Şimdi Ara

Minecraft Pocket Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç uzatmadan direk konuya gireceğim; Şimdi benim evde 2 tane tablet var. İkisinde de minecraft pe yüklü. Biri Fatih projesinden dağıttıkları tablet. Diğeri de benm kendi tabletim. Ben fatih projesinin dağıttığı tabletle minecrafta girdiğimde kendi tabletim onu tanıyor ve bağlanıp girebiliyorum. Ama kendi tabletimden oyuna girdiğimde fatih projesinin dağıttığı tablet tanımıyor. Ve kendi tabletimdeki dünyaya giremiyorum. Lütfen bi yardım edin....

• quote:

Orijinalden alıntı: AAndroid

Aleyküm Selam
    Daha açık anlatır mısınız? Bende de var fatih projesinin tableti. Biz sınıfca Minecraft oynayabilmek için kendi telefonumdan wifi ağı oluşturuyorum ve telefondan minecraft'a giriyorum diğer tabletlerde benim oluşturduğum ağa bağlanıp minecraft'a girip beraber oynuyoruz. yani wifi ağı oluşturduğun cihazdan minecraft'a girmen lazım. fatih tabletinde de wifi ağı oluşturma yok o yüzden kendi tabletinden BU LİNKDEKİ adımları uygulayın fatih tabletinden kendi tabletinizin ağına bağlayın. (biraz uzun oldu )

Kardeş bak benim evimde Wi-Fi var zaten. ağ falan oluşturmaya gerek yok. ben minecraftı kendi tabletimden açtığımda fatihten dağıtılan tanımıyor. ikisi de bağlı olduğu halde. Fakat fatihten dağıttığımda kendi tabletim tanıyor. ancak fatihten oyuna girersem birlikte oynuyabiliyoruz. Yani kendi tabletimdeki dünyaya girersem birlikte oynuyamıyoruz. Fatihteki dünyaya girersem birlikte oynuyabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfurkant1998 -- 13 Nisan 2014; 14:52:24 >

• AAndroid kullanıcısına yanıt
    Başka bir soru daha. Bana Minecraft PE deki kodları verebilir misin. Şu timeset 5 gibi falan işte. Ve creative modda elmas itemleri falan nerden alcaz. Kendşm yapayım dedim crafting table açılmıyor. bi de bunu söylersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAndroid

Minecraft'a too many items modunu yükleyebilirsin. MİNECRAFT MODLARI

BENİM İSTEDİĞİM ŞU 1.5.2 SÜRÜMÜNDEKİ GİBİ İTEMLER VE DAHA BÜYÜK HARİTALAR. ONLARI NASIL YAPACAĞIM?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.