ilk günü kaza yapmış. Red yiyebilir.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 5 Mart 2020; 15:22:21 > |
|
|
|
|
|
|
|