Bildirim
Minecraft Bölümümüz Hayırlı Olsun
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet çok iyi oldu.aslında benim hep aklımdaydı böyle bir oyunun kendine has bir bölümü neden yok diye.dün forum öneri/şikayette başlık açmıştım saolsunlar hızla çözüme ulaştırdılar
donanımhaber forumminecraft bölümü açılsa? » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_57730909/tm.htm
-
1 tane oyun oynuyorum onunda forumu oldu sonunda -
Güzel oldu bu ya server ararken şansıma oyun bölümünde bulmaktansa burdan oynarız artık -
Beyler serverlar başlığı altında bi konu açsanız da şu anda mevcut olan açık olan sunucuları paylaşsanız nasıl olur -
Sonunda ya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HiT The GaS
Beyler serverlar başlığı altında bi konu açsanız da şu anda mevcut olan açık olan sunucuları paylaşsanız nasıl olur
honanımdaber nikli bir arkadaşın konusu vardı sv ile ilgili onu bulup şikayet et kısmından buraya taşınmasını isteyeceğim silmeden taşırlarsa çok iyi olur.ayrıca genel bir sv başlığı da iyi olur.varmı sv bilgiisi iyi olan? benim bildiğim 2 sv var şu anda.ama sv pek takılmadığım için karışmak istemiyorum pek -
Çok iyi oldu cidden.En azından adam akıllı türk serverları ortaya çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
Çok iyi oldu cidden.En azından adam akıllı türk serverları ortaya çıkabilir.
bu oyunu oynamadan önce avatarında ne oldugunu çözememiştim ve bu arada bu bölüme özel server açmalıyız!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun minecraft seven arkadaslarmıza gercekten gerekliydi. -
MostCraft gelin 176.31.229.42:25570 Konuda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
Çok iyi oldu cidden.En azından adam akıllı türk serverları ortaya çıkabilir.
bu oyunu oynamadan önce avatarında ne oldugunu çözememiştim ve bu arada bu bölüme özel server açmalıyız!
-
quote:
Orijinalden alıntı: koray0505
MostCraft gelin 176.31.229.42:25570 Konuda var.
konulu server -
Binbaşım Türkiye'nin 2. siyiz :D -
quote:
Binbaşım Türkiye'nin 2. siyiz :D
espriyi anlamadın hacı ben pek sv sevmiyorum ama sorayım lag durumunedir, savaş filan oluyormu biri gelip istila ediyormu server premium hesap içinmi değilse hangi sürüm?modlumu? -
Arkadaslar bu server muhabbetlerini kendi konuları altında yaparsak bize sunulmus bu imkanı daha düzenli kullanabiliriz diye düşünüyorum sonradan bu bölüme gelen arkadaslarımıza da örnek olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
MostCraft gelin 176.31.229.42:25570 Konuda var.
konulu server
-
Gerçekten iyi olmuş minecraft bölümünün açılması Ayrıca bence en kısa zamanda iyi bir minecraft imzası yapmalıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehper
Gerçekten iyi olmuş minecraft bölümünün açılması Ayrıca bence en kısa zamanda iyi bir minecraft imzası yapmalıyız
imza işini ben hallederim eğerki minecraft grubu açılacaksa.ama grup konusunda bir ricam var mminecraft fan klup filan şeklinde bir grup kurulmasın.mesela imzamdaki online pilotlar klubü gibi bir isim olabilir yani ... fan klup tarzı isimler pek hoş durmuyor. minecraft oyuncuları gibi birisim daha iyi olur gibi minecrafters
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Orijinalden alıntı: Mehper
Gerçekten iyi olmuş minecraft bölümünün açılması Ayrıca bence en kısa zamanda iyi bir minecraft imzası yapmalıyız
imza işini ben hallederim eğerki minecraft grubu açılacaksa.ama grup konusunda bir ricam var mminecraft fan klup filan şeklinde bir grup kurulmasın.mesela imzamdaki online pilotlar klubü gibi bir isim olabilir yani ... fan klup tarzı isimler pek hoş durmuyor. minecraft oyuncuları gibi birisim daha iyi olur gibi minecrafters
Evet fan clup demektense Minecrafters daha iyi olur Merakla bekliyoruz imzayı hocam
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X