Şimdi Ara

Minecraft Bölümümüz Hayırlı Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehper

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: Mehper

Gerçekten iyi olmuş minecraft bölümünün açılması Ayrıca bence en kısa zamanda iyi bir minecraft imzası yapmalıyız

imza işini ben hallederim eğerki minecraft grubu açılacaksa.ama grup konusunda bir ricam var mminecraft fan klup filan şeklinde bir grup kurulmasın.mesela imzamdaki online pilotlar klubü gibi bir isim olabilir yani ... fan klup tarzı isimler pek hoş durmuyor. minecraft oyuncuları gibi birisim daha iyi olur gibi minecrafters

Evet fan clup demektense Minecrafters daha iyi olur Merakla bekliyoruz imzayı hocam

aslıına bakarsan böyle ingilizce ek getirilmiş kelimeleri pek sevmiyorum.ama minecraftçılar demekde çok saçma durur

• Minecraft Bölümü Fan Üyeleri deseniz cok mu garip durur arkadaslar : ) üstünede minecraftla ilgili bir sembol ayarlarsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Minecraft Bölümü Fan Üyeleri deseniz cok mu garip durur arkadaslar : ) üstünede minecraftla ilgili bir sembol ayarlarsınız ?

çok uzun bir isim olur bide hoş değil.daha kısa ve söylenişi yazılışı güzel olmalı mümkünse tek kelime olmalı.
  • Sevindim minecraft için bölüm açılmasına gerekliydi bence, herkese hayırlı olsun
  • merhaba arkaaşlar şöyle bir imza denemesi yapım minecrafters ismindne yola çıkarak oldukça sade yaptım temel olarak amaca hizmet etmeli ve en basit en sade şekilde minecraftı anlatmalı diye düşünerek şunu hazırladım

1. imza imzada resim+ yazı şeklinde bulunacak şekilde:

2. imza sadece resim olarak

Minecraft Bölümümüz Hayırlı Olsun

dediğim gibi eğer böyle bir grup kurulacaksa ismi belli olduktan sonra imza işi kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 18 Şubat 2012; 18:17:05 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.