Şimdi Ara

mimarlık kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dicle 2.ö mimarlık kazandım sıralamam 50400 evet mimar adayları siz hangi ünilere girdiniz

• antakya mimarlık :)
  • sıralama kaçtı ustam
  • 46366 paşam :)
  • tebrik ederim hepinizi. benim de hedefim mimarlık ama bu sene olmadı inallah seneye ben de kazanabilirm
  • GAZİ mimarlık
  • bende mimarlık istiyodum ama olmadı ktü inşaat artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    Ankara tıp kazananlar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kısmet ya ztn birbirine yakın meslekler ikiside severek yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: soteciberno

dicle 2.ö mimarlık kazandım sıralamam 50400 evet mimar adayları siz hangi ünilere girdiniz

bende diyarbakırdayım sorun falan olursa cevaplayabilirim.
  • Gazideyiz bu yıl
  • dostum barınacak bir yer arıyorum ev özel yurt ikisede olabilir arkadaşım olmadığından özel yurt dşünüyorum varmı tavsiyen yada 1+1 ev teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soteciberno

dostum barınacak bir yer arıyorum ev özel yurt ikisede olabilir arkadaşım olmadığından özel yurt dşünüyorum varmı tavsiyen yada 1+1 ev teşekkürler

bizim ev şu an boşta diyarbakır ofis merkezde aten diyarbakırda nerede oturursan otur üniversiteye dolmuşla gitmek zorundasın şehirden uzakta çünkü

kirada babam bir kolaylık yaparmı bilemem ama sen verebilecegin ücreti yaz istersen ev baya büyük

anlamadıgım bu sene dicle üniversitesinde mimarlık elektrik elektronigi geçti şaşırdım valla.
  • Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır.
  • quote:

Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır.

Orijinalden alıntı: meminasik

quote:

Ülkede sadece mimarlık ile sağlık bilimlerinin ikinci öğretimi yoktu. Mimarlıkta böyle olduysa 1-2 seneye tıplarda da 2. öğretim açılacaktır.

Bu yıl Dicle'de açıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.