Şimdi Ara

Minecraft Multiplayer hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ilk önce minecrafta girip multiplayera bassam ve server eklemeye çalışsam oyun kendini kapatıyor.Eğer multiplayer sekmesinde server ipi kayıtlıysa tıklayınca kapatıyor.Minecraftın yüklü olduğu yerde hs_err_pid3932 adlarında dosya var(öncedende görmüştüm hani).Epey bir zamandır hatanın çözümünü aradım ama sonuç gene yok çoğu forumu gezdim(dhye fazla bakmadım) ama bi yola ulaşamadım.

Kısaca bütün hata notunu yazarsam mesajın yarısı dolar.Ben başını yazıyorum.

# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment
    # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x4adb2e0e, pid=3932, tid=596
    #
    # JRE version: 7.0_25-b17
    # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (23.25-b01 mixed mode windows-x86 )
    # Problematic frame:
    # C [FastIPLib.dll+0x2e0e]
    #
    # Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
    #
    # If you would like to submit a bug report, please visit:
    # http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp
    # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
    # See problematic frame for where to report the bug.

Not:Java güncelleyin,Minecraftı sil tekrar kur,ekran kartını güncelle,force uptade,virüs vardır tarama yap gibi şeylerin bir çoğunu yaptım.

Not2:Javaya bugreport yazam dedim epey bişey çıktı üşendim

Not3:DHde bi aratıyım dedim bi konu buldum ama konuda ''Java yeterince ram alamıyor. Farklı bir launcher deneyiniz. '' yazıyor.Technic launcher,Minecraft,FTB,Mineshafter gibi launcherler denedim gene aynı hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desertforce -- 11 Temmuz 2013; 13:21:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desertforce

Arkadaşlar,ilk önce minecrafta girip multiplayera bassam ve server eklemeye çalışsam oyun kendini kapatıyor.Eğer multiplayer sekmesinde server ipi kayıtlıysa tıklayınca kapatıyor.Minecraftın yüklü olduğu yerde hs_err_pid3932 adlarında dosya var(öncedende görmüştüm hani).Epey bir zamandır hatanın çözümünü aradım ama sonuç gene yok çoğu forumu gezdim(dhye fazla bakmadım) ama bi yola ulaşamadım.

Kısaca bütün hata notunu yazarsam mesajın yarısı dolar.Ben başını yazıyorum.

# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment
    # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x4adb2e0e, pid=3932, tid=596
    #
    # JRE version: 7.0_25-b17
    # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (23.25-b01 mixed mode windows-x86 )
    # Problematic frame:
    # C [FastIPLib.dll+0x2e0e]
    #
    # Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
    #
    # If you would like to submit a bug report, please visit:
    # http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp
    # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
    # See problematic frame for where to report the bug.

Not:Java güncelleyin,Minecraftı sil tekrar kur,ekran kartını güncelle,force uptade,virüs vardır tarama yap gibi şeylerin bir çoğunu yaptım.

Not2:Javaya bugreport yazam dedim epey bişey çıktı üşendim

Not3:DHde bi aratıyım dedim bi konu buldum ama konuda ''Java yeterince ram alamıyor. Farklı bir launcher deneyiniz. '' yazıyor.Technic launcher,Minecraft,FTB,Mineshafter gibi launcherler denedim gene aynı hata.

Magic Launcher indir orda setup var ona bas sonra advanced var ona bas ram miktarı yazıyor onu ayarla kafana göre (1024 tavsiye) sonra geri çık.
    Cracked ise kullanıcı adını gir şifreyi salla hata vericek play offline de.

Yine olmassa bilmiyorum

• javayı offline olarak kur
  • Ikinizin dediğinide yaptım ama bir işe yaramadı ne yazıkkı.Yorum attığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desertforce -- 12 Temmuz 2013; 17:09:59 >
  • en iyisi format atmak. Böyle uğraşma bence.
  • Format ile de düzelmiyor bilginiz olsun. Ve bu sonrun java nın son dangalah updateinden sonra gerçekleşti. 8-9 aydır sorunsuz oynuyordum. premium hesabım var crackli de değil. java "version7 update 45" oto update olduğu dakikadan sonra çalışmaz hale geldi MC multiplayer. tıklar tıklamaz liste görüntülenemeden kapanıp lauchera geri atıyor ekranı. sırf bu oyun için PC ye formatı basıp tertemiz sıfır windows kurdum ama sonuç yine nanay oldu beyler. ÇALIŞMIYOR MULTIPLAYER. :( Delircemmmm...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yentibaba -- 17 Kasım 2013; 20:05:45 >

• aynı sorun bendede var multiye tıklıyorum tekrar launchera atıyor :S sorunu çözümü varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.