Şimdi Ara

Minecraft Altının En İyi Kullanım Alanı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben arkadaşımla survival oynuyorum ve bol bol altın bulduk. bunları nasıl kullanabiliriz. zirh başlık bot pantolon kılıç vs yapmak bana pek iyi bir fikir gibi gelmiyor. geçen altın kılıç yaptım 4 örümcek kestim kılıç yarıya indi. hemen kırılıyorlar. en iyisi altın elma gibi geliyor.??

• Pusula, harita, saat yapin
    Ve altin elma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence altın elma yapmak düşünülebilir.
  • Altın Elma en iyisi. Pusula, saat gibi şeyler pek kullanışlı değil.
  • Demir yolu yapımında işe yarayacaktır
  • Demir yolu, saat, altın elma yaparken kullanın.

• altın elma ne işe yarıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

altın elma ne işe yarıyor?

Yiyip can doldurmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayigit

quote:

1.6da yeni güncellemede atlar için zırhda oluşturabilirsin.Bu sefer altınlar demirden daha güçlü at zırhları için.At zırhları 3 tane var.Demir, altın , elmas.

Birde altın elma sadece can doldurmaz.Yedikten sonra ateş dayanıklılığı verir ve lava düşünce ölmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1k1

quote:

Orijinalden alıntı: tahayigit

quote:

1.6da yeni güncellemede atlar için zırhda oluşturabilirsin.Bu sefer altınlar demirden daha güçlü at zırhları için.At zırhları 3 tane var.Demir, altın , elmas.

Birde altın elma sadece can doldurmaz.Yedikten sonra ateş dayanıklılığı verir ve lava düşünce ölmezsiniz.

Yanlışınız var. Son snapshot itibarıyla 1.6'da at zırhları yapılamayacak nether fortress ve dungeonlardaki chestlerden çıkacak. Bir de 2 çeşit altın elma vardır bi enchli altın elma birde normal altın elma normalinde sadece 5 saniyelik rejenerasyon etkisi verir. Enchanted olanda ise dediğiniz özellikler bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bofames -- 10 Haziran 2013; 12:33:57 >

• Altın ile balta kılıç felan yap.Canavarları daha kolay öldürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

quote:

Orijinalden alıntı: -SackBoy-

Altın ile balta kılıç felan yap.Canavarları daha kolay öldürürsün.

Önermem. Altın ile yapıldığı zaman 30 kullanımlık bir şey oluyor ve çok çabuk kırılıyor. Hızlı atak yapması güzel fakat böyle yapa yapa altın kalmaz elinde. Elmas yoksa zırh, balta, kılıç vs. demir en avantajlısı.

Evet kullanım süresi az ama yine de canavarları daha kolay öldürebilirsin.Zaten en iyisi elmas (diamond).Kırılmamış taş da iyi bence.Demir de çok güzel.Ama en iyisi elmas (diamond)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SackBoy- -- 16 Haziran 2013; 11:38:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önermem. Altın ile yapıldığı zaman 30 kullanımlık bir şey oluyor ve çok çabuk kırılıyor. Hızlı atak yapması güzel fakat böyle yapa yapa altın kalmaz elinde. Elmas yoksa zırh, balta, kılıç vs. demir en avantajlısı.

Evet kullanım süresi az ama yine de canavarları daha kolay öldürebilirsin.Zaten en iyisi elmas (diamond).Kırılmamış taş da iyi bence.Demir de çok güzel.Ama en iyisi elmas (diamond)

Kırılmamış taş mı? Onunla alet yapmayı hiç denemedim. Daha mı dayanıklı kırılmış taş ile yaptığımızdan?

Normal taş ile alet yapılmıyor olması lazım...

Bence multiplayerda altının en iyi kullanım alanı altın elmadır.

• Ben hep altın elma yapıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kırılmamış taş ile nasıl yaptınız bizede anlatır mısınız?

• İksirler ve ray yapiminda kullaniyorum genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bofames

quote:

quote:

quote:

Kırılmamış taş ile nasıl yaptınız bizede anlatır mısınız?

Kırılmamış taş demişim.Kırılmayan taş derken aslında taş kırılıyor.Kırılmamış taş dememin sebebi çok zor yapıldığı için.Taşın adı obsidyen.Obsidyen ancak elmas kazma veya elmas şeyleri ile kırılabilir.Kırılması zordur.Obsidyen ile kılıç vs. yapmak için mod gerekir.Ama bulunması için mod gerekemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SackBoy- -- 19 Haziran 2013; 11:37:31 >

• ftb minecraft (feed the beast yanlış yazmış olablirim ) oynarsan altını elmasa çevirebiliyorsun
    yada minecraft ına minimumstone mod kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.