Şimdi Ara

Minecraft En iyi Seed.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle eminim ki, gelmiş geçmiş en iyi Seed'i buldum. Daha iyisi mümkün değil. Çünkü, hem Jungle, hem çöl, hem bataklık, hem Savana biomlarının birleştiği noktada ve hem de köy ve çok sayıda dungeon var. Kesinlikle daha iyi bir Seed olamaz. Zaten o yüzden video çekip koydum.

• Bu da bence en iyi çöl köyü. Hemen dibinde temple var ve toplamda sekiz elmas var.
  • Güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

Güzelmiş

Teşekkür ederim ama daha iyisini de buldum. Hatta öyle bir seed bulmak neredeyse imkansız gibi gözüktü bana. İsterseniz onu da koyarım buraya. :))
  • Doğuş yerinin tam altında değil ama çok yakınında Stronghold kalesi ve Zindan olan bir yerde doğmak isteyen ve bu nedenle Seed isteyen biri varsa link verebilirim.
  • Yok böyle bir seed.

Düşünün ki, yaklaşık olarak iki bin beş yüz defa rastgele başlatmada çıkabildi böyle bir şey. Evet, bugünlerde canım sıkılmasın diye art arda defalarca yeniden rastgele şekilde başlattım Minecraft'i. Çok güzel diyebileceğiniz bir Seed ancak iki yüz denemede bir çıkabiliyor. Ama böyle bir şey ancak iki bin beş yüz denemede çıkabildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 19 Eylül 2015; 11:04:22 >

• Ve bu da iki köy yan yana, her biri birbirinden merdane.

La iki köyü nasıl koruyacaksınız? Deli misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyimis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

İyimis

Size de teşekkür ederim. Valla emin olun iyi seed bulmak çok zor iş.

Bir de şu var tabii. En başta içinde elmas filan olan sandıkları bulunan bir yerde mi doğmak önemli, yoksa, epeyce süre oynayacağınız yerin güzel ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor olması mı önemli?

Bence elmas bulmak sorun değil. Nasılsa çok sayıda bulursunuz. Ama mesela hemen yanınızda bataklık biyomu var ise slime aramaktan kurtulursunuz.

Tabii en güzel yerler cangıl biyomları. Ama hiçbir şey olmayan bir cangıl biyomunun ortasında sap gibi ne yapacaksınız ki? Bence hemen kenarında bir köy olan Jungle biyomu daha iyidir. Böyle bir video koymuştum.

Bir de, Nether Kalesi'nin yakın olması önemli. Ne de olsa ara sıra gidip geliyorsunuz. Stronghold uzakta da olsa olur. Çünkü normalde bir defa gidiyorsunuz. Sık sık Stronghold kalesine gidip ne yapacaksınız ki?

Gerçekten iyi bir seed bulmak için defalarca, ama defalarca random, yani seed alanı boş şekilde rastgele başlatmak gerekiyor. Fakat baktım ki pek kimse bakmıyor, artık uğraşıp seed koymuyorum.

Ama iki yabancı abone olmuş. :)) Neyse. Onlara ayıp olmasın diye arada bir belki güzel bir seed bulmaya çalışabilirim. Dün yaklaşık dört yüz defa random başlattım, neredeyse hiç iyi yer çıkmadı. Ona göre düşünün artık iyi seed bulmanın zorluğunu.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Bakmak isteyen olursa güzel sedlerden şu ikisini de koyayım.

• Geçen gün rakamı yanlış yazmışım. Bu gördüğünüz sedler Minecraft'i yaklaşık üç bin defa random, yani sed kısmı boş olarak başlatmak sonucunda çıkan sedlerden beğendiklerimdir.

Bir deneyin biraz, üç bin defa başlatmanın ne olduğunu ve çoğunuza sıkıcı geleceğini göreceksinizdir.

Not: Bu s.e.e.d sözcüğünü site neden yıldızlıyor anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

İyimis

Çok teşekkür ederim. Geçen gün yanlış yazmışım. Son bir ayda random olarak, yani sed kısmı boş bırakılarak yapılan yaklaşık üç bin defa tekrar rastgele başlattıktan sonra karşıma çıkan sedlerden beğendiğim ya da ilginç bulduklarımı koydum. Tuhaf olan şey burada geçen gün yazdığım mesaj silinmiş. nedense. O yüzden koyduğum iki se.ed videosunu daha yeniden buraya koyayım.

• En son neredeyse köyün altında olan bir Stronghold ve temple buldu. Tam altında değil ama çok yakın.

Köyün tam altında da bir zindan varmış. -199 -335'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 19 Eylül 2015; 14:32:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.