Saygılı ve seviyeli şekilde oyunu oynayacak ve birlikte köy kuracak gönüllülerle oyunu oynamak istiyorum. (Fazla kişi olursak köy savaşları olabilir geçen versiyonlardaki gibi) Ağ adı:Minecraft-dh1 Şifre:123 Gönüllüler +18 olursa sevinirim.
Kardeşim ben de katılsam olur mu? Oyunu biliyorum ama aşırı seviye değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Brooda Kardeşim ben de katılsam olur mu? Oyunu biliyorum ama aşırı seviye değil. Tabii gelin.
quote:Orijinalden alıntı: CyBeRBoY quote:Orijinalden alıntı: Brooda Kardeşim ben de katılsam olur mu? Oyunu biliyorum ama aşırı seviye değil. Tabii gelin. bu arada ağ mevcut değil diyor hamachi bi kontrol eder misin
quote:Orijinalden alıntı: Brooda quote:Orijinalden alıntı: CyBeRBoY quote:Orijinalden alıntı: Brooda Kardeşim ben de katılsam olur mu? Oyunu biliyorum ama aşırı seviye değil. Tabii gelin. bu arada ağ mevcut değil diyor hamachi bi kontrol eder misin minecraft-dh1 doğru yazılmış.
Ağ dolu diyor Devam ediyormusunuz 1 ay geçmiş konunu ustunden yoksa kapalı olduguu içinmi böyle bir uyarı aldım