Şimdi Ara

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tercih sonuçları açıklandı. Umarım hepiniz istediğiniz yerlere girebilmişsinizdir.

Çok şükür ben istediğim yere girdim.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi - Fen Edebiyat Fakültesi - Sosyoloji

2016 girişliler yazarsa sevinirim. Kaynaşırız okula gitmeden. Hepinize başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu güncel tutalım. Ne kadar bilgi toplarsak o kadar iyi.

• Hiç mi kazanan yok? Okula gitmeden kaynaşırsak okulda sıkıntı yaşamayız.

• Selam
    Ben mimarlığı kazandım

• 8 saattir bu başlığı arıyorum

• ben de msgsü sosyoloji okuyacağım bu sene
  • Matematik kazanan birisi varsa yada okuyan yardımcı olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSGSÜ Sosyoloji kazandım ben de bu sene. Başka var mı 2017 MSGSÜ Sosyoloji kazanan?
  • Yanlışlıkla MSGSÜ Sanat Tarihi kazanmışım var mı başka 2017 Sanat Tarihi?
  • 2017 MSGsÜ sosyoloji kazandım bende. Hepimize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qserqe23

2017 MSGsÜ sosyoloji kazandım bende. Hepimize hayırlı olsun.

Kaç binle yerleştiniz hocam? Ayrıca Mimar Sinan GSF Fındıklı kampüsü hayallerimiz suya düştü sanırım. O meşhur denize nazır fakültede değil, Bomonti yerleşkesindeymiş sanırım Fen-Edebiyat fakültesi.
  • Beklemiyordum ama gerilemiş 89 binle yerleştim. Benim Bomonti yerleşkesinde olduğundan haberim vardı hocam. Siz kaç binle girdiniz ve isteyerek mi seçtiniz?
  • quote:

Beklemiyordum ama gerilemiş 89 binle yerleştim. Benim Bomonti yerleşkesinde olduğundan haberim vardı hocam. Siz kaç binle girdiniz ve isteyerek mi seçtiniz?

Ben 99bin ile yerlestim hocam. Ölü tercih olarak yazmıştım ama tercih sonucu ekranında MSGSÜ'yü görünce acaba bir yanlışlık olmuş olabilir mi diye düşündüğüm bile oldu.

Elbette isteyerek yazdım ama daha çok İstanbul Universitesi Edebiyat gelir diye tahmin ediyordum, MSGSÜ Sosyoloji geldi. Daha da iyi oldu benim için şimdilik. Bir tek fakülte binasının MSGSÜ gibi sanatla özdeşleşmiş bir kurumun böyle rezidansvari bir yapı inşa etmiş olması burukluk yaratti ben de. Onun dışında herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 10 Ağustos 2017; 5:15:43 >
  • Çok haklısınız hocam binası benimde pek hoşuma gitmedi ama sosyoloji alanında iyi eğitim veriliyormuş diye duydum. Bu arada sosyolojiye giriş için Zygmunt Bauman Sosyolojik Düşünmek adlı eserini okuyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Çok haklısınız hocam binası benimde pek hoşuma gitmedi ama sosyoloji alanında iyi eğitim veriliyormuş diye duydum. Bu arada sosyolojiye giriş için Zygmunt Bauman Sosyolojik Düşünmek adlı eserini okuyorum tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim hocam. Ben de birkaç gündür Sosyoloji kaynaklı hangi kitabı okumalıyım? diye düşünüyordum. Tavsiyenizi değerlendireceğim.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. Ben de bu sene MSGSÜ Fen-Edebiyat'tayım hayırlısıyla...

• Ömer Üründül kullanıcısına yanıt
    Sizin bölüm nedir hocam?
  • quote:

Sizin bölüm nedir hocam?

Fizik bölümü hocam.

• Bu arada konu sahibi şu başlığı da 2017 olarak değistirse güzel olur.

• Konu sahibine maalesef ulaşamıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.