Bildirim
Minecraft CD Key
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
MC'de cd key ne ara oldu la? -
Sitesinden Redeem Code veya Gift olarak alınabiliyor diye biliyorum.O yüzden.Hesap istemiyorum yani.Orda onu anlatmak istemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: JesterJok
Sitesinden Redeem Code veya Gift olarak alınabiliyor diye biliyorum.O yüzden.Hesap istemiyorum yani.Orda onu anlatmak istemiştim.
valla gel sana premium satayim hocam hiç girmiyorum nicki bobkins10 arkadaş hediye etmişti minecraft.net ten girer skin falan degişirsin vakifbank atm 20 tl anlaşiriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Right_Click
quote:
Orijinalden alıntı: JesterJok
Sitesinden Redeem Code veya Gift olarak alınabiliyor diye biliyorum.O yüzden.Hesap istemiyorum yani.Orda onu anlatmak istemiştim.
valla gel sana premium satayim hocam hiç girmiyorum nicki bobkins10 arkadaş hediye etmişti minecraft.net ten girer skin falan degişirsin vakifbank atm 20 tl anlaşiriz
Usta gerçekten hesap lazım değil.Ben gift olarak istiyorum.Fiyatı neyse Minecraft'ın üzerine biraz da komisyon olarak sana göndereyim sen de bana gift olarak alıver olmaz mı? Paypaldan gönderirim ordan çekersin kendi kredi kartına.
-
Bana da verebilir misiniz çok ihtiyacım var... -
minecraft gift kodunu 20 tl paypal karsılıgı satabilirim :)) iyi günler
http://forum.donanimhaber.com/m_85512421/tm.htm -
minecraft gift kodunu 10 tl paypal veya 9 tl mobil ödeme olarak satıyorum, hala almadıysanız en ucuzu bendeki gibi görünüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X