Şimdi Ara

minecraft oynarken mavi ekran ?¿?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce minecraft oynarken pc birden mavi ekran verip yeniden başladı size olayı tam anlatayım minecrafta herobrine modu portal gun galacticraft core planets modu ve portal gun modunun core modunu ve gravity gun modu yükledim oynuyorum totemi yaktım herşey iyi gidiyordu 20 dakka sonra falan işte bigisayar birden kaldı hoparlörden dırrrrtt die ses geldi 1 2 sn öleydi nese bişi olmaz oyundandır dedim ama demez olaydım 2 3 dakka sonra tekrar aynı şey oldu bu sefer siyah kran verdi 2 3 sn kadar wonra birden mavi ekran hatası verip yeniden başladı varya o kadar korkutmki anlatamam yeminle minecraftın ikonuna bile tıklayamıyorum bütün modları sildim ve pc yi hemen kapadım pc şu an normal ama bayağı ürktüm pc ye bişi oldu die allah tan bişi olmadı of ya çok korktum :/ lütfen bana yardım edin lütfen pc öle kalınca entity 303 den şüpelendim sizce o mu lütfen cevap verin hepsi gerçek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: angrystudentsxd

arkadaşlar az önce minecraft oynarken pc birden mavi ekran verip yeniden başladı size olayı tam anlatayım minecrafta herobrine modu portal gun galacticraft core planets modu ve portal gun modunun core modunu ve gravity gun modu yükledim oynuyorum totemi yaktım herşey iyi gidiyordu 20 dakka sonra falan işte bigisayar birden kaldı hoparlörden dırrrrtt die ses geldi 1 2 sn öleydi nese bişi olmaz oyundandır dedim ama demez olaydım 2 3 dakka sonra tekrar aynı şey oldu bu sefer siyah kran verdi 2 3 sn kadar wonra birden mavi ekran hatası verip yeniden başladı varya o kadar korkutmki anlatamam yeminle minecraftın ikonuna bile tıklayamıyorum bütün modları sildim ve pc yi hemen kapadım pc şu an normal ama bayağı ürktüm pc ye bişi oldu die allah tan bişi olmadı of ya çok korktum :/ lütfen bana yardım edin lütfen pc öle kalınca entity 303 den şüpelendim sizce o mu lütfen cevap verin hepsi gerçek

yok be olm :D entity 303 falan yalan dolan. blue screen view adlı programı indir. aç ekran resmini at

• hayır yapamam artık korkudan bilgisayara dokunamıyorum bırakayım kendi haline kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarım modların çokluğundan dicemde normalde 17 tane modla oynuyorum acaba herobrine modunu kaldıramadımı noldu birdahada yüklemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş entity 303 diye bir virus mevcut ama senin ondan şüpelenme sende mavi ekran çıkıyorsa o senin modların yüklendiği dosyadan kaynaklanan crashed hatasıdır. entity 303 farklı o bir karakter şeklinde oyun içinde görünür ama onu görür görmez pc hemen seni oyundan atar ve pc nin ekranına kocaman bir yazıyla 303 yazar o yazıyı gördünmü artık ümit yok pc hayatını kaybeder ve tüm sistem çöker. ama bu entity 303 ten kurtulma yolu var oda şudur: çalıştırı aç %appdata% yaz ve entere bas orada çıkan .minecraft adlı minecraftın dosyası var oraya gir ve orada sağ üst köşede .minecraft içi ara var oraya 303 yaz eğer 303 isimli bir doya çıkarsa o dosyayı sil ve sorun çözülür mod crashed için ise modlarını sil ve yeniden yükle eğer yeniden mavi ekran çıkarsa modlar jar uzantılı ise o mod dosyalarını bir güzel virus programıyla tarat ve sorun çözülür sen korkma yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.