Bildirim
Minecraft Bad Video Card Drivers Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel.
Sorun Devam Ediyor -
1) Ekran kartı güncelle.
2) Ram ver.
3) Ekran kartı özellikleri değiş.
4) En son başvuracağın yöntem: BadVideoCard
(Rar şifresi: uberior ) (Boşluksuz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 4 Nisan 2013; 20:08:16 > -
Kardes Denedim ama bir işe yaramıyor :( -
Format? -
Yeni format attım -
quote:
Orijinalden alıntı: Uberior
Format?
Formatla ne alakası var yahu. Donanımsal olduğu belli. Çünkü şu anda Google'dan baktım bayağı eski senin laptop. Daha kuvvetli bir bilgisayara geçmen yardımcı olur sana ya da laptop'un ekran kartı mxm2 tip ise değiştirebilirsin. Yani şu ÖRNEKte ki gibi. -
Leptopunun eski olduğu anlaşılıyor dostum.Bu yüzden yeni bir bilgisayara geçmeni önereceğim ama sen de ''Bir oyun için bilgisayar mı değiştirilir!''diyeceğin için bişey diyemeyeceğim, anlıyacağın üzere minecraft gelişmiş video kartları kullanan bir oyun, her ne kadar grafikleri sana kötü gelse de.Arkadaşın 4 GB ekran kartlı pc sinde kasıyodu.Sonuçta yeni nesil video kart gerekiyor... -
oyunun grafik ayarlarını düşür ama açılsa bile büyük ihtimal kasar yine. -
Bendede Aynı Sorun Var.İnternetten EKran Kartını guncelleyin DEdiler Aradım İndirdim.Ama Olmadı.Pc Ozelliklerim.2 gb ram radeon x1650 series.32 bit win 7 1208 gb ekran kartı ve ya daha fazla Lütfen Yardım Edin. -
alaksı yok merhaba ben minecraftı 1.5 yıldır oynuyorum ve ustasıyım benim arkadaşımın biligsayrında ati radeon pro family 256 mb ve 1gb ram var ve bilgisayar 6 yıllık bendede x1600 767 mb ekran kartı 1gb ram var ve benimde bilgisayar 6 yıllık o driver hatsını ben ekran kartı driver yükleyince geçiyo fakat ne hikmetse format attım bilgisayra yüklsedim driver ı ama çalışmıyor ve bad drivers hatasını veriyor yani sorun kesinlikle donanımsal değil sistemsel -
Ekran kartı onboard mı? -
Arkadaşlar format falan alaka yok .
Bu konuda bu link de gerekli açıklamalar çözümler yer verilmiştir .
LİNK :http://forum.donanimhaber.com/m_84534343/f_//tm.htm#84534343
KENDİ ANLATIMLARIMDIR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9C588B1 -- 29 Kasım 2013; 10:25:43 > -
konu hort olacak ama hala aynı hatayı alanlar varsa bu videodan çözebilirlerhttp://www.youtube.com/watch?v=kHUznExTCjw -
Arkadaşlar ben biliyorum valla işinize yarıyacak. Bilgisayarınız windows 7 ise windows 7 den başka windows yükleyin windows xp ise windows xp den başka öyle işte bunu yapın sorun düzelecek. -
kardeş en kısa ve net çözümü sunuyorum . driver booster diye program var onu indir güncel olmayan driverlerinı bulup güncellesin ve yeni format attım diyorsun yani onlarca driverın yüklü değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X