tebrik ederim hepinizi. benim de hedefim mimarlık ama bu sene olmadı inallah seneye ben de kazanabilirm
quote:Orijinalden alıntı: soteciberno dicle 2.ö mimarlık kazandım sıralamam 50400 evet mimar adayları siz hangi ünilere girdiniz bende diyarbakırdayım sorun falan olursa cevaplayabilirim.
dostum barınacak bir yer arıyorum ev özel yurt ikisede olabilir arkadaşım olmadığından özel yurt dşünüyorum varmı tavsiyen yada 1+1 ev teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: soteciberno dostum barınacak bir yer arıyorum ev özel yurt ikisede olabilir arkadaşım olmadığından özel yurt dşünüyorum varmı tavsiyen yada 1+1 ev teşekkürler bizim ev şu an boşta diyarbakır ofis merkezde aten diyarbakırda nerede oturursan otur üniversiteye dolmuşla gitmek zorundasın şehirden uzakta çünkü kirada babam bir kolaylık yaparmı bilemem ama sen verebilecegin ücreti yaz istersen ev baya büyük anlamadıgım bu sene dicle üniversitesinde mimarlık elektrik elektronigi geçti şaşırdım valla.
Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır.
quote: Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır. _______________mimarlık ikinci ögretimi varmıki
quote:Orijinalden alıntı: meminasik quote: Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır. _______________mimarlık ikinci ögretimi varmıki Bu yıl Dicle'de açıldı...