Şimdi Ara

minecraft kasıyor (GTX 860m)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı belirrttim minecraft oynarken görüntü gidip geliyo falan(minecraft ekranındayken) bunun çözümü nedir yardım lütfen çok ksasıyor

• UP ARKADAŞLAR CRYSİS 3 PLANETSİDE 2 WARFACER FALAN ULTRADA HİÇ BİR ŞEY YOK SADECE MİNECRAFTTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 14 Haziran 2015; 18:07:06 >
  • Büyük ihtimal ramdendir oyuna girerken kaç ram kullanıyosun?
  • BerkanKhrmn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sisteme vurmaya çalışmayın sistem sağlam 16GB ram var crysis 32DE ultrada kasmıyor diyorum?
  • Bende sana diyorum ki minecraft oyuna girerken genelde ram in bir bölümünü kullanır anlatabiliyomuyum? isterse 500 gb ram olsun oyunun kendi ayarında var diyorum sıkıntı oyuna giriş yaparken launcherda ayarlar vardır ordan oyunun kaç ram kullandıgına bak eger az kullanıyorsa onu yukselt
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkanKhrmn

Bende sana diyorum ki minecraft oyuna girerken genelde ram in bir bölümünü kullanır anlatabiliyomuyum? isterse 500 gb ram olsun oyunun kendi ayarında var diyorum sıkıntı oyuna giriş yaparken launcherda ayarlar vardır ordan oyunun kaç ram kullandıgına bak eger az kullanıyorsa onu yukselt

Launcher'de nerde bulamadım mümkünse bi foto atarmısın?
  • Technic launchermı kullanıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 950 PUBG Mobile yi kasıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.