Şimdi Ara

MİMARLIK YAZAN YOK MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koskoca donanım haber üyelerinden kimse mi şu bölümü yazmadı bu senede mi gerileyecek bu bölüm

• piyasa çok kötü hocam gerçekten. mimarların çalışma şartları da gitgide kötüleşiyor. düşük maaş, fazla mesai, yoğun stres.

2008'de 27k ile girdiğim çukurova mimarlık bölümünün geçen sene 112k'ya kadar düşmüş olması şaşırtıcı değil. mimarlık bölümü genel olarak tüm üniversitelerde daha da düşebilir. zaten bu sene talep gerçekten sıfıra yakın. muhtemelen aşırı idealist bir kitle ve ailesinin inşaat sektöründe işi/bağlantıları olanlar dışında pek tercih eden olmamıştır.
  • çakılacak gibi hocam
  • Bilkentte yazabilirdim kapsamlı bursta alabilirdim ama hem okuması zor hem de iş yok rezalet kombinasyon
  • valla gene çakılcak gibi duruyor sabah beri 1k ilerimdeki yer ya da 4 k gerimdeki yer bile gelmez diye düşünüyordum ama 12k önümdeki itü bile gelebilir diye düşünmeye başlıcam artık
  • zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kadar değil de, anladığım kadarıyla 37k yapmışsınız, ytü gelir ing de türkçesi de
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    hocam 41k yaptım mimar sinan istiyom 40k ile kapattı
    Gelir hocam, h.o şimdiden
  • piyasa çok kötü hocam gerçekten. mimarların çalışma şartları da gitgide kötüleşiyor. düşük maaş, fazla mesai, yoğun stres.

2008'de 27k ile girdiğim çukurova mimarlık bölümünün geçen sene 112k'ya kadar düşmüş olması şaşırtıcı değil. mimarlık bölümü genel olarak tüm üniversitelerde daha da düşebilir. zaten bu sene talep gerçekten sıfıra yakın. muhtemelen aşırı idealist bir kitle ve ailesinin inşaat sektöründe işi/bağlantıları olanlar dışında pek tercih eden olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 16 Ağustos 2020; 13:29:36 >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    valla çok haklısınız hocam
  • İnstagramda görüyorum millet ağlaya ağlaya okuyor galiba bölümü.
  • yok
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    İnstada aglamayan var mi
    hali hazırda bursa teknik ünide mimarlık eğitimi aldım son 2-3 güne bırakmazsan her şey tıkırında işliyor ve okuması el işi yapmanın eğlenceli olduğu ve sürekli gezdiğin bir bölüm.....
    Okumasi zevkli de hocam issizlik peki
  • tr de kentsel dönüşüme girmeyi bekleyen binlerce bina var + sadece ev yapmakla kısıtlı bir bölüm değil oyun sektörüne de girmeye başladı yavaş yavaş şu an inşaat çalkantıda diye 5 10 sene sonrasının da böyle olcağanı beklemek saçmalık olur
  • Etik değil biliyorum ancak istanbul depreminden sonra inşaat sektörü patlayacak
    Kuzenim itüde okuyor ciddi olarak yoğun bir bölüm projeler hep kıtı kıtına yetişiyor online eğitim döneminde bile canı çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.