Şimdi Ara

Mimgas taktırmak isteyenler için bunları yazmak boynumun borcudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf marka aracıma MİMGAS otogaz sistemi taktırdım ne mi oldu?

1. Taktırdığım usta en dandik parçaları taktı.
    Diyebilirsiniz ki ustanın hatası MİMGAS ile ne alakası var. Alakası var. Çünkü, eğer siz iyi bir şirket olduğunuzu iddia ediyorsanız, doğru insanlarla çalışmak durumundasınız. Bir şirkete bayilik veriyorsanız, bnu durumda sorumluluğu kabul etmek zorundasınız. Şöyle basit bir mantık yürütelim. Ben bir okulda öğretmen olarak çalışıyorum. Bu okula başvuran öğretmenler arasında belirli nitelikleri arıyoruz ki hizmetimiz de sorunsuz olsun.
    2. MİMGAS yetkilisi bana ulaştı; ama sorunumu sadece öteledi sonuç: Koca bir hiç!
    Mimgas'a başvurdum, mimgas yetkilisi bana ulaştı, devamlı bir yerlere yönlendirdi. Hatta sistemi söküp yeniden taktılar ama yine aynı sorunları yaşadım. Hatta daha komiği: Hangi başka servise yönlendirildiysem hepsi birbirini kötüledi. HATTA BİR YETKİLİ SERVİS BİZ MİMGAS'I ÖNERMİYORUZ, dedi.
    3. MİMGAS'a sorunlarımı çözemedikleri için cihazı sökmeleri için talepte bulundum; YANIT BİLE ALAMADIM.
    4. MİMGAS taktıran kişilerde hep yanı sorunu gördüm.
    5. Mimgas yetkili servislerinden birine gittim, benden hizmet bedeli aldı. ÜRÜN GARANTİLİ OLDUĞU HALDE.
    6. MİMGAS yetkili servislerinin servislikleri iptal edilmiş, yani bir gittiğim servise bir daha gidemedim.
    7. Ürünü yeter ki sökün para bile talep edemiyorum, dedim. Biz sadece takıyoruz, sökmüyoruz dediler.
    7.Ben sadece yaşadıklarımı yazdım, taktırmak isteyene hiçbir şey diyemeyeceğim.

• Geçmiş olsun.İnş sorununuz en kısa zamanda çözülür.
  • kolay gelsin bu tip ustalar arabadanda sogutuyor insanı atiker taktırdım benımde yasadıklarım hemen aynı o yuzden takacak ustayı iyice arastırmak lazım
  • Amenna usta önemli haklısınız ama FARKLI SİSTEMDE DE aynı sorunların çıkması sadece USTA ile açıklanabilir mi hiç sanmıyorum. SAygılar...
  • ustalıktan ziyade zarar edeceğini bilse bile yaptığı işin arkasında durulması önemli olan.

• Eniştem 20 yıllık HONDA ACCORD 2.0 16V DOHC 150 HP aracına takılı VOLTRAN'ı söktürüp DYMCO taktırdı ve çok memnun olduğunu ifade ediyor.

http://www.dymcootogaz.com/

Adana MiMGaZ LPG Dönüşüm Servisi İbrahim Bey 0-539-659-00-79, buradaki usta dört dörtlük, kusursuz LPG montajı yapıyor. 950-1000 TL fiyatı var ve taktıranlar da gayet memnun. Usta çok önemli.

http://www.mimgas.com/

• ben de mimgas taktım çok memnunum hemde kendim taktım bulunduğum yerde yetkili servis yoktu 92 mod.opel omega 2600 gayet güzel çalışıyor hiç ayara bile gitmedim yalnız çok yakıyor bunu da halledersek benden iyisi yok gerçekten yerli üretim olmasından çok çekiniyordum fakat çok güzel benzinden farkı yok mimgaza teşekkürler VAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzadeist

Golf marka aracıma MİMGAS otogaz sistemi taktırdım ne mi oldu?

1. Taktırdığım usta en dandik parçaları taktı.
    Diyebilirsiniz ki ustanın hatası MİMGAS ile ne alakası var. Alakası var. Çünkü, eğer siz iyi bir şirket olduğunuzu iddia ediyorsanız, doğru insanlarla çalışmak durumundasınız. Bir şirkete bayilik veriyorsanız, bnu durumda sorumluluğu kabul etmek zorundasınız. Şöyle basit bir mantık yürütelim. Ben bir okulda öğretmen olarak çalışıyorum. Bu okula başvuran öğretmenler arasında belirli nitelikleri arıyoruz ki hizmetimiz de sorunsuz olsun.
    2. MİMGAS yetkilisi bana ulaştı; ama sorunumu sadece öteledi sonuç: Koca bir hiç!
    Mimgas'a başvurdum, mimgas yetkilisi bana ulaştı, devamlı bir yerlere yönlendirdi. Hatta sistemi söküp yeniden taktılar ama yine aynı sorunları yaşadım. Hatta daha komiği: Hangi başka servise yönlendirildiysem hepsi birbirini kötüledi. HATTA BİR YETKİLİ SERVİS BİZ MİMGAS'I ÖNERMİYORUZ, dedi.
    3. MİMGAS'a sorunlarımı çözemedikleri için cihazı sökmeleri için talepte bulundum; YANIT BİLE ALAMADIM.
    4. MİMGAS taktıran kişilerde hep yanı sorunu gördüm.
    5. Mimgas yetkili servislerinden birine gittim, benden hizmet bedeli aldı. ÜRÜN GARANTİLİ OLDUĞU HALDE.
    6. MİMGAS yetkili servislerinin servislikleri iptal edilmiş, yani bir gittiğim servise bir daha gidemedim.
    7. Ürünü yeter ki sökün para bile talep edemiyorum, dedim. Biz sadece takıyoruz, sökmüyoruz dediler.
    7.Ben sadece yaşadıklarımı yazdım, taktırmak isteyene hiçbir şey diyemeyeceğim.

Aynen katılıyorum,uzak durulması gereken bir firma.Müşteri hizmetleri olsun,baş bayi olsun rezalet.Daha 2011/01 yılında takılmış,bakır borularda ve şamandıra başında oksitlenme,paslanma olmuş.Gaz kaçağı için yetkili ve baş bayiye gittim,sorunu çözdük diye garantili olmasına rağmen para talebinde bulundular.Artık son çare olarak başka bir LPG ustasına gittim,yetkili değil ama sorunumu çözdü.

KISACA UZAK DURUN,KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM !!!!!!!!

• ben de mimgas kullananlardanım ve tavsiye etmiyorum.gidin adam gibi para verip brc zovoli vs. taktırın..
  • Aynen size katılıyorum bende. Uzak durulacak bir kit. Hiç denemeyin.Bende güç bela işçilik hariç, kit paramı alarak söktürebildim.İşçilik parasını kestiler, sistem sorunlu çalıştığı halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_uzelli -- 14 Ağustos 2014; 13:13:25 >
  • Bende arabama mimgaz taktırdım. dört yıldır sıkıntı olmadan kullanıyorum.
    Bence gaz sistemlerinde değil de takan ustada problem.
  • lpg kitlerini araştırırken uygun fiyat nedeniyle bir ara niyet etmiştim ama cesaret edip taktırmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.