arkadaşlar şu yeni güncelleme gelmişya etkin olabilmesi için oyunu baştan mı başlamak gerekiyor yoksa yenilikler eski save'lere de ekleniyor mu? bilginiz varmıydı :)
quote:
Orijinalden alıntı: LEO.
arkadaşlar şu yeni güncelleme gelmişya etkin olabilmesi için oyunu baştan mı başlamak gerekiyor yoksa yenilikler eski save'lere de ekleniyor mu? bilginiz varmıydı :)
bastan kurmana gerek yok baslatirken force updateyi tikla sonra baslat kendisi guncelleyecek, eski savelerede ekleniyor bildigim kadariyla...
quote:
Orijinalden alıntı: hik75
quote:
Orijinalden alıntı: LEO.
bastan kurmana gerek yok baslatirken force updateyi tikla sonra baslat kendisi guncelleyecek, eski savelerede ekleniyor bildigim kadariyla...
zaten update ettim de yeni dünya yaratınca yenilikler farkediliyor eski savelerde pek fark göremedim belki de ben bulamiyorumdur, deneyen bilen yok mu? :)
Multiplayerda Millet evlerini kendileri hariç kırılmaz yapıyorlar bu nasıl oluyor?
Multiplayer serverına WorldEdit'i nasıl yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: gfbberkanxxd
Multiplayerda Millet evlerini kendileri hariç kırılmaz yapıyorlar bu nasıl oluyor?
admine soyluyorlar wg yapiyor koruma altina aliyor
quote:
Orijinalden alıntı: gfbberkanxxd
admine soyluyorlar wg yapiyor koruma altina aliyor
Ben bi buyu masası kurdum 2 kere büyü yaptıktan sonra bidaha büyü yapamadım yeni masa kurdum yine aynı şey oldu ne yapmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: ekocuk07
Ben bi buyu masası kurdum 2 kere büyü yaptıktan sonra bidaha büyü yapamadım yeni masa kurdum yine aynı şey oldu ne yapmalıyım?
lwl in yetmemiştir exp puanindan goturuyor büyüler
Bide blaze sanırım nether modda çıkıyo ama ben hiç rastlamadım sen hiç rastlayabildinmi?
Ya su spc commands modunun multiplayer icin olanı varmi? Aslında bı tane biliyorum world edit plugini ama Buda Spc nin bütün komutlarını içermiyor.. İstediğim multide arkadaşımın skinini kolayca degistermek.. Bu world editle mumkunmu ? İsallah anlarsın biraz karıştırdım :)
ben oyuna yeni başladım multiplayerda oynuyorum, sandığın üstüne tabela koyunca açamıyorlar ama evimi tamamen yıkanlar var bunu nasıl önleyebilirim?
yav ben kayboldum nasıl ilk doğduğumuz yere veya başka biyere ışınlanıyoz????
selam,öncelikle iki şey sorucam: 1- eğer oyunu orjinal alırsam multi oynayabilirmiyim ? (türkiyede bagzı oyunlar kapalı oluyor malum) 2-orjinali sordum çünki zamanında (1 hafta evel) arkadaşla korsan yoldan denemek amacıyla minecraftın 1.25 sürümünü edindik ve hamachi üstünden bir room açtık (youtube da bunu anlatan bir videonun aynısını yaptık) arkadaş benim odama girince oyun beni atıyor,ben odaya geri girince onu atıyor,bizde anlam veremedik ? cevaplar için şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetSefa1
yav ben kayboldum nasıl ilk doğduğumuz yere veya başka biyere ışınlanıyoz????
Ufak bi not olarak yazayım. Minecraft da öldüğünüzde kendinizi evinizde bulmak istiyorsanız yatak koymayı unutmayın yatak checkpoint görevi görüyor. 2 farklı yerde yatak varsa en son hangisinde uyuduysanız yeniden doğarken orda doğarsınız.
Şu oyuna bir türlü ısınamadım ya
abicim sonu var mı sonu
abicim serveri yaptım kimse giremio ıpı verdim bende oluo onlar da olmuo bu 1 soruydu 2.sorum adminken nasıl uçulur :D ölümsüzlük kodu varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
abicim sonu var mı sonu
Oyunun belli bir sonu yok
ben too many items yukledim sonra oldu bir kaç kere oynadım sonra faster furnace yükledim too many items yok oldu ama var diye gözüküyor ne yapmalıyım ?