Şimdi Ara

Mimarlık öğrencisi dizüstü seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mimarlık öğrencisiyim autocad, ps, skechup, 3dmax gibi programları sorunsuz calistirabilecek uzun soluklu bir bilgisayar arıyorum pil ömrü de önemli buldum sayılır 3 model arasında kaldım asusK555ln-Xo079H (w8),,, asusX550jx-Xx099d,,, asusK555lb-xo189H bu üç model arasından bana en uygun bilgisayar hangisi yada onerebileceginiz baska varsa onuda degerlendirecegim yardimci olur musunuz?? Simdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum mimarlık okumuyorum ama okuyan tanıyorum RENDER denilen olay için çok sağlam ekran kartları lazım senin için önemli olan şey işlemci+ekrankartı ve ram+hdd de önemli. çıtayı biraz daha yükseltmeni tavsiye ederim bu verdiğin modeller seni uğraştırabilir. Dolar yükseldiği için malum pc fiyatları tavan yaptı
  • Peki önerebileceginiz bir model var mi?? bide bu mudellerden en uygunu bna hangisi olur bir fikriniz var mi??

• Lütfen biri yardim etsiinnnn

• Hocam dediğin modellerin linkini atmadığın için ben bulduklarımdan sana en uygun olarak
    http://www.gold.com.tr/asus-x550jx-xx099d-notebook_u?gclid=CjwKEAjw6IauBRCJ3KPXkNro1BoSJAAhXxpyFz0sDr6XebxdCtZ9Oq9vi0xiitDVrDazvPk-HlJ_yxoC6dnw_wcB

bu bilgisayarı gördüm. Ekran kartı GTX 950M ancak RAM 4GB bu çok yetersiz. Bu sürümün 8 GB ve daha üstü bi bilgisayar seni idare edecektir diye düşünüyorum. Ancak işlemci i5 i7 tavsiye ederim.

Benim önerime gelince ise bi fiyat aralığı belirtirsen ona göre fikir verebilirim yoksa tonca laptop var. Ama 3 bine yakın gözden çıkarmalısın diye düşünüyorum.

• Moster abra a5 v5 kullanmalısısın her turşu işini gorur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık için laptop
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.