Şimdi Ara

Minecraft'la İlgili Herhangi Bir Sorusu Olan Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
24.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 6-7 aydır bu oyunu oynuyorum istediğiniz soruyu sorabilirsiniz cevaplayabilirim

• Kardeşimle birlikte oynamak için için hamachiden kurdum minecraft 1.1 kullanıyoruz.

http://www.egeyleminecraftoynuyoruz.com/archive/index.php/thread-540.html

bu konudan baka baka yaptım orda 1.0 için anlatılmıs ama olur dedim ...

Sorun bazı yerleri kazamıyoruz elimizle bile toprak ağaç kazılmıyor ama bazı yerler kazılıyor bu sorunu nasıl çözeriz ?

Kazıyorsun ama hiç kazmamış gibi yerinde duruyor ağaç veya toprak ...

Ana konuya da yazdım neden olabilir
  • Ana doğduğunuz kısım spawndır. Bu bölgede kırılmaya karşı koruma vardır admin olmadıkça kıramazsınız. Konsoldan op [Nickiniz] komutunu yazarak kendinizi admin yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedlordd

Ana doğduğunuz kısım spawndır. Bu bölgede kırılmaya karşı koruma vardır admin olmadıkça kıramazsınız. Konsoldan op [Nickiniz] komutunu yazarak kendinizi admin yapabilirsiniz.

Sadece doğduğumuz yeri kazamayız dimi diğer heryer kazılabilir ? admin olmak istemiyorum hilesiz yapmak istiyorum :)
    Eğer her multi server açtığımızda doğulan yer kazılamıyorsa sorun yok ben normal oyun gibi sandım acaba yanlışlık mı yaptık diye kurarken :)

Peki benim baktığım konu 1.0 için 1.1 için de olur dimi çok fark yok gözüküyor.

Teşekkürler
  • Hiçbir fark yok. Multiplayerda kazamazsınız evet doğduğunuz yeri
  • dyeler ne işe yarıyor bide altın ne işe yarıyor bunları en verimli nasıl kullanırım
  • Altın hiçbir işe yaramaz kanımca. Sadece ray sistemi yaptıysanız hızlandırıcı ray yapabilirsiniz.

Dyelar ise woolları renklendirmeye yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan dostum kullandığın Texture patch falan varmı hd memnun olduğun yada önerebilceğin ?
  • Sphax kullanıyorum gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedlordd

Sphax kullanıyorum gayet güzel

Geç oldu zıbarayım yarın araştırcam dostum merak ettim kullabilirim
  • sorum:evde 3 bilgisayar var kardeşimle ben multiden beraber oynamak istiyoruz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hamachi viya başka bi program gerekiyor galiba..detaylı bi şekilde anlatırsan sevinirim
  • Hamachiden yeni bir ağ oluşturup oynayabilirsiniz. Nasıl server kuracağınızıhttp://www.egeyleminecraftoynuyoruz.com/archive/index.php/thread-540.html burada anlatıyor
  • serveda survival modda serveri kuran bensem adminim sanırım op yazarak kendimi admin yaptım ama uçma filan nasıl oluyor veya kardeişimi ışınlamayı denedim çalışmadı :S
  • /tp [Işınlanan] [Hedef Kişi] Bu komutla teleport yapabilirsin.

Uçma içinse /gamemode [Nick] 1 yazarak creative moda geçerek uçabilirsin.
  • çok yardımcı oldu sağolasın .4 saattir başından kalmadık yalnız şu sphax modunu yükleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastergamer -- 27 Ocak 2012; 18:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WantedLordd

/tp [Işınlanan] [Hedef Kişi] Bu komutla teleport yapabilirsin.

Uçma içinse /gamemode [Nick] 1 yazarak creative moda geçerek uçabilirsin.

Bu kodlar hiçbir plugin yüklemedende çalışıyor mu ? Çalıştıramadımda.
    Bide 4-5 kişi oynayabileceğimiz hamachi serveri varsa(survival) oynayabiliriz.
    Yada oynamak isteyen olursa benim daha önce kurdugum arkadaşla oynadığımız bi survival harita vardı ordada oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 27 Ocak 2012; 21:31:59 >
  • Meraba arkadaşlar konuyu başlatan arkadaş çok güzel bir işe el atmışsın bnde senin gibi sorulan sorulara cevap verebilirim yani sana yardımcı olurum bu oyun benide sardı baya :) bu arada kaliteli bir server istiyorsanız mc.****cu.com serverine öneririm **** (beelki tanırsınız) onların serveri ama şuan bakımda 1-2 güne açılacaktır . Herkese iyi oyunlar .
  • bu arada arkadaşlar bende egeyle minecraft oynuyoruz daki gibi büyük bir otel yapıcam daha sonra ev felan dikicem yanlarına böyle şehir gibi yapıcam daha sonra onu bir serveri atıp server kurucam tüm işlemleri bitirdiğimde 1-2 adminle serveri başlatıcam ama bu bayağı uzun sürücek şimdiden adminlik isteyenler bu konunun altına yorum olarak atsın gerçekten güzel hedeflerim var :)
  • ARKADAŞLAR BEN SİNGLEPLAYER OYNUYORUM YAPTIĞIM ÇİFTLİĞE ÜSTTEN BAKMAK İÇİN TUĞLA DĞZEREK ATLAYA ATLAYA YUKARI ÇIKTIM VE BULUTLAR SADECE GÖZÜKÜYO AMA BEN HALA AŞAĞI İNEMEDİM NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM

• as beyler benimde minecraft bukkit serverım var 1.1 plugin ekliyebiliyorsunuz her yeri kazabilirsiniz bunun için admin olmanız gerek eğer hiç admin olmassa başka kişi gelirse filan bişe kazamaz minecraft 1.1 kurmak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.