Şimdi Ara

MIMARLIKTA UNIVERSITE ÇOK MU ONEMLI YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nigde sivas mimarlik okumak istiyorum boşa mi okurum annem karsi cikiyor bosa okursun nigdede diyor oyle mi lutfen yardimcu olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu google'a sorsana delikanlı.

ama ben senin yerine sordum yine de.

http://www.mimarimedya.com/hangi-universiteden-mezun-olundugunun-onemi-var-mi/
  • önemli çünkü her meslekte eğitim+network önemli. sen büyük üniversitelere gittiğinde müthiş bir çevre yapma imkanın oluyor buna bağlantı olan kişilerin çocukları da dahil. mimarlık bürosunda çalışacaksan ki çalışacaksın staj vs bunlar dikkate alman gereken şeyler. benim bilkent mimarlıkta ailesi şirkete sahip arkadaşım var beni de sever bu yıl bilkent mimarlık yaz dedi hem üniversite prestiji hem cvmiz dolu olur buradan çıkarken ikimiz de şirkete kapağı atar güzelce çalışırız aklımda yoktu yurt dışında da batı ülkeleri mimar fazla almıyor genellikle diye yazmadım. onunsa işi hazır. yurt dışı düşünüyorsan çalışma alanın orta doğu ve balkanlar genellikle yani iyi paraların döndüğü yerler oralar. bence bir yıl daha hazırlan mimarlık için iyi bir üniversiteye git. diğer türlü yükselmen daha zor olacaktır
  • kendini gelistirirsen yaparsın muhabbetine girme. üni önemlidir
  • EcehanD kullanıcısına yanıt
    Sağoll 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itü odtü ytü mimar sinan. Piyasada birbirini tanıyan okullar bunlar, gerisi sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.