Bildirim
Mimarlık öğrencisi için tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.msi.com/Laptop/PE60-2QE.html#hero-overview
Bunu incele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu model çok iyi ama arada çok fiyat farkı var. Bütçe o kadar geniş değil. 3000 TL civarında f/p olarak en mantıkısı monster görünüyor. Cihaz hakkındaki şikayetler düşündürüyor sadece. -
Havale ile 3500 fiyat var. 500tl daha ver bence bunu al. Monster ugrastirir. Msi coook çok daha uzun omurlu saglam olur. Bulabiliyorsan 500 daha eklemeni ve şuna bajmani siddetle tavsiye ediyorum.
www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658
quote:
Orijinalden alıntı: fyfyfy1453
Havale ile 3500 fiyat var. 500tl daha ver bence bunu al. Monster ugrastirir. Msi coook çok daha uzun omurlu saglam olur. Bulabiliyorsan 500 daha eklemeni ve şuna bajmani siddetle tavsiye ediyorum.
www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658
Teşekkürler. Önerinizi dikkate alacağım. Yalnız Bu modelde ssd yok ve kendimiz taksak garanti kapsamı dışında kalıyor. Monsterda böyle bir durum yok. Ayrıca 850 evo alıp takmayı düşünüyordum. Bu durum Monster düşünmemde çok etkili. Artık ssd nin çok önemli olduğunu düşünüyorum.
-
Kalmıyor. Arayıp sorabilirsiniz :) ben sordum takma sirasinda bir yeri kirarsak garanti disi oluyomus cok anlamadigimiz icin gittik 65 lira verdik kendileri taktilar.
quote:
Orijinalden alıntı: fyfyfy1453
Kalmıyor. Arayıp sorabilirsiniz :) ben sordum takma sirasinda bir yeri kirarsak garanti disi oluyomus cok anlamadigimiz icin gittik 65 lira verdik kendileri taktilar.
Peki hocam teşekkürler. Eğer öyleyse MSI düşünebilirim. -
ACER NİTRO SERİSİ -
Teşekkürler Acer düşünmüyorum. -
Bu modeli kullananlar tavsiye ediyor musunuz?
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-1-3.html#.V0X7uZGLTIU -
abra a7 v6.2.3 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır hiç bir sıkıntısı olmadı memnunum sadece enter tuşu ve çevresi biraz ısınıyor bide tozu çok kapıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X