Şimdi Ara

Minecraft'la İlgili Herhangi Bir Sorusu Olan Buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
24.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servera yakında olugin eklicem sw gelmek isteyen sölebilir şimdiden tşk ederim

• Single player modunda açlığı iptal etme nasıl oluyor? Yani bi videoda görmüştüm hiç acıkmıyordu.Ama can bar ı mecvuttu.Bir de Sürekli gündüz olayı var o nasıl oluyor?
    Bu 2 sini yapıp single player oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Single player modunda açlığı iptal etme nasıl oluyor? Yani bi videoda görmüştüm hiç acıkmıyordu.Ama can bar ı mecvuttu.Bir de Sürekli gündüz olayı var o nasıl oluyor?
    Bu 2 sini yapıp single player oynamak istiyorum.

açlık barını kapatma yeni versiyonlarda varmı bilmiyorum ama eski versiyonlarda zaten açlık barı yok sürekli gündüzüde muhtemelen bir commands le yapmıştır yani multideki komutları single da yapmanı sağlaayan singleplayer commands adlı bir mod var bunu yükle ve t ye basıp multiteki kodları yazarsan multidekilerin aynısı single a taşınmış olur .
  • @mastergamer Zip dosyasını indirip AppData/Roaming/.minecraft'ın içinde texturepacks klasörüne atıyorsun ama önce HD texture fix kurman gerek.

@asasinodepulgas Evet pluginsiz çalışır.

@Executor Eski versiyonlardadır o video açlık barı 1.8 ile geldi. Sürekli gündüz için Too Many Items adlı modu kullanabilir ayrıca bu modla item de alabilirsiniz.
  • Cevaplar için teşekkürler, modlarla falan uğraşmak istemiyorum.Bu halde başımın çağresine bakmaya çalışacam
  • serverda survival modunda nether yaptimda giremiyorum neden acaba kurarken serveri birşeyi mi atladim neden nethera giremiyorum kapıyı filan doğru yaptim ama girmiyor
  • Kapı çalışıyomu eminmisin mesela yaktınmı kapıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WantedLordd

Kapı çalışıyomu eminmisin mesela yaktınmı kapıyı

yaktım içi mosmor hatta sesler bile geliyor hatta ortaya giriyorum böyle karşısı sallanıyor ama nether a giriş yaratılmıyor sadece öyle duruyor ....
  • Server properties dosyasındaki allow nether kısmı true mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Orijinalden alıntı: WantedLordd

Kapı çalışıyomu eminmisin mesela yaktınmı kapıyı

yaktım içi mosmor hatta sesler bile geliyor hatta ortaya giriyorum böyle karşısı sallanıyor ama nether a giriş yaratılmıyor sadece öyle duruyor ....

arkadaşın dediği gibi serveri yaratırken o not defterinin içinde nethere girişi false yapmışsındır onu true yapıp defteri kaydedersen büyük ihtimal gidilebilir durumda olucaktır :)
  • EDIT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 3 Mart 2012; 2:01:04 >
  • nehter de pusula çalışmadığından kaybolmamak ve dönüş kapısını bulabilmek için ne tür yol izlenebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hik75

merhaba arkadaslar ben kuzenimle minecraft1.1 oynuyoruz ama multiplayer de ben girdigimde kuzenimi atiyor kuzenim girdiginde de beni atiyor sanirim isimlerimizin ayni olmasindan dolayi nasil isim degistirebilirim veya sorun baska birseymi yardimci olursaniz sevinirim ?

oyuna girerken ilk başta username çıkar oraya isminizi yazın daha sonra böyle bir sorun olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

nehter de pusula çalışmadığından kaybolmamak ve dönüş kapısını bulabilmek için ne tür yol izlenebilir?

üst üste blokları dizip torch koyabilirsiniz veyahut yere torch dikerek kaybolmanızı engelleyebilirsiniz
  • ARKADAŞLAR BEN EKİN EKCEM AMA BİLMİYOM VEYA ÇALIŞMA MASASINDA ADAM YAPCAM NASIL YAPARIM YA BİLDİKLERİNİZİ BANA SÖYLEYE BİLİRMİSİNİZ
  • ARKADAŞLAR BİRDE BEN LB PHOTO REALİSM KULLANDIĞIMDA HER ŞEY GÜZEL AMA SU GÖZÜKMÜYOR ACABA NEDEN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.baba24

ARKADAŞLAR BİRDE BEN LB PHOTO REALİSM KULLANDIĞIMDA HER ŞEY GÜZEL AMA SU GÖZÜKMÜYOR ACABA NEDEN?

mc patcher adlı programla patchlemediysen bu sorunu yaşaman normaldir mc patherin en güncelini indir daha sonra texturepack dosyasını yukarıdan mods add seçeneğiyle ekle ve patch butonuna bas sorunun düzelecektir ayrıca yukardaki mesajının çözümüde eğer hoe adlı iş aletiyle dirt i (toprağı) kazmıyorsan seed ekemessin öncelikle hoe yap daha sonra dirt e sağ mause la tıkla ve seedi ek

• ben texture pack i kurdum ama şimdide su gözükmüyor yani her şey gözüküyor su gözük müyor birde minecraft da bir kaç mod indirdim onları nasıl kurcam ki oynayayım yardım edin ha bide buğday nasıl ekilip biçiliyor lütfen yardımmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.baba24

ben texture pack i kurdum ama şimdide su gözükmüyor yani her şey gözüküyor su gözük müyor birde minecraft da bir kaç mod indirdim onları nasıl kurcam ki oynayayım yardım edin ha bide buğday nasıl ekilip biçiliyor lütfen yardımmmmmmm

kardeş afedersin ama körmüsün yukarda yazdım ya senin tüm sorularının cevaplarını

• ya kardeş ne yazdığın anlaşılmıyor hoe nedir ve pachter en güncel mi bilmiyorum 2.2.0 dahası varsa link ver yükleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.