Bildirim
mimarlık için laptop tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konuyu yanlış yere açmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu yanlış yere açılmış ama yorum yapayım yine de. önerdiğin modellerdeki farklılıkları göremedim. full hd veya üstü ekran olsun, gtx 960m ekran kartı olsun, vram en az 2 gb olsun ne bileyim hepsi var hepsinde. senin burada bakman gereken ön bellek ve soğutma sistemi.
bu modellerdeki anakartların kalitesine falan da bakıp eleme yapabilirsin. bu iş uzun iş 7-8 ayımı harcadım bu işe -
Eğer çizim için yani mimarlık için bi laptop düşünüyorsan kesinlikle Mac almalısın benim görüşüm budur. -
bende başta mac almayı istiyordum ama 17.3 inç ekran öneriyolar mac te 17.3 inçlik model yok diye biliyorum -
Macbook Pro 13 veya 15 inc olan en az Mid 2010 olanı al her türlü işini görür.Bütün iç Autocad ve PS ye bakıyor.Yanınada projeleri açmak için LCD televizyon alırsın pc görüntüsünü o ekrana taşırsın çalışırken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17.3 inc çok büyük bi ekran çizim yaparken dahi zorlanırsın -
5500 tl ye kadar önerebilceğiniz bir laptop var mı peki -
MSI GE62 6QF-096XTR
ya da
MSI GE62 6QF-082TR
tercih ederim
192 bit gddr5 gtx 970m ekran kartı bence daha iyi olur sizin için.
eğer 17.3" isterseniz;
Asus GL752VL-T4037T
önerebilirim. ama sizin baktıklarınızla arasında çok büyük fark yok. -
soğutma sistemini nasıl öğrenicem özelliklerde yazmıyor asusun soğutma sistemi hakkında bir bilginiz var mı ? -
soğutmasını ben de bulamadım simdi baktım da. asus müsteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. alıcam derseniz çok yardımcı oluyorlar.
https://www.asus.com/tr/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-GL752VL/ şuradan bakarsanız alasınız gelir zaten. şu yazıya baksanıza;
" Hızlı vur, ilk sen vur!
GameFirst III teknolojisi oyun ağınız boyunca oyun verilerinin akışını ön planda tutar. Oyunlar yağ gibi akar ve gecikme ortadan kaldırılır böylece el bombalarınız her zaman ilk olarak atılmış olur. "
-
konuyu buraya açsan daha net cevaplar gelir
http://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm -
piyasada sketchup, autocad, archicad, ps, 3ds max gibi programlar kullaniliyor. hepsinin mac destegi yok. onu ele kafadan. buyuk acad dosyalari icin ramin yuksek olmasi lazim. kaliteli render alabilmen icin iyi bir islemci ve ekran karti. yeni baslayacakmissin bolume. hayirli olsun. bu kadar para dokmene gerek olmayabilir. okulda ufak acad dosyalari, poster hazirlamak icin ps, sketchup-vray kullanirsiniz. bunlarin hepsi ufak capta ama. ben insaat muhendisiyim. ofisteki i5 6600 islemcili o/b ekran kartli bilgisayarlarla ayni anda hem sap2000'den sistem cozup hem autocad'ten proje okuyoruz ik demiyor bilgisayar. daha makul fiyatli bir sey bakabilirsin yani. bu arada 17 inc olayi nereden calindi kulagina bilmiyorum. tanidigim cogu kisi normal 15 inc laptoplarla bitirdi bolumunu. kolay gelsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- asker telefonu internetli
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X