Herkese iyi günler. Tıp fakültesinde okuyorum uzaktan eğitim alıyoruz, her gün yaklaşık 8 tane not geliyor. Hocalarımız ama bu notları siyah-lacivert arka plan ve beyaz yazılar olacak şekilde ayarlamışlar. notları evde yazıcıdan çıkarıyoruz malum, ve siyah arka plan olduğu için inanılmaz derecede toner yiyor bu slaytlar ve yine siyah arka plan olduğu için üzerine ne not alabiliyoruz ne fosforlu kalem ile işaretleme yapabiliyoruz, yapsak bile belli olmuyor.
Sorum ise şu: bu slaytları (bazen de pdf'leri) nasıl arka plan beyaz ve yazılar siyah olacak şekilde hızlıca ayarlayabiliriz?
Bir kere kendi elimle düzenlemeye çalıştım tek tek arka planı silip yazı rengini siyah olarak değiştirerek ama o da çok vaktimi aldı ve her gün 8 slaytı tek tek düzenlemek imkansız gibi bir şey.
Üniversitedeki kırtasiyemiz nasıl yapıyordu bilmiyorum ama slaytları o şekilde çıkarıyordu. Slayt arka planı siyah yazılar beyaz da olsa adam yazılar siyah arka plan beyaz olarak çıkarıyordu.
eğer nasıl otomatik düzenleyeceğimi söylerseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
Not: Office'deki tasarım kısmından tasarımı değiştirmeyi de denedim, ama nedense slaytlar düzgün göstermiyor öyle olunca yazılar falan kayıyor ya da yazılar yine beyaz kalıyor. Eğer bildiğiniz özel bir tasarım ayarı varsa o da olabilir. Kendim özel tasarım yapmaya çalıştım, tüm slaytlarda kullanmak üzere ama; beceremedim oradaki renkelerde ne ne demek anlayamadım.
Minecraft Pocket Edition
|
Galaxy ACE s5830i YARDIM!!!!!!!!
|
Büyülü Silah Sura Metin Kesmelik!!!!!
|
Acilll Yardımmm!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nostaljik
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.421 (Bu ay: 780)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar