Şimdi Ara

Galaxy ACE s5830i YARDIM!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi ben yaklaşık 1 hafta önce telefonuma root attım. Kasması falan vardı. Allaha şükür root tan sonra birkaç programla kasmayı giderdim. Bazı gereksiz sistem dosyalarını falan sildim. Bi uygulama var FREEDOM diye. Google play'den herşeyi üzretsiz almanı sağlıyormuş. Onu indirdim, kurdum. Benden root yetkisi istedi kabul ettim. Dahasonra oyunlarda parayla alınan yerlerde normalde 'Free Card' yazması gerekiyordu. ama bende bağlantı hatası yazıyodu. Neyse işe yaramadı falan dedim. Sildim programı. Daha sonra arkadaş bana bi oyun göstercekti. Google play'e girmeyi denedim. Bağlantı yok diye bir hata verdi. Ağ bağlantımı kontrol ettikten sonra bidaha girmeyi denedim. Ama yok. İnternet olduğu halde bağlantı yok diye hata veriyor. Neyse daha demin telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayım dedim. sıfırladım. Gmail hesabımı yüklicektim bi de ne göriym. Sağlam bir veri bağlantısı kurulamadı diyor. Google hesabımı da yükleyemedim.

Şimdi ne yapmam gerek! Lütfen acil yardım edin. Çok mağdur oldum.!!!!!!!!!!!!!!!!

( Servise göndersemmi diye düşündüm ama sanırım kabul etmeyebilir!)

LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!!

• He bu arada telefonumu sfabrika ayarlarına döndürünce sistem dosyaları geri gelmedi, neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfurkant1998

He bu arada telefonumu sfabrika ayarlarına döndürünce sistem dosyaları geri gelmedi, neden?

Çünkü sistem dosyalarını sildiniz.

Tek yapmanız gereken herhangi bir root explorer ile system/etc dizinindeki hosts dosyasını silmek. Veya cihazınıza orjinal sistemi tekrar yükleyerek cihazı fabrika çıkış durumuna çevirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

He bu arada telefonumu sfabrika ayarlarına döndürünce sistem dosyaları geri gelmedi, neden?

Tek yapmanız gereken herhangi bir root explorer ile system/etc dizinindeki hosts dosyasını silmek. Veya cihazınıza orjinal sistemi tekrar yükleyerek cihazı fabrika çıkış durumuna çevirebilirsiniz.

Fabrika çıkış durumuna nasıl çevirebilirim? Biraz yardımcı olur musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Fabrika çıkış durumuna nasıl çevirebilirim? Biraz yardımcı olur musunuz?

Öncelikle şunu söyleyeyim; Bu işlemlerden doğabilecek herhangi bir sorundan sorumlu değilim.

Aşağıdaki dosyayı indirip zipten çıkartın. Bu, fabrika çıkış yazılımıdır;

http://terafile.co/7c5102d12805/ORS-S5830IXXMJ2-20131212164735.zip

Aşağıdaki dosyayı indirip zipten çıkartın. Bu, telefona yazılımı yüklemek için kullanacağımız programdır;

http://www.mediafire.com/download/ybn9hh90ubivub9/Odin_v3.07_universal.zip

Aşağıdaki dosyayı indirip zipten çıkartın. İçerisinde çıkan programı yükleyin ve PC yi yeniden başlatın. Bu, bilgisayarın telefonu tanıması için gerekli sürücülerdir.

http://developer.samsung.com/board/download.do?bdId=0000000700&attachId=0000000001

Şimdi yapmanız gerekenleri anlatıyorum;

1 - İndirdiğiniz Odin uygulamasını açın. PDA butonuna tıklayarak indirip zipten çıkardığınız S5830iXXMJ2_S5830iORSLK1_S5830iXXMJ1_HOME.tar.md5 adlı dosyayı seçin.

2 - Telefonu kapatın. Ses kısma + Ses Açma + Güç Tuşlarına basılı tutarak cihazı açın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir uyarı gelmesi lazım;

Bu ekranda iken ses açma tuşuna bir kere basın. Aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıktıysa cihazı USB ile PC ye bağlayın;

3 - Cihazı bağladıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi bağlandığına dair bilgiler geldiyse Start tuşuna basıp yüklemeyi başatabilirsiniz.

Yükleme bittikten sonra cihaz otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Cihaz açıldıktan sonra kabloyu çıkartabilirsiniz.

İşimiz daha bitmedi;

4 - Cihaz açıldıktan sonra cihazı kapatın. Bu sefer ses açma + ev tuşu + güç tuşlarına basılı tutarak cihazı açın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir menü gelmesi lazım;

5 - Bu menüde iken ses tuşları ile wipe data/factory reset'in üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın.

6 - İşlem bittikten sonra ses tuşları ile reboot system now'un üzerine gelin ve güç tuşu ile seçin.

Tamamdır, cihazınız fabrikasyon ayarlarına döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 23 Mart 2014; 20:41:52 >

• Kardeş şimdi ilk başta. İlk resimdeki duruma nasıl getireceğiz?

Bende Ses açma+Güç+Home tuşuna bastığımda 'reboot system now' ve 3 tane daha seçenek çıkıyor.
  • quote:

Kardeş şimdi ilk başta. İlk resimdeki duruma nasıl getireceğiz?

Bende Ses açma+Güç+Home tuşuna bastığımda 'reboot system now' ve 3 tane daha seçenek çıkıyor.

AAHHHH pardon kardeşim. Yanlış okumuşum. Ben de diyorum bende neden olmuyor. Ses açma değil kısmaymış pardon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z3 Root yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ses açma değil, ses kısma ile açmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Kardeşim, bu daha önce denenmiş mi? Sonra daha kötü olmasın?
  • KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TELEFON DÜZELDİ. AMA BENİM TELEFONUMUN SÜRÜMÜ BUNDAN BİRAZ DAHA FARKLIYDI. NEYSE DÜZELDİ YA O BANA YETER.

TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER!!!!!!

• quote:

quote:

Kardeş yaptım. sorunlar da gitti. Fakat bu hangi dil

Bu dili nerden ayarlarız?

• quote:

quote:

quote:

Kardeş dili de ayarladım. Çok saol herşey için teşekkürler.

Ama benim superuser gitti o nolacak? Telefonum şimdi rootsuz mu?

He bu arada konu sabitlenirse diğer arkadaşlar da faydalanabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfurkant1998 -- 23 Mart 2014; 21:26:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş dili de ayarladım. Çok saol herşey için teşekkürler.

Ama benim superuser gitti o nolacak? Telefonum şimdi rootsuz mu?

He bu arada konu sabitlenirse diğer arkadaşlar da faydalanabilirler

Evet, dediğim gibi cihaz fabrikasyon ayarlarına döndüğü için dolayısıyla root'da gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.